35

Автоматичен превод

преди 7 месеца

Вижте това изречение: "Така подобни агенти се определят основно медии, критикуващи правителството. Много от тях бяха спрени от издаване". Както е да го тълкуваме, все му липсва нещо в граматиката. Авторът на статията е използвал статия от Великобритания и е направил автоматичен превод от английски. Дотук добре, но би трябвало да се потруди да пооправи текста, например: " ЗА ТАКИВА агенти се определят основно медии, критикуващи правителството. Много от ТЕЗИ МЕДИИ бяха спрени от издаване".

34

Хайли лайклитата

преди 7 месеца

Хайли-лайкли не им минават номерата и се вйкат!

33

Влади-Мир

преди 7 месеца

Козарчета си мислят че ще променят нещо,...няма как да стане;)))

32

Анонимен

преди 7 месеца

Фашистка Русия трябва да си прибере башибозука в РФ заедно с всички сепаратисти и украински русофили вместо да се избиват за земи в Украйна унищожени от бомбардировките.... Умират твърде много хора заради егото на един изперкал дъртак в Кремъл....

31

Анонимен

преди 7 месеца

Руската пропаганда е супер ефективна, но само сред умствено ограничени индивиди-мaлoyмници (русофили)...

30

Анонимен

преди 7 месеца

С Контранастъплението, ...украинците са първи и са превзели 350 квадратни киломентра, руснаците предпоследни с 900 квадратни км;))

29

Зелен Евроатлантик

преди 7 месеца

Какво стана с контранастъплението?!

28

Virtuozzo

преди 7 месеца

тази "статия" чат gpt ли е я е писал или от гугъл транслейта е толкова зле ,някой разбрали изобщо какво са имали предвид ?

27

дедо поп

преди 7 месеца

Група британски учени установиха че британците всъщност са пакистанци

26

Дон Кикот

преди 7 месеца

Руската тролферма спонсорирана от Мутрофанова :)

25

Фитьо

преди 7 месеца

Какви разкрития,ха,ха,ха.

24

Иванов

преди 7 месеца

И аз разкрих руските действия. Те не са много по_различни от действията на Западния свят преди 1989. Западния свят се опитваше да предиавиква симпатии към себе си от страните в източна Европа. Сега е същото и ако тогава БКП пищеше за атаката към мозъците на българите, сега Запада прави същото. Както тогава, така и сега не се уважава правото на друго мнение. Запада спечели в тази борба, макар че през сълзи трябваше да повиши жизнения стандарт. Сега трябва да си за Русия, за да живееш добре в ЕС.

23

Христо Христов

преди 7 месеца

Единствено неграмотен ром може да е фен на англичаните.

22

Анонимен

преди 7 месеца

"Крайно време е ЕС и Англия тотално да блокират достъпа на руските IP - адреси до европейски сървъри и страници..."................Колкото работи блока наложен от ЕС за руски сайтове. Сменям си IP-то с руско и влизам свободно. Само балъци като теб си вярват, че има ефективност, когато видят съобщението, че страницата не може да зареди.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Само щуротии, агенти, глупости, хората искат да си изживеят живота. Какво са тия щуротии само. Никой не го интересува агенти, магенти. Да си гледат семейството, да са си на топло зоната, да се сложат манджите на масата и кой колкото му е писано.

20

Христо Христов

преди 7 месеца

Браво на руснаците! Мачкай бозавите! България ще има нов празник когато Лондон потъне под 10 метра океан.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Това е по-скоро тролене, отколкото някакво разкритие.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Крайно време е ЕС и Англия тотално да блокират достъпа на руските IP - адреси до европейски сървъри и страници... Така и *** профили разпространяващи пропаганда и фалшиви новини рязко ще секнат!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците няма нужда да се мъчат.Просто пускате е шизoфрeидни новини,в която първото изречение си противоречи с последното.Култувото е където ни обяснявахте как руснаците държали ЗАЕЦ от месец март,но от скука решили да излезнат и да стрелят по себе си.Всеки нормален ще ви каже,че сте кyкy.Като сте толкова неадекватни, вие всъщност работите за руснаците.Нарочно ли го правите не знам,но не е нормално.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Бивша съпруга на приближен до кралица Елизабет втора се нагълтала с две шепи с лекарства и издъхнала. Имало разследване по случая и англичаните стигнали до заключението, че жената е починала от естествени причини и лекарствата нямали нищо общо с фаталния случай. Това е случай от преди 7 години.