64

Анонимен

преди 7 месеца

Предаде правителството на Орешарски за пари.

63

Тоя

преди 7 месеца

Се е пял и прилича на жаба,с изцъклени очи.га беше в България,приличаше на скакалец,сега се е пял с европейски пържоли..

62

преквалификация

преди 7 месеца

Къде има курсове за евродепутат .. искам да стана такъв и да живея на Женевското езеро като някой монархо-комунист.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя па укропитек от къде изпълзя отивай да браниш родния си град плъx!

60

Анонимен

преди 7 месеца

Колко безполезни политици получават заплати, за да кажат умното изречение 'няма дългосрочна стратегия, работи се на парче'...

59

българина

преди 7 месеца

Станишев прав си, но не си хаби думите за малкия проззз народ, който 13 г гласува за БМБ, чиито действия изгониха 1 млн и докараха нещата в енергетиката до тук.... България е обречена точно като Армения, турция ще ни пробере и двете много скоро покрай газа скоро и тока. А ЕС ще ни хариже за да се отърве

58

Бунгар

преди 7 месеца

Този лалугер пак изпълзя от Брюкселската хралупа/хранилка. Не е необходимо да напомня за себе си.Балъците в България му осигуриха разкошен живот на гърба на държавата. Подвдига изтъркани теми и прави глупава коментари и становища.Пак го изберете да си живее живота на наш гръб.

57

Хладния разум

преди 7 месеца

Станишев стана Министър председател на България без да им трудова книжка.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Ей зелени, като сте некомпетентни, погледнете в нета, как се произвеждат стъкло, метали, пластмаса, петролни продукти и как работят различните видове производства и че без топлинна енергия, не може!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Еееееееееееееей, една обикновена лампа или стъкло на прозорец , няма да можете да си направите без топлинна енергия като газ, въглища, зелените вредители да се скрият, че пречат на хората, бизнеса, търговията и държавите, а тези, които им пригласят и ги стимулират, също да се изолират, че ни писна от тях и некомпетентността им!

54

Анонимен

преди 7 месеца

До 48. Значи е вярно че ЕС е наредил Закривай енергетиката ток ще внасяме. Закривай селското стопанство храна ще внасяме. Даже пироните за ковчезите трябва да си внесем.

53

Сър Джон

преди 7 месеца

Следва създаване на бананова република бимбинистан в съединените европейски щати. Имате право единствено да работите до гроб или да поискате ефтаназия. Демокрация сър.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Ейййй, без топлинна енергия, като газ или въглища, една банка или ампула за лекарства няма да можете да произведете, едни стоманени пръти за строеж или леярни за стомана, не може да създадете, а вие си плямпайте и натрапвайте неефективни зелени енергии, колкото си искате, но това са фактите! Пречите на останалите, пречите и с измислените си емисии чрез които търгувате и крадете пари от данъкоплатците! И все по-често некомпетентни хора се изказват за неща, които изобщо не са им ясни!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Лека корекция- действа се не "на парче", а "на заповед", пусната от посолството в губернията. Че няма обща енергийна политика, както и изобщо политика в полза на държавата ни - това е ясно.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Не беше ли точно Станишев, който ни набута в ЕС за да ни закрият реакторите, а сега и тецовете и мините. И да ни "осигурят" демократична газ на двойна и тройна цена. Сега и с тока ще направят същото.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Сайта "Афера" , Калина Андролова: "УНИЩОЖИХА ГАЗОВИЯ СЕКТОР, СЕГА УНИЩОЖАВАТ ЕНЕРГИЙНИЯ! ВЪЗМОЖНО НАЙ-НАГЛИТЕ, НЕГРАМОТНИ И АЛЧНИ БРОКЕРИ НА КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА" , прочетете статията!

48

Анонимен

преди 7 месеца

Ах тези зли очички

47

Анонимен

преди 7 месеца

ЗАРАДИ ВЪГЛИЩАРИТЕ ТОКА ОТ НОВА ГОДИНА СКАЧА 2 ПЪТИ!

46

ха-ха-хи

преди 7 месеца

Бивш ПЕС,бивш лидер на БуСиПе и бивш премиер на България...се изходи"компетентно" по въпроса за износа на магданоза...

45

Анонимен

преди 7 месеца

В ЕС няма такова нещо като "българска енергетика" . Има законодателство на ЕС в сектор Енергетика и то отразява стратегията на ЕС за развитието на сектора в целия евро лагер. Странно е че Станишев не разбира това след толкова години търкане на *** в Брюксел.