12

Анонимен

преди 7 месеца

Тъй като е убийство и родителите са в правото си да искат повгорна експертиза, то парите за съхранението на гялото се плащат от Държавата, от прокуратурата и следствието!!!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Това е един кратък разказ за човешката низост, в условията на "свободния, европейски свят". Господ няма да ни прости да знаете.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Европейски ценности са това, не цъкайте с езици. Вече и близките си спокойно не може да погребем, защото и телата на мъртвите, Бог да ги прости станаха обект на търговия, както в останалия "цивилизован свят".

9

нищо ново на територ

преди 7 месеца

нормално за бялата мафия от престъпници... на тях не им пука за хората, а за парите им!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Първоначалната експертиза не цила читава. Добре. После три години ли е отнело да се направи втора ?

7

Рв

преди 7 месеца

Като чета коментарите по долу разбирам какви хора населяват тази прекрасна земя. Хората са изгубили дъщеря си, понасят през пълен ужас , а г-нганчо няма емпатия никаква. Пфу

6

Анонимен

преди 7 месеца

Ако бяха римляни отдавна да са им платили и погребението.

5

баба мара

преди 7 месеца

само в българия може да се случи такова нещо всеки ден научаваме за пореднатапрос-то-тия няма ли краи вече накъдето се обърнеш все проблеми едноудостоверение за наследници трябва да го поръчаш от общината на починалияобикаляш българия и събираш удостоверения а кои ще ми плати разходите

4

да я правят донор

преди 7 месеца

750 на месец , а полицаите я държат три години . параграф 22 . моргаджията да не я е унужал .има и нещо друго тука . три години . да държат мигрантите в бургаската морга 3 години . ама ще фалира . претъпкала се е от мигранти . 800 на месец . ухаа, директора и бонус си дава .

3

А труповете в гората

преди 7 месеца

на пенсионерите от старческия дом, погребаха ли ги на "осветена" земя? Да питам и 30 000 хиляди избити след 9 септември 1944 година от другарите и заравяни в ями, получиха ли по едно опело от бивш доносник на държавна сигурност - поп?

2

В.Узунов

преди 7 месеца

Ам то хладилника да не работи без ток. Ще плащат естествено. Не може три години да е замразена кат бройлер и друг да плаща сметката.

1

кико и кокори

преди 7 месеца

да и дадат 30 бона и да им помогнат . болниците фалират и нямат пари . Е сега директора взима 70 бона заплата , ама нали работи .