12

за Витков

преди 7 месеца

Абсолютни алабализми. Гледах интервю, водещата ,болезнено досадна герберистка, синдикалиста единствено внушения и нула факти. Къде бяхте синдикалисти досега,защо не бихте камбаната и не блокирахте пътища 2019-та когато се взеха тези решения и можеше да се преговаря?!

11

Анонимен

преди 7 месеца

И защо само КТ Подкрепа ходи на преговори,а КНСБ не с тия дето се извъртват и измятат както им дойде по няколко пъти,нали сте ги видяли,че на 180 градуса се завъртяли и изметнали когато са съчинявали преди,че още по преди ротационните им дружки съчинявайки също инак щяха да ви го покажат плана предварително и те,че и тия от подържащите сглобката без въобще да имат участие уж само като стоят и зяпат заедно с тях,а сега ще съчиняват,че ще добавят сякаш са пратили плана на чернова с повече листове.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Защо тогава подписвате. Оставка ш да ходят на избори!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ти откога се сети, ч е дишаш отрова, от вчера ли?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Зайко многознайко.До сега къде дремеше?!Развихри се предизборно за пачки.Излишни.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тецовете са обречени. Никой не иска да плаща скъп ток и да диша отрова.

6

СИНДИКАТИ-ПРЕДАТЕЛИ

преди 7 месеца

СЪЩАТА РАБОТА КАТО СЪС ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ! Протест, синдикатите се "договарят" с правителството за неща, които НИКОЙ от изпратилите ги там, НЕ ПОДКРЕПЯ и после протестиращите гледат като препикано мушкато и всички - и правителство и синдикати ги убеждават, че "това е невероятен успех и страхотен компромис, а и да не е - мандалото е хлопнало, край вече, разотивайте се, няма какво да направите"! ИМА - ПРОТЕСТ ДО ДУПКА И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ... ТУК СГРЕШИХТЕ! ПРОСТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДО СПАСЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

5

боби

преди 7 месеца

Някой пак се нагуши , а работниците пак ги преметнаха !

4

Virtuozzo

преди 7 месеца

Подписали с доказани лъжци и предатели .......няма да се оправим ей !А тия синдикати са агенти на режима !

3

Вьзмутен

преди 7 месеца

За жалост герб и борисов който подписа за-40% намаление на парниковите емисии от страна на бьлгария са абсолютно виновниНо пачките в чекмеджето тежьт

2

Вьзмутен

преди 7 месеца

Тецовете трябва да продьлжьт работа от кой ще внесем ток зимата след като - турция и румьния до сега купуват от нас тока от козлодуй

1

Нане

преди 7 месеца

И ти защо подписа бре ***... Блокаж до дупка и гасене му е майката на разковничето.... Както винаги синдикатите се оказаха продажници... ===)))