84

Анонимен

преди 8 месеца

Стига простотии.

83

Ей

преди 8 месеца

Амбря.ж купен, стотици милиони давате за отрова и после в канала! Спрете се бе слуги адови!!!!!!!!!!!

82

ьяаожг

преди 8 месеца

Богатият български народ, с плоския си данък, с 20%ДДС на храни и лекарства- в Западна Европа е средно 6-7 за справка,отново е принуден да купи от съдрания си джоб ***,които никой не иска отново.Хора на добри позиции трудно си позволяват лекарства и нормална храна.Виждаме и цените в Западна Европа,в Гърция е по- евтино в левовата равностойност,в Германия-сега мъжа ми е близо до скъпарски курорт Гармиш-суперите им са по-евтини от Лидъл -Коньовица и Луковитския например.Кашкавал за 6 евра

81

Анонимен

преди 8 месеца

12 милиона дози бракувани и изхвърлени миналата година. Купени с НАШИТЕ ПАРИ! Сега са предвидили още 140 милиона за тия бъркочи. Пак купени с НАШИТЕ ПАРИ! Горете в ада, у р о д и !

80

Анонимен

преди 8 месеца

/mute кунчо

79

ЯАОЖГ

преди 8 месеца

Вместо да потърсим сметка за стотиците милиони, които дадоха напразно, "ваксините",които унищожиха и на всичкото отгоре поръчаха нови за стотици нови милиони,въпреки,че няма никакъв интерес към тях и пак ще ъдат изхвърлени на ***- т.е.парите от нашите данъци,ние се надяваме да бъдат така любезни да не ни затварят пак като малуомен ***.Нали беше договорено да ги откажат новите ненужни.Тези лешояди сами се натиснаха да ги купуват с наши пари и да приберат маржа.БЕЗПЛАТНИ БИЛИ,ДРУГ ПЪТ!!!

78

ivan

преди 8 месеца

В 08,35 каза, че пикът ще е януари-февруари, два часа по късно-ноември? Нещо не мога да схвана....Ало, редакторите на мисирките, четете ,бе

77

Кунчо бустера

преди 8 месеца

Искам пак да джвакам тръбата във ВМА 2 месеца с лек ковид!

76

Анонимен

преди 8 месеца

Трибунал, трибунааал......

75

СВЕТИ ВРАЧ

преди 8 месеца

ДАНО "ПИРОЛА" ДА НАЛАЗИ В РУСКИТЕ ОКОПИ...НАЛИ СА ВАКСИНИРАНИ СЪС СПУТНИК V

74

Кунююю кунююю

преди 8 месеца

Вече ставаш смешен! Как не се усещате че ставате за смях,освен че колегата по-долу е прав за винтоверта дето иска ти напарви дупка в тиквата! Вече будите подигравки в лукавостта си да се разполагате със здравето на хората! Абе ти си много нагъл тип бе! Все една аз до дойда у вас и да ти тормозя с некви отрови и да ти налагам...това си е предумишлено в особено големи размери, с тези графени, Нано сглобки и бактериѝ и синтетични болести вътре...смятай Кво промотираш кунюю!

73

Анонимен

преди 8 месеца

защо не дадете на джи питата да правят тестове,сега бройката на заразените трябва да умножите по 8,никой не тестува и разнасят,в болниците при приемане няма тестове,персонолът не се тества,ще ни уморите.

72

Д-р Душанов

преди 8 месеца

РНК препаратите не са обикновени ваксини, та са елексир за душата, с тях тя отлита в облаците!

71

18см

преди 8 месеца

Тоя *** сайт защо е сложил тая мега новина най-напреде ? Ач чи щото са други пoмияри.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Ако пак се опитате да въведете маски, този път ще има и бой

69

Анонимен

преди 8 месеца

Пирола за пирова печалба от ваксините.Това е лабораторен вирус.Печелят на наш гръб и влошават нашето здраве.Това е престъпление срещу човечеството.

68

18cm

преди 8 месеца

Щом симптомите са леки и като на грипа, защо човек по-млад от 60г да вaксинира, бре, олигoфрeн ???Щото имате едни вaксини да продавате, нали пoлуидиот ??Toq, закачен със краката нагоре и една дупка със винтоверт у кратуната, да му изкапе кръвта ще му е малко.

67

Рабрахме, бе

преди 8 месеца

"Сега е моментът да се имунизирате срещу COVID-19."ДОБРЕ, БЕ РАЗБРАХМЕ. ВСИЧКИ РАЗБРАХА. ПО КОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ЩЕ НИ НАПОМНЯТЕ? КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ЗАСТРАШЕН, ДА СЕ ВАКСИНИРА! ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ НИ ОСТАВИТЕ НА МИРА, ЯСНО ЛИ ВИ Е?

66

Гледайте

преди 8 месеца

Небето този месец! Щом куню казва пика другия месец..., глейте Кво шарене ще падне в небето!

65

Ооооо

преди 8 месеца

Мараба лука.вец ! Нафталин, купен , гло балистика подм етка, Грант аджия, е ничар, лъ жец! Ша народ си отиде от от.ровите...,ще отговаряте пред Бога!!! Няма съмнение поне в това!