42

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 46, от тредовете излиза малко по-различно. Човекът е прав :) когато не сте специалисти нямате право да окачествявате и да се изказвате по дадена тема. Научете се къде ви е мястото! Стига сте блещили без да сте наясно с темата. Време е да се научите да водите смислени диалози, а не да нападате някого просто защото сте злобари! Браво на момичетата! Време е да чуем тях, не форумните всичколози.

41

?????

преди 7 месеца

"за по-добро бъдеще..."?!?!? Ама вие сериозно ли изпльоскате това?!?

40

ха

преди 7 месеца

Изкуственият интелект в България е вече измислил и такива ученици. Я да видим кой кого. Дали ИИ е измислен или той вече е измислил тия дето уж го измислят. Туй е проста рекурсия... Човек-ИИ-човек-ИИ... Или ИИ-човек-ИИ-човек...

39

Анонимен

преди 7 месеца

Не е възможно да съществува ИИ със сегашните технологии. И едва ли въобще ще е възможно подобно нещо. Но много народ папа от измисленото ИИ, даже без да си мърда пръста. Елементарно потвържение е определението за "Интелект" : възприемащ, разбиращ ум,абстрактно или понятийно мислене. Още повече, че не е включена думичката интелигентност въпреки че има реками и на "интелигентни системи". Чакай транзистор да ти мисли и то абстрактно. Компятъра само изчислява събиране,изваждане,умножение и делене.

38

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 45. Позицията е таква : един чивек, който вика по останалите и то без да ги познава, че не разбират и не са "специалисти" и особено че са низши, е изключително голям безмозъчник.

37

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 44, нека изясним позициите: едни човек ви казва да не се изказвате по теми, от които не разбирате. А форумните всичколози скачат и започват да го нападат. Това ли ви е позицията? Че имате право да изказвате мнение за неща, които не са ви в специалността? Дам, ниско е нивото определено. В този форум не може да се получи стойностна дискусия. Не и с тези низши мозъци.

36

Анонимен

преди 7 месеца

До 43 айде пробвай се да измислиш истински аргумент вместо да повтаряш едни и същи неща, които дори нямат смисъл,защото не защитавам никого, нито съм св изказвал за ИИ. Виж, може и чатгпт да ползваш за помощ. Сигурен съм, че ще се справи много по-добре от теб:)

35

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 42, не мога да повярвам, че има индивиди, които защитават общи приказки! До там ли я докарахте? Да смятате, че имате право да блещите за неща, които не разбирате? Що за интелект имаш за да паднеш до там да защитаваш хора, които НИЩО не знаят по дадена тема, но държат да се изкажат? Моралът ви е потресаващо нисък. Маргинали сте! При това неграмотни маргинали! На такива трябва да ви се спира интернета! Толкова ли лошо стана образованието в България, че има хора с подобни становища?

34

Анонимен

преди 7 месеца

До 41 Твоите пасквили, как кое. Пишеш като стереотипен балкански хленчо , на който цялото общество и държава са му виновни за собствените проблеми , само той е най-перфектен и можещ от всички останали "маргинали" както сам се изрази. Не знам дало осъзнаваш колко крайно противно е такова поведение

33

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 39, кое е хленчене бе? Това че е досадно някакви индивиди да пишат клишета без грам да отбират от темата? Хленчиш ти, чети и после пиши. не че и тогава ще ти се получи. Маргинал!

32

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 38, точно обратното. никъде не казвам, че разбирам от ИИ. Казвам, че е досадно на такива като теб, които се считат за знаещи по всяка тема да ви се четат коментарите! Имате добавена стойност точно НУЛА и продължавате да го вадите голям. Пишете по теми, от които разбирате. Имайте малко усещане.

31

Анонимен

преди 7 месеца

До 37 дори не съм изказвал мнение за ИИ. Просто констатирах факта, че си неприятен хленчо. Нещо четенето с разбиране доста ти куца.

30

Анонимен

преди 7 месеца

До 36 ще е много по приятно без кисели псевдо интелектуалци като теб, дето си мислят че много разбират от всичко

29

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 35, неприятни човеци са онези като теб, които си въобразяват, че имат право да се изхождат по теми, от които не разбират. Какво те квалифицира теб за да изказваш мнение за ИИ при положение, че дори не знаеш какво е? Ей това сте неприятните хора. Хем не знаете, хем голям го вадите! До скоро поне само от футбол и политика разбирахте... сега и ваксини, и ИИ, и какво ли още не. Досадни сте не се ли усещате?

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 33, точно толкова общо има колкото твоят към мен. ИИ не е само ботчето. Това казвам и аз! Не мже всеки, който е прочел за чатчето да се изживява като специалист по ИИ. Това ми е тезата от самото начало. Имайте малко срама, бе хора. Заради индивиди, които се считат за компетентни по всякакви теми страната ни е клоака. Ако вземе всеки да си гледа работата ще е много по-приятно място, нали?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Дп 34 Хората, които живеят добре не са такива неприятни хлечовци като теб

26

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 32, аз си живея добре. Въпросът е защо дървените философи направихте държавата в клоака. Не ти се отдава четене и разбиране :) Това е част от "арсенала" на дървени философи като теб в някакъв анонимен форум.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До 31 Какво общо имаше това с моя пост? Пишеш като АИ бот с 0 контекст

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 12 По-скоро се запитай защо ти живееш в клоаka. Не говори от името на всички останали

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 30, всъщност мрънкачите като теб не сте по-можещи. Точно обратното на можещи сте. И това е големият проблем на тази страна.. Знаещите не си мерят еготата по разни форуми. Спрете да се надувате и коментирайте това, от което разбирате. Очевадно е, че ИИ не разбираш и ти.