10

Анонимен

преди 7 месеца

Какви са тия "непознати води" да ги свалят всеки месеж и да правщт избори през 3 месеца да се очупят кат нас.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Товарищи не се надявайте че САЩ ще се скапят и фалират. И с председател и без председател ще ви изритат от Украйна та чак зад Урал

8

ПРЕЦЕДЕНТ???

преди 7 месеца

Теодор Медад Померой (31 декември 1824 г. 23 март 1905 г.) е американски бизнесмен и политик от Ню Йорк, който служи като 26-ти говорител на Камарата на представителите на Съединените щати за един ден, от 3 март 1869 г. до 4 март, 1869 г., най-краткият председателски мандат (speakership term) в Америка в историята.

7

истината

преди 7 месеца

Най смешното и че двамата кандидати за световен шериф са но по 80 години и двамата са подсъдими с повдигнати една камара обвинения за злоупотреби. Факт

6

Ельоменат

преди 7 месеца

Как е рубла та таваришци? Стана ли вече стотинка за кило?

5

Тия откачиха

преди 7 месеца

Републиканбите искат да свалят председателя, че се дал на демократите, а демократите гласуват за свалянето му заедно с няколко републиканци. Да не е пак грешка в превода?!

4

Сър Пичук

преди 7 месеца

Да се радва, че е в Америка. А не в една друга държава защото вместо уволнение щеше да падне от висока сграда или самолет.

3

Анонимен

преди 7 месеца

От ВИЕТНАМ насам Америка се тика в непознати земи и континенти, забравяйки призива на своите основатели да не гонят чудовища далеч от родината.За какво им беше.Позора в Афганистан още не беше забравен и ето как се подготви нов с Украйна.Защо да се лъжем, след няколко години САЩ ще загърби Украйна и тогава.....както с талибаните, големи приказки, а накрая мълчание.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Демокрация излагация.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не е вечен или несменяем, този се беше леко позабравил. Ай честито, да ходи сега на тръстиката.