98

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Ако Укрите знаят какъв отзвук предизвика това Меме в САЩ ще им стане лошо !

97

ТЪп

преди 7 месеца

Да внимава Мъск да не влезе в "Миротворец".

96

Трагикомедия

преди 7 месеца

Мъск ,кривите ракети и всеки който не си е дал заплатата на зеления са виновни ;)

95

Hello

преди 7 месеца

До ЕмиЗащитава се, като всеки ден умират стотици и като се НАзащитят, кой после ще се радва на "защитеното"? Това не е ли прекалено средновековно да умираш за парче земя, ако се спазваха М2 нямаше да има толкова жертви, а нима им по-ценно нещо от живота. Оръжия за мир ми е, като повече секс за девственост. Ценвте живота си, а не някакви материални глупости.

94

Анонимен

преди 7 месеца

Бай Мъскича захвърли населяването на Марс и се отдаде на политика.

93

Анонимен

преди 7 месеца

АЛО, АГИТКИТЕ !!! РАКЪТ Е БОЛЕСТ НА ИЗТОЩЕНИЕТО ОТ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ ! НЯМА СПОКОЙНИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА, БОЛНИ ОТ РАК ! ПОЛИТИКАТА Е РАКЪТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ! НЯМА ПОЛИТИЦИ СТОЛЕТНИЦИ ! ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕТЕ ПРЕДИ ТИЯ, ДЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ПРАТЕНИ НА ФРОНТА, ДОБРЕ Е ДА СИ ОТДЪХНЕТЕ ИЛИ ДА ПРАВИТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО ! АЗ СЪМ СЪНЧО, ИДА ОТ ГОРИЦА, ДА ВИ КАЖА ЛЕКА НОЩ ДЕЧИЦА !

92

Ха ха ха

преди 7 месеца

А сега Зелененейски трябва гордо да се откаже от безплатния интернет на Мъск, предателя . По доббре да си комуникират с гълъби и димни сигнали отколкото да търпят русофила Мъск . Ахахахахаха.

91

до 88 плакалник

преди 7 месеца

ПРОИЗВЕЖДАЙТЕ МОРСКИ ДРОНОВЕ, КОЙ ВИ СПИРА ? АВСТРАЛИЙЦИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СГЛОБЯЕМИ ЛЕТЯЩИ ДРОНОВЕ ОТ ПРЕСОВАН КАРТОН, ПРОПИТ С ВОДОУСТОЙЧИВИ СМОЛИ, КОИТО ПОЧТИ НЯМАТ МЕТАЛ И НЕ СЕ ЗАСИЧАТ ОТ ЛОКАТОРНИТЕ СТАНЦИИ !!! С ТАКИВА ДРОНОВЕ УКРАИНЦИТЕ УНИЩОЖИХА ДЕСЕТКИ РУСКИ САМОЛЕТИ ПО ЛЕТИЩАТА И ВОЕННИ ЗАВОДИ !!! ЦЕНИ: от 700 до 3500 долара !

90

илончо, знаем те

преди 7 месеца

какво представляваш ! Длъжник на банки, производител на самозапалващи се коли, и оператор на недомаслени спътникови връзки, и машаНАкитайИрусия !

89

Американопапагалчета

преди 7 месеца

пак ли получихте команда "лай!" ?? Сега Мъск ли ви е нещо виновен?

88

тоя не е редовен

преди 7 месеца

дължи милиарди на кого ли не, не си плаща дълговете, западните банки му отказаха кредити, отиде да моли китайците. Колите му се самозапалват, SpaceX проваля връзките си... И ТРЪГНАЛ ДА СЕ ПРИСМИВА НА ДРУГИ ??? АБЕ, Я СИ НАЛЯГАЙ ПЪРТУШИНИТЕ !!!

87

Анонимен

преди 7 месеца

Всички американски помощи отиват не при Зеленски, а при американските оръжейни магнати и корпорации. И ние вземаме, но малко.

86

Ядрен вампир Z

преди 7 месеца

Повече ми прилича на снимката че Путин го е напънал отзад и зеления се опитва да поеме удара мъжки

85

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск е получил милиарди помощ от държавата и безплатно всички технологии на НАСА.

84

Илон Мъск

преди 7 месеца

е прав.......................зеления наркоман от Киев само реве за пари...............вместо да седне на една маса с руснаците и да се разбере за края на войната..Украйна ще отстъпва територии....................това е ясно...............а Крим да го забравят украинците..................Крим си е руски и остава руски поне още 1000 години, както и териториите в Донбас-ДНР и ЛНР!!!

83

илончо, илончо,

преди 7 месеца

затънал си до уши в десетки милиарди заеми. По добре си трай. Китайците те командват, всички го знаем.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Лигльо *** . Изобщо няма грам идея от геополитика, идеологии, ролята на САЩ в света. Един богат клоун ,който мисли само за г1заа си. Сякаш на него не са му давали помощи да строи ракети и заводи ?:)) Бра долари по дърветата. Поне коли да се беше научил да прави...

81

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск се омъскари....

80

Анонимен

преди 7 месеца

Най влиятелният човек на планетата! Това яко ще наклони везните! Милиарди хора ще се опомнят! БРАВО!!

79

ххх

преди 7 месеца

До вой на червени бокл//разкарай се, вониш на физиологични отпадни продукти.