18

Анонимен

преди 7 месеца

Сърбите в Косово слушат Вучич, вместо да се възползват от правата които имат в Косово.Запазено място в Парламента, кметове и общински съветници в техните населени места, участие в местната полиция, официален език и др. А, те по заповед от Белград се изтеглиха от всички институции в Косово. И лицемерно прехвърлят вината за отеглянето на албанците.

17

huq

преди 7 месеца

сърбия е абсолютно най-малоумната държава в европа

16

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонимеН 15 Уважаеми викачо на лозунги, написани с главна буква. Украйна получи гаранции по БМ при условие да приеме статут на неядрена, необвързана държава. Със заявеното намерение на Майдана за влизане в НАТО, страната наруши тези условия, ерго - денонсира Меморандума. А после руснаците си взеха обратно нагло откраднатия Крим. Сега си взимат останалите руски части от Украйна. Това са фактите. Продължавай да пищиш, на никого не пречиш!

15

Анонимен

преди 7 месеца

"Косово откакто свят светува си е Сърбия"!?!?! - Косово е били по-дълго в БЪЛГАРИЯ отколкото в србия - тука какви предатели пишат че и плюсове си слагат?!?

14

Алекс

преди 7 месеца

Познавайки сърбетата е ясно,че нападението е организирано и подкрепено от Белград.Май е време за няколко отрезвяващи НАТОвски шамара,които да поставят сърбетата отново на мястото им.

13

ДО 12

преди 7 месеца

По тази Логика - Югославската Армия наречена ЮНОА , анексира днешната територия на СМР и я обяви за Сръбска Територия - а Исторически беше България .Аз съм Християнин , но Никога няма да подкрепя Сърбия и Югославия .Косово е Албанско .

12

Анонимен

преди 7 месеца

3нaчи имaт мнooo'o cepиoзeн rpъб и nлaн, инaчe нe биxa nocмяли...

11

Анонимен

преди 7 месеца

До MNENIE Косово бе анексирано от местните албанци на етнически принцип, те бяха мнозинството в тази част на Сърбия. И това право бе признато като легитимно от повечето страни на света. А сега се оказва, че наркополиорганната Република Косово бясно оспорва правото на мнозинството сърби в северната част на страната да се отцепят и съединят със Сърбия. И Белият свят пак е зад косоварите....Това някои наричат "принципност" и "спазване на международното право". Забавно лицемерие!

10

MNENIE

преди 7 месеца

Сърбия и СМР трябва да се закрият като Държави - винаги са били най-гнусните хора в Европа . Косово е Албания . За нас Българите , най-мрачните дни в Историята са били нападенията на Сърбия и техния анклав СМР - винаги са ни забивали нож в Гърба .

9

Анонимен

преди 7 месеца

Абе вие там каква държава сте,изкуствено създадена от тези които сега наливат масло в огъня в Украйна,за какво се борите

8

Двойни стандарти

преди 7 месеца

Каква е разликата между Крим и Косово?

7

Възмутен

преди 7 месеца

Косово откакто свят светува си е Сърбия!Краварите изкуствено направиха това ислямско гнездо на вечни дрязги иконфликти

6

АнонимеН

преди 7 месеца

ФАЩ СА ТОТАЛНИ ДЕМАГОЗИ! НА ТАЙВАН ДАВАТ ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ КИТАЙ ДАЖЕ СА РАЗПОЛОЖИЛИ ВОЙСКИ В ТАЙВАН! НО НА СЕВЕРНО КОСОВО НАСЕЛЕНО СЪС СЪРБИ НЕДАВАТ ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ КОСОВО!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Сръбето открай време са си майтапчии и не е ясно защо очакват някой да ги приеме сериозно. Съветския съюз навремето си им разхлаби гащите и Тито ги провъзгласи за "империя", докато цял свят ЗНАЕ, че са "империя на въшките" - външно се пъчат и се мъчат да тъпчат, а вътрешно се чешат и не могат да си изчистят комунистическите ***.

4

Анонимен

преди 7 месеца

ако фучич анексира софето най накрая ще си го вдигне .. БВПто, смешен диктатор на анклав

3

Анонимен

преди 7 месеца

'Газменд Ходжа и Джелял Свечля' , какви звучни славянски имена :))))))))

2

Пирянков

преди 7 месеца

Друзята се радват на кадиров, а защо мразят косовските мусулмани? Те ше направят сърбетата правоверни както кадирката прави раснячетата.

1

Факт

преди 7 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца...