190

ФИНАНСИСТ

преди 7 месеца

Умните хора са купили имоти преди 5-6-10 г и сега продават. По този начин се спасяват пари. Когато влизаш в пазар който е на връх ,единственото което може да ти се случи е да загубиш значителна част от парите си !!

189

Гадняр

преди 7 месеца

Най-голямата енигма на българския имотен пазар е цената на имотите. Особено, ако се разчита на брокер да я определи. Много често цената която ти казват в агенцията е с поне 20 процента по-висока от цената която определя професионалния оценител.

188

До 208

преди 7 месеца

Айде бе!?! Викаш в Берлин и Лас Вегас стана по 1000 лв квадрата. Муахаха

187

Анонимен

преди 7 месеца

Още ли чакате да паднат цените на имотите ве хахха

186

Maybe

преди 7 месеца

То и ниско образованите от Сащ, Швеция до Германия си мислеха, че цените няма да падат, а то кво стана. Двуцифрени спадове и то само в рамките на годината. Имотните пазари по цял свят бележат значителен спад в цените. Обаче тук няколко форумни *** теглили дебели ипотеки,взимащи им над 50% от месечния доход се бият в гърдите как са надхитрили системата. Смях и Плиткоумие в излишък :)

185

Анонимен

преди 7 месеца

Просто банките не дават лихви за депозити.

184

Ева

преди 7 месеца

Аз съм много доволна от моя апартамент в Лагера,строителят изпълни цялата сграда страхотно и който ми дойде на гости,казва,че сякаш не е в София,а в друг свят. Голям късмет имах и цената беше супер. Ако слушах вас по форумите,щях още да чакам да паднат цените. А и платих само 30 процента до акт 16.

183

Анонимен

преди 7 месеца

тука пишещите коментари са все бедняци който в живота си имот няма да купят, хората с пари инвестират не стоят в сайтовете да пишат злобни коментари

182

Анонимен

преди 7 месеца

Купуват се имоти за децата и за родителите, за които е по-удобно да живеят в града!

181

199

преди 7 месеца

Страшни балъчорчета. Реват, реват, хората си живеят живота и си изплащат апартаментите, тия вечено някаква криза чакат, все им е скъпо, все са измамени.

180

До 199

преди 7 месеца

Точно де. Никой ня купува. Не познавам освен един в работата, който да е купил от три години. На мен лично не ми пука колко ще струват имотите. Няма да купя, нито заради инфлация, нито за нищо. Там където работя съм под наем. Там където е семейството ми е в собствен наш имат. Та не мя интяресеват никаква имоти.

179

Анонимен

преди 7 месеца

Българина борел инфлацията като купувал имоти ,пак нараснали депозитите с над 15процвнта .

178

Архитекта

преди 7 месеца

Това аспровалта като на асфалта. И кво от това като някакви тюфлеци били изкупили някакви кочини. Ще ги одруса някой Рихтер от 7-ми клас и дотам с кочините. :-)

177

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам за какво се хабите, не 200, а 2000 коментара да изпльокате, няма да промените цените. На който му е скъпо не купува. Аз ако нашляпам 20 хиляди коментара по сайтовете, че бирата станала 4 лева, дали ще е върнат на 2 лева. Няма. Дали кебепчетата пак ще станат 60 стотинки. Няма

176

Анонимен

преди 7 месеца

първо не наричайте тия некъдърно направени кутийки имоти, второ плащаш за 100кв а получаваш няма и 50кв. трето пропаднала държава със застаряващо население нищо общо няма със реално цените каквито трябва да са 40-50% от жилищата са празни. не ми са пише повече че има още неща

175

хм

преди 7 месеца

Самата статия е написана отчайващо некомпетентно. Вярно е, че много хора се опитват да спасят парите си от инфлацията, чрез покупка на имот, ама в статията се говори за купуване на имот с кредит. Как спасяваш пари, които нямаш, а си взел на заем от банката? Точно това упражнение е нещо като спекулация. Купуваш с надеждата, че лихвата е по-малка от инфлацията и накрая ще си на плюс. Обаче това са дълги кредити. След година инфлацията като падне под цената на кредита, а апартамента падне с 10-15%?

174

До 123

преди 7 месеца

Балона не гърмя, защото все още имаше баламурници да се набълбукат с кредити. Сега да видим теста на времето и ефектите на доминото. Заем или наем?!?

173

ЗаБогаБратеНеКупувай

преди 7 месеца

С кредит ли?!? Какво спасяваме - парите си от "инфлация" или трите допълнителни банкерски заплати всяка година.., комисионата на агентите, заплатите на нотариусите, печалбата на строителите, рушветите на електроснабдителните дружества, приходите от данъци на общината и още ред плащания за *** по веригата на капитализма. Ужаст!!! Прочетете си задължително клаузата кога един кредит става "предсрочно изискуем".

172

баба мара

преди 7 месеца

в аспровалта всичко е изкупено от българи включително и на зелено и се отдавапод наем

171

Анонимен

преди 7 месеца

Какви имоти >? Ако зачаткат ракети , един апартамент ще струва няколко хляба