9

Анонимен

преди 7 месеца

Тия от секционните избирателни комисии толкова ли са неграмотни,че не могат да извършват действието събиране,което се учеше в трето отделение?! А има ли гаранция,че другите от ОИК са по-умнички,или те пък ще правят сумирането по киро-кокоровия принцип АЛА-БАЛА? Хаосът,който предизвика престъпната продажна сглобка е бездънен,ОСТАВКА на предателите!!!

8

Ха ха

преди 7 месеца

Имаше един демократ - гуайдо оня вика спечелихме изборите в венецуела, а мадуро вика - машините показват, че победата е за нас

7

Ха ха

преди 7 месеца

Май само тук и в венецуела се гласува с машиниИ там мадуро печели изборите като - пп тукЗатова са ги кръстили - мадурки

6

Анонимен

преди 7 месеца

Така е по-добре за да стане най-доброто ала-бала

5

По-просто е ...

преди 7 месеца

В СИК да не се използват машини за упражняване на вота, а само в ОИК за сумиране на общите резултати! АПЕЛИРАМ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ да следят дали качените резултати от различните СИК отговарят на действителността , а не по-малко важно и дали обявените резултати отговарят на сумата от резултатите на СИК в този ОИК!

4

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Защо не се премахнат тези машини ала бала кодове едни промени казаха че имат около 7 %

3

Анонимен

преди 7 месеца

Сега в тая обстановка е редно да се отменят изборите поне до победата на украйна а дотогава нека управляват Киро и Асен които спечелиха изборите

2

Вьзмутен

преди 7 месеца

На машина да ме измами пак - ппИ от радостин да чуя как се надсмиват над вота да гласувам повече забрави

1

Анонимен

преди 7 месеца

сумирането ще се извършва при предаването в ОИК е нещо съвършено различно от "няма да се сумират данните". ама нали трябва бомбастично заглавие.