16

Антинатовец

преди 11 месеца

Със сигурност двамата покойника не са умрели от Ковид а я от инсулт я от рак.

15

Анонимен

преди 11 месеца

В лаболатория направили инжекция от изпражнения на здраво новородено дете и решили да я пробват върху възрастни дали отново ще могат да се прераждат в гробищата след боцкане с нея?

14

Анонимен

преди 11 месеца

хахаха - трепери антиваксъре, пълни гащорите от пъзливост от Маски и Ваксини - бррррр - нормалните хора се ваксинирахме с новия бустер

13

Анонимен

преди 11 месеца

"Ахой, общество Нелюбимо антиваксърско!" Тоя всяка сутрин едно и също пише. Няма акъл да измисли нещо оригинално. Ходи се бустерирай да не свършат бъркочите.

12

Мара бе малцинството

преди 11 месеца

От доверчиви ОФСЕ Верващи на тримата конника на АПОКАЛИПСИСА Угур, Бурла и Бансел.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Ахой, общество Нелюбимо антиваксърско! От рано сутрин налазвате по новите свързани с корона вируса. Уж не ви интересува и не ви пука, а пак грачите и бълвате конспирациите си. Не ви минават вече тия - маските пазят и ваксините помагат - спасили са милиони хора по целия свят.

10

ВСИЧКИ СЪРЦА

преди 11 месеца

Изследване на Nakahara и сътр. със заглавие "Оценка на миокардното 18F-FDG поглъщане при PET/CT при асимптоматични SARS-CoV-2 ваксинирани и неваксинирани пациенти"https://pubs.rsna.org/doi/10.1148/radiol.230743 (Assessment of Myocardial 18F-FDG Uptake at PET/CT in Asymptomatic SARS-CoV-2 Vaccinated and Nonvaccinated Patients), mRNA-ваксинираните лица са оценени, за да се определи дали имат "незначителни" промени в миокардната функция, които могат да бъдат открити чрез стандартни радиологични тестове. Проучването показва много тревожни резултати.

9

Увреден всеки мРНК

преди 11 месеца

Проучване показва увреждане на сърцето при ВСИЧКИ, ваксинирани с препарати от мРНК на C19 Рентгенологичните изследвания показват увреждане на сърцето при всички хора, ваксинирани с Corona. Преди това се предполагаше, че уврежданията могат да се появят само в отделни партиди и във всеки случай само при част от ваксинираните. Предишните предположения за увреждания варират от 1:35 до 1:3000. Отделно от това фармацевтичните компании и властите продължават да твърдят, че има само леко протичане и безпроблемно излекуване. Всичко това е очевидно невярно.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Белене!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Тази новина не я ли четохме 2020 година?

6

Анонимен

преди 11 месеца

Пускайте да ваксинират и в Казанлък ,после пишите че хората не искат да се ваксинират

5

Стъгмистика

преди 11 месеца

Статия с агитация да се бодем с новите Фъксинки кога да чакаме? Трябва всеки ден по няколко пъти, нали? 140 милиона лева в новия бюджет са отделени още, когато имаше по 10 случая на ден, но тия в НС са знаели за "ръста" есента и искат да ни предпазят. Грижат се за здравето ни.Пусксм сълза от умиление.

4

Анонимен

преди 11 месеца

А ОТ какво са починали двамата? Защото със сигурност НЕ СА починали от ковид.

3

Аха. Почти

преди 11 месеца

Сън не спите, за да ни "информирате". Плащат ли добре? Струва ли си? Жалка история.

2

ДВС

преди 11 месеца

Даже и не си го помисляйте!!! Хората са на ръба,а тия искат,отново да ни затварят

1

Анонимен

преди 11 месеца

Започнаха ли вече да почиват "с ковид" ? Очакваме статии за набождане.