67

АСДа

преди 8 месеца

Няма решение да ви кажа

66

Анонимен

преди 8 месеца

Да подкрепим енергетиците на живо, те имат нужда от нашата помощ. После ще стоим на студено и тъмно заради ПП и ДБ!

65

Анонимен

преди 8 месеца

Блокирайте и обходните пътища, пиле да не може да прехвръкне!

64

Сенеката

преди 8 месеца

На Ковашки олиг.офрен.ите!В първите редици бяха тъпите му му.три.....

63

Премиер престъпник

преди 8 месеца

Денков унищожи България мръсен престъпник и убиец

62

Анонимен

преди 8 месеца

BEz zaplati i shte spre...

61

Gogo

преди 8 месеца

С вас сме момчета! Дерзайте! Време е да се разкара народо-предателската организирана престъпна група от правителство, президентство и парламент! Доста търпяхме!

60

От Козяк 16

преди 8 месеца

До всички *** на Сглобката 1. Да се твърди че всички протестиращи са прости2. Да се открие Руска връзка . Ако има някой протестиращ с Рускиня за жена да се твърди че Путин клати Сглобката 3. Да се не се коментира че въглещната енергия е скъпа заради нашите въглеродни квоти иначе ще най-евтина 4. Да се твърди че хорат дето протестират са алчни

59

Анонимен

преди 8 месеца

Протестиращите трябва да се приемат за руски агенти, саботиращи правителството на България, по заповед на Кремъл. Трябва да се арестуват и ДАНС да се заеме с тях!

58

Анонимен

преди 8 месеца

Тия БАЧКАТОРИ НАГЛИ да вземат да се квалифицират, че ИТ спец на месец взима колкото тия бездарници на 2 години. Не сме 1820та с тия въглища! МАРШ!

57

Анонимен

преди 8 месеца

На господата от ПП взе нещо да им захлажда под краката.Чудя се дали ще изкарат до зимата?поне е ясно, че няма да влязат в управлението повече, трябва да си пълен мазохист за да гласува някой за тях.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Жандармерията къде е и защо не се намеси - арести, тъмничен затвор и конфискуване на дживимо и недвижимо имущество за безполезниците!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Пробваха с трактористи - не се получи. Сега пробват с въглищари, за момента работи. Бедните хорица по улиците не са виновни, те страдат от най-големия бич - неграмотността. Правят това, което им подшушнат и надъхат да правят... Жалко...Необразованите и неграмотните се превръщат в удобно и лесно за ползване оръжие за постигане на политически резултати. Половината от тях не могат имената си да напишат най-вероятно, но искат промени в план, който е тотално непонятен за мозъците им.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Не мога да разбера защо всеки в тази държава, когато нещо не му изнася, започва да затваря пътищата. Като искат да протестират, нека отидат пред министерския съвет!

53

Майна

преди 8 месеца

Подкрепям блокадите от вкъщи в леглото ,тъкмо хапнах и лягам да барикадирам леглото

52

евроатлантист

преди 8 месеца

Новите европравила не позволяват да имаме такава замърсяваща енергетика, а ние трябва да следваме европравилата, а не да ги критикуваме. Ние сме евроатлантисти, трябва да следваме европравилата. Само Украйна!

51

Нео

преди 8 месеца

Драги ми отпадъци, да вие дето писахте минуси, отидете в Бобов Дол и след това пишете кое от писаното от мен не е вярно! Когато тецът гореше въглища на гарата в Дупница можеше да се видят десетки вагони с въглища от други мини, защото тези от местната мина не достигаха за да покрият нуждите на централата. Тези вагони вече ги няма. Сега западняците плащат за да им се горят у нас отпадъците, които съдържат незнайно какво, защото никой не ги контролира! От всичко печели Ковачки и купените от него.

50

Жълтопаветник

преди 8 месеца

Ние педа-ите от ППДБЛГБТ,ГЕРБ и ДПС сме против . Ние знаем че тока идва от контакта а не от ТЕЦовете . Недейте лъга хората.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Другари пролетари, във всички страни по света пролетариата води битка срещу фалшивата война на капиталистите! Големите капиталистически крадци и лъжци са алчни и искат цяла Източна Европа и Русия, искат да ви поробят и ограбят! Това е война на крадците, а не война на народа! Присъединете се към народната революционна армия и завладейте държавата в името на Революцията и пролетариата!

48

Митрофанова

преди 8 месеца

это хорошо! Мне нравится!