88

Анонимен

преди 7 месеца

До 91 Ето така мили ми Умнико всички ще сме сме равни по права. И ти АКО като нямаш БРАК с приятелката си и ти ще пишеш хартия до откат до нашата администрация, защото не си по-човек от другите хора нищо, че си висшечайш хетеросексуален. Ясно ли е?А ако се ожениш в Испания, Германия, Великобритания и си дойдете в България - брачното свидетелство няма вече да се признава. Така както на гей двойките брачните свидетелства от други страни. И така че.е справедливо за всички хора.в България.

87

Анонимен

преди 7 месеца

До 91 И аз това казвам! Без брак -си пишете пак пълномощни, наследници на единия другия,завещания. Като взимате детето от ясла, градина, училище, за ваканции винаги по две! Така трябва да бъде за всички като при бай Тошо. Щом няма брак - да се мъчим всички!!! Къв е тоя прогрес за едни, а за други-не. Тази година полупроводници, а догодина - цели! Това е смисъла на прогреса, а не на някой човек да му е добре. Няма как да е добре, трябва да е зле.Всички без брак ще сме равни, а не едни по-равни!

86

Анонимен

преди 7 месеца

До 92 А защо да го правим? Аз предлагам да върнем закона наобратно и пак да няма съжителство между хетеросексуални, освен ако нямат брак. Ако имат деца, пак ще ги водим извънбрачни и така ще подсигурим пак да има хартия и документи за многолюдната ни администрация, че компютъра да не им вземе работата и информационните системи за улеснение за гражданите.А ти като си такава клюкарка - просто не ходи на гости на гей двойки, и няма да те притесняват с нищо. :-)

85

ЛГТИБ

преди 7 месеца

Слава на мъжката любов и КПСС БКП

84

Анонимен

преди 7 месеца

"Защо не разрешим многоженството или хората да се определят като животни ? " За животни не знма, но не виждам нищо лошо в това, да имаш много патньори и деца, ако си човек с положение и власт.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Бракът е между мъж и жена . Толкова. Да си наемат другите адвокат , да си напишат завещание , да си направят пълномощни един към друг и готово. Брак няма как да имат.

82

гошо

преди 7 месеца

Европейският съд по правата на човека се занимава с въпроси свързани с хартата за правата на човека и ако сте я чели там няма нищо за гей двойките. Така че говоренето че има такова решение е пълна ЛЪЖА. На тия двойки никой не им пречи да си бъркат по дупките, да не искат да им осигуряваме презервативи и памперси!?

81

Искаме парад

преди 7 месеца

Искаме парад.....

80

хичо

преди 7 месеца

Индивидите с обратна резба са грешка на природата.Но те имат право да съществуват ,като всички останали,да се женят помежду си,но нямат право да парадират с извратената си сексуална ориентация,и също нямат право да отглеждат деца,които да развращават...

79

Анонимен

преди 7 месеца

Могат да се наследяват! Вика му се завещание.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Те живеят нормално, аз нямам нищо против тях, просто не обичам рекламата им, както тази на цигари, алкохол и пр. А иначе шапка свалям но Васил Найденов, Сър Елтън Джон, ако не са "гей" да ме прощават. Сам си направи извода защо.

77

R.A.T.M

преди 7 месеца

Защо не разрешим многоженството или хората да се определят като животни ? Заради някакви 6 стотни от процента да променим правовата рамка, то в тази държава не стига инсулина за диабетиците, а хората с редки болести не ги мислим на дневен ред еднополови бракове. То може да има хора които се определят като джедаи и сигурно са над 3000 и за тях ли да променяме законите. Живееш в Бг, не в Холандия, където 2011 учредиха партия на педофилите. Имаш интерес към същия пол имай си и живей където ти харе

76

Сарказъм Радомирски

преди 7 месеца

Виж ти, НСИ е правил преброяване на служителите в (со ро ски) фондации!...

75

Анонимен

преди 7 месеца

Оставете хората намира и стига сте сочили с пръст. Достатъчно разделение има в обществото. Българинът все някой му пречи.

74

такоз

преди 7 месеца

га и содомията вече

73

de

преди 7 месеца

До Анонимен Никой не иска да сменя дневния ред на обществото. Става въпрос просто тези хора да живеят нормално. Да могат да се наследяват, ако някой от двамата почине, ако някой е в болница другия да може да получи информация за състоянието му. Не мисля, че е кой знае колко.

72

Беше казано отдавна

преди 7 месеца

В България neдepacтлък не върви! Колкото и да се стараят някои НПО-та, няма да променят това. Всеки е свободен да бъде какъвто си иска в своя личен живот, но има традиции, без които народът се обезличава. Нашите традиции отхвърлят наглото демонстриране на хомосексуализъм и приемат семейството като съюз между мъж и жена.

71

Анонимен

преди 7 месеца

77, от Симитли ли си :)))

70

Анонимен

преди 7 месеца

Антон Хекимян и Туни - кога?

69

Анонимен

преди 7 месеца

По данни на НСИ в България има около 2 200 000 семейства. 1400 гей двойки, кото съставляват 0,06%. Защо тогава една толкова малка групичка, следва да определя дневния ни ред?