17

Анонимен

преди 7 месеца

До Помня - ефективността не беше толкова ниска, със сигурност беше повече от сега

16

Питам

преди 7 месеца

А какво стана с обезщетенията , питам аз ?

15

Помня

преди 7 месеца

До Анонимен 12 Категорично с половината от това което си написал ,не си прав. 39 години съм живял при соца и ще ти кажа, че лекарите работеха отговорно и нямаше такава алчност за пари и бяха уважавани.Живеех в малък град с голяма болница. Когато на опашката за всичко се появяваше лекар , всички от опашката го канеха да мине от пред.До тук добре , но нашата медицина нямаше достъп до световната медицинска техника и най добри лекарства и ефективността беше ниска.Това е истината.

14

питам

преди 7 месеца

исках да кажа че Не разпознаха бебетата си тогава.

13

питам

преди 7 месеца

Нямаше разменени бебета при соца защото мед,работници,както ги наричаха работеха отговорно.Сега работят единствено и само за рари.И защо ли тази тема се отваря отново???!!!Маминките,които бяха "заспали" тогава и разпознаха бебетата си,сега се сетиха да искат още пари.Кой подклажда всичко това и кой има интерес?!

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Пуржо - Напротив, през соца докторите бяха на място, вършеха си работата и бяха уважавани, медицинското обслужване беше безплатно и ефикасно. Не че беше идеално, но работеше и лекарите бяха съвестни. Не съм чул за разменени бебета през соца! СЕГА обаче лекарите са некадърни, алчни, и мразени от хората, мед. система е корумпирана и неефикасна, а акушерки и санитарки работят само срещу рушвет. Нищо чудно, че са ги разменили. Дано не съм прав!

11

Грешат кои

преди 7 месеца

Акушери, катаджии , съдии, прокурори, а кои не правят грешки - хазартния , спортния, земеделският бизнес.

10

Австралиец

преди 7 месеца

До ИдеалистАко не се изказват идеалисти като теб ,ще живеем по-добре!

9

Идеалист

преди 7 месеца

Ако не ни занимавате с Дебора, ще ни занимавате с тези алчни жени наречени майки.

8

Анонимен

преди 7 месеца

В момента тече разследване и двете "майки" може да се окажат на подсъдимата скамейка, защото са криели, че децата са сменени, а са знели.

7

Анонимен

преди 7 месеца

И двете майки са разбрали почти веднага, че децата са смнени, но са си затраяли. Българката е решила да съди болницата и да изкара пари, точно заради това е изчакала да се презапишат записите от камерите. Говорила е с познат съдия веднага след смяната, което е станало почти веднага след раждането. Сиrанката също е разбрала веднага, тя е родила без упойка и е имало снимки на истинското бебе в телефона й. Искала е да се похвали на тъстовете, че е родила бяло дете.

6

Анонимен

преди 7 месеца

До 4 и 5 - Драмата е за едни 600000 евро съдебни искове. Нормалните хора, щяха да си разюенят бвбета, е д ачалт половин година съда да им "разреши".

5

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименАха, нале не е твойто.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Малко прекалено драматично ми идва. Все едно някой е умрял. Сигуацията е била неприятна,но е с щастлив финал. Няма какво да се изпада в депресии или подобни работи. Бебето е здраво и си е вкъщи.

3

скорпион

преди 7 месеца

***, явно след раждането са ти размении мозъка.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Естествено бхаратката искаше бялото бебе(защото струва повече) и се правеше на дръж ми шапката, но не мина номера.

1

Пуржо

преди 7 месеца

Тая па. Хем някой друг и гледал детето, хем недоволна. Едно време по соца, ще ти сменят детето и не смееш да се оплачеш, че другарите веднага ще те питат ти да не смяташ твоето за повече от сбърканото? Гледаш каквото ти се е паднало и толкоз.