64

До 48. Точка

преди 7 месеца

Ако си кадърен, си кадърен навсякъде. и обратното. От всички заминали в чужбина познати само двама успяха.Единият професор и клечка някаква в Бостънския университет, а другата лекарка със собствен кабинет. Всичко друго посредствена история, спрямо това което останалите тук постигнахме . Директор в международна компания, един клечка международен експерт , скапа се от покани да обикаля света, една високо ниво хирург и нея я канят навсякъде, 3- *** Ай Ти светила наши, 2 момичета юристи с кантори...

63

Анонимен

преди 7 месеца

До 59, всъщнос дори не знаете какво пишете. Наистина се изложихте много. Починете си, лекарствата, сън и се опитайте да изтрезнеете от глупостите, които написахте!

62

анонимен

преди 7 месеца

щом предпочиташ друга страна, оставаш там завинаги и никога не се връщаш и НЕ ГЛАСУВАШ , няма да ми диктувате живота от вън мързеливи и готованковци

61

Анонимен

преди 7 месеца

До ние от английската гимназия. 1996, още свиквахме, неясно още, с какво. Повечето искаха да видят свят, вече можеше. Другите, да речем, имаха умни родители

60

Тел

преди 7 месеца

Ми, като отвориха границите и куцо, кьораво и сакато се изнесе в чужбина, така ще е. Тел, автомати и кучета по границите и ще цъфнем отново.

59

58

преди 7 месеца

О. да! Аз съм отклонение от масовата психоза, в този смисъл сте прав(а) да говорите за патология. За разлика от масовката, считам, че не е добро да се дишат отрови и да си тъпкан с отрови, за да притежаваш вещ, която е единстено за показ и перчене, а не необходима нито за биологичмото съществуване нито за здрава психика. Считам също, че е умопомрачение да се произвеждат невъобразимо количество премети, които природата не може да "усвои" като живи след употребата им. Че развитие е да унищожаваш .

58

Анонимен

преди 7 месеца

До 58, човек мислещ за наемни убийци има психически данни за психопатия. Парите са средство дори и да не ви харесва. Само бедните говорят за безценни неща и тои е защото не могат да си позволят да купят нещо ценно. Говоря за образование! А на вас ви личи, че ви липсва. Критично мислене дори не знаете какво е :) Хубаво е да не се излагате повече. Поработете върху себе си. Къде с лекарства, къде със сън. Микой. не е длъжен да ви трае психопатиите!

57

54 д0 55

преди 7 месеца

И в 7 сутринта , и в 4 сутринта, по всяко време, който мисли, който има способност да гледа на дълбоко и на широко , а не прави извод само от собствени наблюдения, точно това е критическо мислене, аналитично. Пак ще повторя: най-важните неще в живота НЯМАТ заплащане и цена. Паричната гледна точка е пагубна за човечеството. Тя е плиткоумие. Дълговечно е това, което е ЩЕДРО. а не затворено , алчно за себе си.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Вие, от акглийската гиманазия, дето всички сте се юрнали навън, сте ИЗГОНЕНИ, но не го осъзнавате, изгонени сте. От силите, които съзнателно съсишаха държаванта ни. за да заграбят ресурсите и. Вие сте им плячка. Дълбоко се заблуждавате, че е ваш избор. Вие сте пионка и сте действали според плана и намеремията на чужди интереси. Сега сте като яничари. (ако знаете какво е)

55

Анонимен

преди 7 месеца

До dp 51, дали осъзнавате, че сте неграмотни? Ужасно е да ви се чете писанието.

54

Хахахахахахахахахаха

преди 7 месеца

До dp 5, глупости пишете вие! Гледната ми точка е изградена от наблюдение на образованието е от първа ръка. Вземете си лекарствата и се върнете на темата за образованието. Кой в 7 сутринта мисли за наемни убийци? Да, образованието в България беше и е зле. За това масово българите в чужбина стават берачи на ягоди. Извадете си главите изодзадзе и вижте действителността! Масово старата генерация не може да пише грамотно! Това, че знае 20 столици не го прави образован! Критичното мислене ви липсва!

53

dp 51

преди 7 месеца

Мишете глупостттти, Между другото, вероятно не знаете, но гледната ви точка е късно средмовековна, т. меренето на човека по парите му,.... ...Сега практически.... Никой не плаща на майката и на бащата да обичат децата си. Но ако децата не са обичани, цял живот са с увредена психика. А най-много по принцип се плаща за най- недостойните дейности - на наемни убийци например, с опит да се измие съвестта.

52

Анонимен

преди 7 месеца

До 37 - След 2020-а доста страни спряха бакалавърските програми на английски.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Кой им плаща не тези от спонтанния протест да учат след като после няма да останат тук?

50

Анонимен

преди 7 месеца

Българското образование никога не е било водещо. 89та когато падна режима стана ясно едно: българите не са образовани! И не мижаха 30 години да се образоват. Едва сега започват да се появяват хора, които могат да мислят и разбират. За това има такива със заплати много над 3400. Дойде и моментът, в който образованието стана разделителна граница между можещи и неможещи. Това ще бъде и за следващите. Образован човек възпитава можещо и знаещо дете. Образовайте се!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Народ, който смята образованието за вредно, трябва да бъде унищожен.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Завършихме английска гимназия, 96г., не е в София. Събрахме се випуска. От 160 човека, само 7 тъпанара бяхме останали тука. И всички заминали с баси за нищо на света не можеш да ги върнеш. От тия 7, 4 се махнахме и ние, заради децата.

47

Анонимен

преди 7 месеца

На един приятел, синът му залитна по разни патриотични тъпотии, че тука щял да учи, тука да живее. Нашият, така бързо му изби тези идеи от главата. Сега учи в Хайделберг и няма връщане в тая дупка тука. Всеки с акъл да бяга

46

Анонимен

преди 7 месеца

Кви студенти са тия третокласници.

45

Програмист

преди 7 месеца

до 44 аз съм си платил 10 пъти разгодите на държавата за образование .. заработил съм от от втори курс на заплата 1800лв. сега съм на 10К.. Я сметни данъците осигуровките които съм платил за да може твоята негодна семка да взима пенсии и помощи.