44

миньор

преди 7 месеца

Мдааа...и на тоя му изтекоха водите....

43

Бай Оня

преди 7 месеца

Оставка на правителството и нови избори, това е решението. С тези европенделгейзерски изхождания не може да се разговаря. А на Брюксел трябва да се посочи един среден пръст, да си правят зелени преходи у тях, не и у нас! Долу ЕС, този съюз е смърт за държавата ни!

42

Някой

преди 7 месеца

До Анонимен 16, добре, по-хубаво е да са на газ, но откъде газ, нямаме такова нещо, или тотална зависимост от Турция като главен износител на руска газ. Объркажа я още с Южен поток, защото се на *** ха пред фе ка лия МакКлейн, вместо да му посочат обратно към самолета и да се праждосва, докато не е арестуван. де такава смелост у български политик и министър!?

41

ТЕЦаджия

преди 7 месеца

До Анонимен 19, какво преквалифициране, това са несериозни приказки, чака ни уволнение и безработица, при това не само на работещите пряко в ТЕЦ-овета е на тези от многото обслужващи фирми, работещи на територията на Марица Изток.Един от най-големите мошеници на Стара Загора, Дечо Колев е пръв в списъка, от наточени да откраднат европарите. Дечо Колев първо беше БСП, после ГЕРБ, сега и спонсор на ПП.

40

д-р Член

преди 7 месеца

До ей този е направо 22, и кои са тия модерни технологии, за БГ-то питам, къде са! Белене не се състоя, 1 АЕЦ е недостатъчен, ти ли ще въртиш с *** турбините, гладкомозъчен имбецилодебил с ментална недостатъчност!

39

Бай Оня

преди 7 месеца

До Ние 26, ще ми дишаш утре пръ днята, като се върнеш към газената лампа и свеща. А като нямаш ток, няма как да тъпееш във фейсбука или форума БГпатка(мама), дето обсъждате особено важния въпрос от стратегическо значение, как да си ощавите пу тки те и подмишниците, *** пат ки!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Всички действия по управлението са политики. Естествено, че става дума за политики. Става дума за управление, което да е в дългосрочна полза на обществото на България. А не за прокарване на чужди експерименти.

37

бай Бай

преди 7 месеца

Повечето членове на ДБ и ПП са хора произлезли от Еко НПО-тата!!Само че НПО-та финансирани от Запада!!Та тяхната цял е затваряне на въглищарките и АЕЦа!Да сте чули нещо за залтодобива или за добива на цветни метали ???

36

бай Бай

преди 7 месеца

Ми нали вие политиците написахте тия работи и се съгласихте на исканията на брюкселските измамници!!?? Били се политизирали?? Ми нали политически партии управляват живота ни??

35

естествено

преди 7 месеца

Щом не искат да разговарят,а искат директно оставка какви да са!?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Другари пролетари, на класова борба! Долу капиталистическата класа! Капиталистите ви лъжат! Присъединете се към Авангарда на славната Червена армия на пролетариата!

33

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Кой ви дава или по-точно , кой ви раздава дипломи за образование ( основно , средно или висше ) ? ! Това е поредното доказателство за корупционните схеми и практики в Република България - Министър да изказва подобни мнения и да прави заключения .

32

Анонимен

преди 7 месеца

Няма министър за минните ресурси,производство,проимишленост и индустрия,а има минен технически институт в който се обучават кадри,а нямат свои институции в които да решават въпроси по ресурси на подземните полезни изкопаеми да не са в противоречие след като се появили на повърхноста на земята извадени,а иначе за околната среда и водните ресурси има и комисия ДКЕВР с още голямо министерство слято от няколко МИ,МЕ,МП,МВ(Р),а помоща в млрд. от какво се дава-от еко такси,които след туй няма да има,а

31

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да се опълчим на Еврокомисията и Брюксел!

30

Нац стачка

преди 7 месеца

Нека се организира общонационална стачка - да спрат всички мощности, да няма производство на ток, за да видят тези, които искат да ликвидират ТЕЦ-овете за един ден какъв ще е ефекта, за който толкова много настояват.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Абе, досега не ти пречеха вредните емисии? Как стана толкова екологичен за една нощ?

28

Анонимен

преди 7 месеца

Само оставката на правителството ще реши проблема, защото ПП са част от проблема, а не неговото решение.Оставка!

27

Ха-ха

преди 7 месеца

Те са си чисто политически

26

Ние

преди 7 месеца

Кой им диша вредните емисии - НИЕ, а кой ще си изпати от тях в бъдеще - ДЕЦАТА НИ!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Миньорите днес да не идват в Народното събрание защото Бойко днес има мач.