94

Шарлатанин

преди 7 месеца

Да, ама според киро ***, Кокорчо *** и Мишока денко всичко е амен, амен договорено и раб'тата е уредена.

93

999

преди 7 месеца

БСП след 35 години не разбра как работи света. Това е очаквано тъй като ръководните постове в БСП се заемат от хора, които никога не са работили в реалния сектор.

92

Болшевишко

преди 7 месеца

лицемерие ! Кога пък тези червени рудуванки са мислили за хората ! Ето доказателството, че протестът е политическа поръчка ! Защо заемат страна путинистите, нима искат България да раздава пари и работа без "кръчмар" ? И докога тези "кирки" ще пречат на свободно пътуване при демокрация ? Всеки е свободен да протестира, но без да пречи на свободата на други, разбирате ли това или не разбирате от демокрация, а само от простащина ?

91

Анонимен

преди 7 месеца

Пълен провал е опитът БКП да се трансформира в БСП

90

Долу М О Ч А

преди 7 месеца

Окупаторите на чакъл и само Левски и тесни социалистки!

89

ХоХо

преди 7 месеца

Разработените и изпратени в ЕК планове са пълна трагедия ! Срамувам се , че това правителство наистина не разбира какво е изпратило . Аз докменти с подобна структура и съдържание бих хвърлил веднага в коша.

88

Komisarq

преди 7 месеца

До 231Я отвори любимата ти Уикипедия и виж енергийният микс на Великобритания. Това за "отпреди 40 години" е мазна лъжа.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата не управлява добре националните предприятия. Позволява да се източват докато станат нерентабилни и морално остарели. Планът за справедливия преход е директно мародерство. Министърът на икономиката трябва да отговаря персонално за тяхната работа, а заетите да контролират фиктивните евро-екопроекти.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Само си представете болници, училища и детски градини да се отопляват на ток!!! Нищо повече няма да кажа.

85

Така е ..

преди 7 месеца

Нинова , дайте решение как да се реши проблема ? Енергетиците и ние с битовите сметки да сме доволни и държавата да е доволна.И агнето цяло и вълка сит.Да не забравяме и ЕС. Без тях няма пари.

84

Анонимен

преди 7 месеца

бсп са гадове.

83

Сатир

преди 7 месеца

Пълно е с неграмотни *** пишещи по задание и без мисъл.Може и едни пари да дойдат но няма да ги померишите. Малки гаврошовци, ще гледате бедни и гладни през прозореца и ще се чудите защо сте бедни. Бедни сте защото Ви манипулират духовно бедни и алчни хора.

82

СОФИЯНЕЦ

преди 7 месеца

ДОТИРАЙТЕ И ПОДКРЕПЕТЕ ВЪГЛИЩАРИТЕ, ДОТИРАЙТЕ СОФИЯНЦИ И ПАРНОТО ИМ, ПОДКРЕПЯЙТЕ ПРОТЕСТА, ЧЕ ИДВА ЗИМА И ПАРНОТО МИ Е ВИНАГИ НА 6! ОБИЧАМ ДА МИ Е ТОПЛО И ЕВТШНО, ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ И БАЛЪЦИТЕ ДА ПЛАЩАТ!

81

Др. Нинова

преди 7 месеца

Коце, кажи стихотворението,, Миньор е моят татко"!

80

Костадин Костадинов

преди 7 месеца

Защо нямам "плюсове"?... АНКЕТА..?..... Как стават тия работи--при тебе са 45 "+". за мен само 1 "+'............. Нещо намирисва твоята АНКЕТА...

79

Костяя

преди 7 месеца

77 Ше си премиер на СЦЗ а Корни ше е кмет на сливенския

78

леле леле

преди 7 месеца

нинова нали беше министър , що не реши проблема през това време , или беше заета да взима комисионни от патроните за Украйна , дето не знаела че са за Украйна :)

77

231

преди 7 месеца

Понеже електората не е особено умен, винаги се намират едни хитреци които се заиграваг със страховете на хората. Значи помня като затваряха Кремиковци, как подобни политици плашеха с какво ли не. Кремиковци го няма, живота продържава и София е едно по добро място за живеене. В Англия например затвориха въглищната енергетика преди 40 години, живота продължава, по добър е от преди 40 години и хората си имат ток. Просто политици, които нямат решения, винаги намират косури

76

Костадин Костадинов

преди 7 месеца

Аз ще съм завинаги управляващ на България!

75

Атака пубеда

преди 7 месеца

С Костя Копейкин и кака Ванче