99

Сега л

преди 8 месеца

Синдикатите са предатели бунт до сваляне на герберите,читака Пеевски и продажните оутки.

98

Анонимен

преди 8 месеца

До СИНДИКАТИ-ПРЕДАТЕЛИ! - точно така!!!

97

Анонимен

преди 8 месеца

До За тро*ловете - АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

96

Анонимен

преди 8 месеца

Денков: Имаме споразумение с протестиращите, няма да затваряме централи????? Това драги миньори означава че тия аналнисладури са били готови да затворят вегладобива и ТЕЦовете на България. Ски как го заебахатоякапут. Оставиха го де кой жчера така -днес иначе да го плюе.Така се получава когато академична титла се дава а не завойюва. Да еродиранпуяк, но Щраусенска му пусна аналнатагъсеница и го лъже че това бил динамиченхемероид. Ама драпане, ама муцка на костенурка алес унд ал в репертъара му иде

95

До Анонимен 117

преди 8 месеца

До Анонимен 117 - "Докарахга чужди компании да ни разпределят тока и това е" --- а кой е казал, че трябва да приемем и търпим??? Тая държава е побеждавала и надживявала империи и робства! Никога свобода не идва даром и на никой не му пука за нас! Вместо да позволяваме да ни внушават, че трябва да си изберем голям батко да ни е*е, стискаме зъби и им прегризваме сънните артерии-ако ще се мре, да мрем свободни! ПРОТЕСТ ДО ДУПКА, АКО ТРЯБВА БУНТ! Като ще ни вкарват в ада, ще ги вземем с нас!

94

Анонимен

преди 8 месеца

До За тро*ловете - не вярвам на никого, всички са продажници за жълти стотинки. Докарахга чужди компании да ни разпределят тока и това е

93

Проблемът

преди 8 месеца

Проблемът е за цяла Европа до голяма степен - вкараха зелена сделка БЕЗ АНАЛИЗ и БЕЗ АЛТЕРНАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ за нашите ширини! Преди много години трябваше да се инвестира в алтернативни технологии! Един Български учен работещ в САЩ разработи технология за студен ядрен синтез! Той сам каза, че се е свързал с управляващите! Защо не го спонсорират! Не само ще се спасим, но ще станем европейски лидер в енергетиката! А ЕС си прави сепуко като си налага данъци на тецовете без алтернатива! ОСТАВКА!

92

За тро*ловете

преди 8 месеца

Тр*лчета, колкото и да опитвате да го изкарате, че някакви хора протестират да не ги съкращават, НЯМА КОЙ ДА ВИ СЕ ВЪРЖЕ! Протестът е за това, че ЕНЕРГЕТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ УБИВА БЕЗ ПРИЧИНА И ЗА СТОТИНКИ! В България слънце и вятър не са достатъчни, а алтернативна технология няма. Реакторите ги подариха на украйна и нарочно няма да се строи. ПАВЕЦ-а го саботираха и няма да го разширяват и да строят още. Или запазваме тецовете, или ставаме ЗАВИСИМ ВНОСИТЕЛ НА СКЪП ТОК-икономика и държава УМИРАТ!

91

Анонимен

преди 8 месеца

Пак опитват да разделят и владеят хората. Ако се вържат, на всички ще им дойде реда, но тогава тия, които са прекарани сега няма да подкрепят тия, които сега мислят че са се уредили. Трабва да сте обединени бе хора, разберете го!

90

Анонимен

преди 8 месеца

"Работата на централите на въглища означава по скъп ток. Но пък ако хората искат да плащат по скъп ток, централите да си работят" ---+ Ей такива лайнаrи като теб навремето ни убеждаваха, че трябва да си затворим четирите блока на АЕЦ Козлодуй. Включително и един министър, който преди да стане министър беше написал статия на цяла страница (май в Труд) "Без АЕЦ сме за никъде". И после мълчеше като бит gъз като му я навряха в лицето.

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Зозо - ам че прав е, аз дося 2 пъти съм се преклафицирал, сега ще е 3 с новите технологии а съм едва на 30 години, ония искат до 100 години едно и също ли да бачкат?? Няма такива бейове

88

Анонимен

преди 8 месеца

"Работата на централите на въглища означава по скъп ток. Но пък ако хората искат да плащат по скъп ток, централите да си работят" ---- Аиде бе, отворения! Преди три часа те попитах откъде ще дойде по-евтиният ток. Що не отговори. Или е по-лесно да изsереш нещо тук, за да се издигнеш в своите очи и в очите на слепите, отколкото да дадеш отговор, ми6ко!

87

Анонимен

преди 8 месеца

Средната заплата в Марица Изток е била 3500лв. Какво не им стига на тях? Да не говорим, че повечето хора там са също със роднини по централите (добавете и техните заплати в семейния бюджет)... Доста добре си живеят някои хора в България!

86

Анонимен

преди 8 месеца

Тези протести трябваше да бъдат 2019г когато Бойко и неговата Теменуга поставиха енергийната ни система "на трупчета"! При предаден план е напълно безсмислено.

85

СИНДИКАТИ-ПРЕДАТЕЛИ!

преди 8 месеца

СЪЩАТА РАБОТА КАТО СЪС ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ! Протест, синдикатите се "договарят" с правителството за неща, които НИКОЙ от изпратилите ги там, НЕ ПОДКРЕПЯ и после протестиращите гледат като препикано мушкато и всички - и правителство и синдикати ги убеждават, че "това е невероятен успех и страхотен компромис, а и да не е - мандалото е хлопнало, край вече, разотивайте се, няма какво да направите"! ИМА - ПРОТЕСТ ДО ДУПКА И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ... ТУК СГРЕШИХТЕ! ПРОСТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДО СПАСЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

84

Съжалейко

преди 8 месеца

Първият продажник на републиката се "споразумя" с останалите продажници на протеста ! Характерно за българите - нито едно въстание в България не е завършило ! Нито едно ! Винаги е имало предатели ! Така сме и стояли 500 г. в робство ! И продължаваме да стоим !

83

Денков

преди 8 месеца

е самопровъзгласил се плазмодий за академик. Промъкнал се във властта нищоможещ некадърник с изражение на ленивец!!!

82

баща ти

преди 8 месеца

До Държава Която ..... Ти го каза , нашите прадядовци преди век са наредили жълтите павета , а сега не можем и с модерна техника ! Но това се отнася за всички държави и народи ! Човечеството е станало крайно некадърно и арогантно ! Преди 50 години човека стъпи на луната макар и техниката да беше по - допотопна , а сега не може !

81

джедай

преди 8 месеца

Тоя ми прилича на Палпатин от едноименния филм!

80

Швейцареца

преди 8 месеца

Защо не се забранят некадърните мутренски бг строителните фирми и всичко не се прави по евтино от първия път от европейски фирми?!Кога българския плебей ще се научи да прави нещата като хората на запад!