179

Анонимен

преди 8 месеца

До SLIVA MIRIZLIVAТО В СОФИЯ СОФИЯНЦИ СА 5% ВЕЧЕ , ВСИЧКО Е ОТ СЕЛО КАТО ТЕБ !!!! МЙЕКАЩИ НАВСЯКЪДЕ , МЪРЛЯЧИ И С КУП ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ ПОКРИТИЯ !

178

Какво следва

преди 8 месеца

Да обявят държавна поръчка за производство на жълти павета. Ясно е, че без подмяна на тези, които са на повече от един век няма да се мине.

177

Анонимен

преди 8 месеца

30 години ,,свобода ,, да сте учили !! Това е продукт на Юроатлантиците !! Хората със такава идеология даже и да бутат не могат !! Пари да им дадеш не могат тва са лепилари деградация хора нула !! Само да приказват и кражба!!

176

SLIVA MIRIZLIVA

преди 8 месеца

софианци,-вие сте наи-големите смр.д.лювци

175

А

преди 8 месеца

Спечелена обществена поръчка,после подизпълнител след това под-подизпълнител и така докато се откраднат всички пари ,а последния под под под....изпълнител е хванал някакви работници с ласо ,които са без образование,квалификация и са склонни да работят за без пари и резултата е видим.

174

Анонимен

преди 8 месеца

Ремонта се прави от ниско квалифицирани индивиди! Няма други! Не учите , не се образовате , не искате да работите качествено! И Путин и Байдън да са начело у нас, ремонта се прави от бригадата на Асан, Иванов или Петров. Това е мат'ряла. Който разбрал-разбрал!

173

Герберски СмЪрдел

преди 8 месеца

Работа , Работа , Работа = Ремонт на Ремонта на Ремонта

172

111

преди 8 месеца

Направете паветата по-големи,явно сегашните майстори не знаят как да редят по-малките.То пък едни майстори,от онези с по-тъмната кожа.Какво ли разбират от умения да правят нещо красиво.Намерете майстори ,коъто милеят за България.

171

Анонимен

преди 8 месеца

Махнете ги. Сложете жълт асфалт. Паветата ползвайте за алеи в някой парк.

170

Анонимен

преди 8 месеца

Като гледам снимките българина, най умее да краде. В Германия ако ги наредят така павета в центъра сигурен съм Берлинската общината ще ги съди до 99 коляно.

169

На Фандъка знака

преди 8 месеца

За доблестна служба

168

2

преди 8 месеца

Ама те африканците са на много светлинни години от нас само им виж столиците пътищата и всичко а ние дъното и в Европа

167

Анонимен

преди 8 месеца

Кога е слидващия ремонт

166

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова може българският работник, колкото и да се потите и да се краде и да не се - това са ни способностите като нация. Не можем да сложил шахта, която да не е надигната или да не е като дупка, не можем да наредим нищо в права линия, с еднакви фуги и т.н. Нашият талант е да ревем за пари, а не да вършим работа. Свиквайте.

165

*

преди 8 месеца

Като символ на цялата ни държава - все я пренареждаме и все по-лошо се получава.

164

Grom

преди 8 месеца

Отдавна тази нелепа настилка трябваше да бъде махната и заменена с нормални павета.

163

Анонимен

преди 8 месеца

Ясно е че има ли автомобилен трафик там ,жълти павета няма да има .

162

Максимус Вирсачи

преди 8 месеца

До Анонимен 163 - ама едно време не са ги редили р0мляни!

161

Анонимен

преди 8 месеца

фирма се регистрира за един ден, може и с подставени лица. Въобще няма да разберем, че следващата обществена поръчка отива при същите хора, а те са отчитат отново пред същите, въпреки, че кмета ще е сменен, защо и той е подставен. Няма желание у властимащите за промяна. Няма и за кой да идеш да гласуваш, представете си избора е между: арменец, социалистка, с шведски произход и демократ капиталист с родители - ченгета. Това не е начало на *** виц, това са изборите в столицата.

160

Железният Феликс

преди 8 месеца

3-4 месеца по- късно, коментари от "кмета", за паветата "Ами, то имаше много сняг / 7-9 см/, ами то имаше много вода - киша и дъждове, ами то имаше неблагоприятни зимни условия, ами то беше много студено, ами то, снежинките бяха големи и тежки и падаха силно върху паветата и ги разместиха..." И айде ремонт на ремонта! Да ви е честито - гласувайте още за ГЕРБКП/ППДБ и прочее умнокрасиви дЯсни. 2/3 от българите са в будна кома. Мъртвородени. Мозък на пастет.