30

За Витков

преди 7 месеца

Мозък е, спор няма! Щом след наследството на Борисов и Радев вкара финансите в релсите само за 4 месеца е курифей. Служебните говореха за 6-7% този ги сведе до 3.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Ами асене дупката в бюджета е от Хрантутенето на хиляди укри в олинклузив , помощи на зърнарите с бентлитата, 9 % ддс на хотели и ресторанти , огромния държавен апарат , хиляди военни в офиси и тяхните безплатни почивки и бонуси , па ти искаш с данък от билкарите и гъбарите.....да напълниш касата ,,ми нема да стане

28

Анонимен

преди 7 месеца

Ей, тези се оказаха страшни мъ рши, добре , че не гласувах за тях, щото много щеше да ме е яд.

27

ера

преди 7 месеца

по-добре да бяхме сложили някой кратален пияница, отколкото този с физиономия на бавно развиващ се. То както си вижда от "упралвението" на хазната си е така.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да ми каже, защо през 2020 година протестирахте като блокирахте улици, булеварди, имаше ковчези, бесилки и някакво си отровно трио? Сигурно за да ни натресете алчните, крадливите и лъжливи шарлатани-простото Киро и ококорената Асенка от които сега всички страдаме. Дано ви се върне тъпкано.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Този икономист,дето м.г. и в началото на тази година го даваше тежко, ще се радва и ще скача 1,5 метра от място,ако удържи дупката в годишния бюджет на 4-4,5 %. Кой отрасъл на икономиката освен военната промишленост върви? Земеделието е в ръцете на неуки в аграрното поприще олигарси,дето знаят само да сеят зърнени храни и иззеха земите на хората по селата. Лозарство,зеленчукопроизводство, с които се хвалеха СЗ и ЦС България няма,съсипаха ги преди 33 години! Неуки и алчни хора като ББ, Киро управ

24

нафърфорий

преди 7 месеца

Направу го пиши Милиард левъ и немъ да сбъркаш ако не е и повече!

23

Цв

преди 7 месеца

Какво стана бе Кокорчо? Велика събираемост, данъци, пари, пачки? Нещо си глътна граматиката! За нищо не ставаш!

22

Асенчо,

преди 7 месеца

легализирайте, бе! Легализирайте и ше има парички!

21

Люцкан

преди 7 месеца

Ами като си отидат тези,,,после трябва да дойдат онези....и пак същата претоплена манджа...тук се иска радикален подход от рода на Тодор Живков...друго не помага

20

Анонимен

преди 7 месеца

Асаанчо не се накраде бе! Много е гнуусен!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка на сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Наглите и крадливи шарлатани - простото Киро и ококорената Асенка веднага в затвора с доживотни присъди и да кажат къде изчезнаха 9 млрд. лева за 9 дни?

18

Анонимен

преди 7 месеца

Този кокорещ се индивид спря плащанията от държавата към общини, по различни проекти, изобщо всякъде където може, за да достигне бленувания от него дефицит под 3% Навсякъде чуваме "няма пари" .И за какво? Потупване по дупето ли очаква? Нали всичко сега остава за плащане догодина?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Този хомосексуалист Василев е в пъти по зле от Дянков и Горанов.

16

Идеалист

преди 7 месеца

Този никога не е имал жена. ***!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Кокорчо е много неприятен тип.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Този ококорен крадец и измамник Асен Василев фалирал собствената си фирма в Англия, оставил близо 9 млн.паунда борчове и измамил сътружниците си. Как можаха да изберат този некадърник за финансов министър? Този дебелак и държавата ще фалира с неговите раздути бюджети, теглене на кредити и чудовищната инфлация в България.

13

АНАЛИЗ

преди 7 месеца

По тези данни има една любопитна Истина - ако България не воюваше с Русия , БВП щеше да нарасне с 25% , и цялата Държава да е в Магистрали , Заводи и дори Космически Площадки за совалки до Марс .България щеше да е Тигъра на ЕС и Европа .

12

Анонимен

преди 7 месеца

6: да де ама нашите не вземат и да отоват по предназначение. Тв ще ги сабврат тези 700 млн но после ще изчезнат едни 300млн и пак няма да има. А в същото това време едни такива живеят в 12 апартамента, а народа плаща наем

11

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо де Кокорчо, важното е чеподарявате оръжия на Уркиъе. Българския народ кучета го яли.