275

Гавра с България

преди 7 месеца

Истинския химн на България е Шуми Марица който е изхвърлен от режима през 1964 г и на негово място е сложен сегашния Мила Родино Мелодията е Еврейска а текста му е преправян многъкратно от комунистите даже цели куплети има изтрити

274

Еди си кой

преди 7 месеца

И кой е тоя? Бирджан-Мирджан съд и доживотен затвор.И как бе *** ви дойде в празните главици ,,комунистически химн и флаг,,.Вие *** ли сте родени или сте ходили на допълнителни курсове .Ами на много други държави флага е със три цвята.

273

бай ганъо

преди 7 месеца

ама то България вече не съществува като държава отдавна тиа журналисти що не коментират продажбата на националния празник продажници сте всички правите се на патриоти само че пишман сте

272

Стоев

преди 7 месеца

И Лили Иванова да изпее чалга кавър на химна ни пак трябва да лежи в сливенският затвор......гаврата с химна си е гавра,без значение от кого произлиза.....ром, турчин,американец не е от значение. Да лежи глобата не е наказание за това извращение.............

271

Анонимен

преди 7 месеца

Не виждам никаква гавра. Човекът е направил кавър на химна. Нито клипът е неприличен нито нищо. А и като гледам, Бирджан е патриот. Не разбирам патриотарските истерии.

270

До 273

преди 7 месеца

Георги Христо и Иван не биха го направили защото за разлика от Ц,иг,- анина си уважават химна

269

Анонимен

преди 7 месеца

Отклоняваща маневра! Упрaвляващите и гocподapите им отвличат вниманието на населението с най-гнусни и долни провокации. Опит за изместване на фокуса от мръcoтиите, които вършат и продажничecкитe им действия - да разсеят концентрирания хейт и ненавист срещу тях и парата да бъде изпусната в друга посока. НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!

268

Анонимен

преди 7 месеца

До Grom съдията е наш човек ;)

267

Анонимен

преди 7 месеца

Казвам го защото само ромите не крадат не бият също така и българите вършат лоши работи но им се разминава

266

Анонимен

преди 7 месеца

А ако го беше направил Георги,Христо,Петко нямаше да има толкова много нападси нали ето това е разделението на народа ако е ром,турчин всичко е проблем

265

Grom

преди 7 месеца

Как решихме, че чалга аранжимента било оскверняване? Приятно доказване в съда.

264

Мнение

преди 7 месеца

Защо ги хрантутим още тези?

263

Галя

преди 7 месеца

Нямаш място в държавата, която си взел на подбив. Вън!

262

Анонимен

преди 7 месеца

За тези на които химна на България е комунистически, и тези на които флага им прилича на Руския!Най-вероятно сте същите хамали като този *** от клипа! И на въпроса, къде *** Маринкин във текста на химна (ако въобще го знаеш),откри нещо комунистко? И ти другия ***,където синьо или зелено все едно,с герб без герб все тая,а...намери прилика? Ами то тогава май флага също си прилича и с този на Кувейт (например, щото има също и бяло...)Какъв е този народ, пълно с ***.Ей досущ по-горе.

261

Анонимен

преди 7 месеца

Кво се правите на интересни! Да не стане като работата на онзи Тото, който с Тити Папазов години наред ги гледахте в Интернет и се смеехте заедно с тях, а после като стана онази работа с нарязаната Дебора от Стара Загора всички решихте да играете ролята на много морални и съвестни? Я си спомнете група Уикеда и песента им Обичам. И там в текста е споменат българския химн и пак не е с мелодия която на всеки ще се хареса, но си мълчите. Двойни стандарти!

260

Анонимен

преди 7 месеца

Чалга слушат само клошари и диви селяни смърдящи на пот чорапи и дюнер.Ето и тоя.Анцуг за 100 лв ,очила от битака. Клошар.

259

Анонимен

преди 7 месеца

Българското знаме прекалено много прилича на руското, крайно време е да се внесе законопроект и да бъде променен този чуждопоклоннически флаг.

258

Анонимен

преди 7 месеца

Линч и ЗАТВОР!

257

Анонимен

преди 7 месеца

В същото време, сега, в тоя сайт има статия българските студенти в коя друга държава предпочитали да учат. ;)

256

Зелен Демократ

преди 7 месеца

Странно, химнът е свещен и национален символ, знамето и герба също, не бивало да се поругават, ама на народа му разказахме играта, мачкаме го, подиграваме му се, заличаваме го, но той не значи нищо, ха ха!