32

Емануел Макрон

преди 7 месеца

И аз съм така с млади черни момченца, баба ми Бриджит е само за камуфлаж .

31

az

преди 7 месеца

всички деца след 3 годишна възраст в домове за да няма извращения като товаБаси европейщината, все едно я е хванал за г.за

30

Анонимен

преди 7 месеца

За мен не е нормално да я целува , то вярно любов ама .

29

ГАДОРЯН

преди 7 месеца

Първо, що го прави и второ защо го прави достояние на половината свят.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Много хора имат порочно подсъзнание!

27

Анонимен

преди 7 месеца

АЛО, АГИТКИТЕ !!! РАКЪТ Е БОЛЕСТ НА ИЗТОЩЕНИЕТО ОТ НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ ! НЯМА СПОКОЙНИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА, БОЛНИ ОТ РАК ! ПОЛИТИКАТА И ПОЛИТИЦИТЕ СА РАКЪТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ! ЗАТОВА И НЯМА ПОЛИТИЦИ СТОЛЕТНИЦИ ! А ВИЕ ЗА ДА НЕ ЗАГИНЕТЕ ПРЕДИ ТИЯ, ДЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ПРАТЕНИ ДА ЗАГИВАТ ПО ФРОНТОВЕТЕ, ДОБРЕ Е ДА СИ ОТДЪХНЕТЕ ИЛИ ДА ПРАВИТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО ! АЗ СЪМ СЪНЧО, ИДА ОТ ГОРИЦА, ДА ВИ КАЖА ЛЕКА НОЩ ДЕЧИЦА !

26

До 27

преди 7 месеца

Нарочно пускат такива статии, за да генерират възмутени проруски коментари колко бил пропаднал западния свят и как само руснаците били нормални... От известно време се забелязва как списвачите тук подават удобни топки към лакеите на Митрофанова като им помагат в налагането на прокремълски пропаганда, а онези се вихрят с готовите опорки.

25

Шок и ужас

преди 7 месеца

Уникално ттъпа статия. Ако отворите и прочетете който и да е литературен класик, ще научите шокиращия факт, че и мъжете в миналото са се целували по устата. Целувката по устата не винаги има сексуален контекст, извррратеняци такива. Намалете филмчетата за възрастни...

24

ИЗДУХАНИ ЧЕРЕПИ,

преди 7 месеца

ВЪРВЕТЕ ДА СПИТЕ ! КАКТО ИМ ХАРЕСВА, ТАКА ЩЕ СИ ЖИВЕЯТ ! НЯМА ДА ВИ ПИТАТ КОГА ДА ДИШАТ И КОГАдаПЪРДЯТ !

23

Анонимен

преди 7 месеца

Ей, тъпанариииии, Арнолд Шварценегер като целуна дъщеря си на 10 годинки в "Командо" филма 1985-та година по устните що не ви беше скандално? Вие сте съвсем изтрещяли. Ми кажете по тази логика че и бай Тошо и Брежнев са хомосексуалисти щото се целунаха по устните. То бива бива простотияяяя......

22

Анонимен

преди 7 месеца

То бива иди0ти, ама като някой от тук драскачи няма! Какъв е проблема да си целунеш детето, по усните, по бузата?Ненормалници и плъхове по форумите, дал господ.

21

Itso

преди 7 месеца

Ами в "Запознай се с нашите" 1 Робърт Де Ниро целува дъщеря си по устата, хем дъщеря му ще се жени вече. Това са англосаксонски инцестни особености, на които внимание обръща само изчезващият нормален свят.

20

Ястреб Османлията

преди 7 месеца

Чичо Яшар не ме целува никъде. Само ме дъни като прогнила кошница.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Децата целуват родителите без да се съобразят с мнението или въображението на околните!

18

Анонимен

преди 7 месеца

А Путин целува коремчетата на разни момченца по "бащински"

17

Бащинската целувка

преди 7 месеца

С целувка по челото или главата казваме колко сме загрижени за другия. Наричат я още "бащинска целувка". Бащинската целувка НЕ е в устата!

16

Размисли

преди 7 месеца

С целувка по устните казваме - Обичам те и те чувствам много близък/близка." Ако това е първата целувка, то тя е израз на надежда за задълбочаване на отношенията. Целувката по устните на баща към дъщеря е неуместна.

15

Реципрочно

преди 7 месеца

А майките може ли да целуват порастналите си синове в устните, като бащите дъщерите.

14

Мнение

преди 7 месеца

При целувката по устните се стимулира сексуално желание. Един боща трябва да целува дъщеря си по челото или бузите.

13

Истината!!!

преди 7 месеца

Между близки хора целувките се разменят обичайно по бузите. По същия начин по-възрастните целуват децата и обратно. Когато изразява романтично привличане или сексуално желание, целувката се осъществява между устните на двама души!!!