27

страхлив народ

преди 7 месеца

"Страхливоста е майка на омразата!"Бих добавил-И ПРОСТОТИЯТА!

26

Жалко

преди 7 месеца

За момчето и за вас родителите! Бог да го прости момчето! Тъжна работа :-(

25

Анонимен

преди 7 месеца

По принцип , то в цялата държава НЯМА ЖИВОТ ЗА НИКОЙ , само за политиците , бежанците и ромите !

24

Анонимен

преди 7 месеца

За съжаление виновния след макс 10 години е на свобода, а може би и много по-малко.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Няма 11. Как да няма свидетел? Нали момичето е било там?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Голямата част от родителите не се грижат за децата си. Семейството е абдикирало от предназначението си. Смятат, че държавата, т.е.ние останалите трябва да се грижим за тях. И ако предприемем по-твърди мерки срещу"изпуснати"им питомци, следба сърцераздирателно"детецето ми". Не конвенции, не закони. Семейното възпитание!! За"прокуроските"синчета нямам думи. Забравихте ли"джигита"от пл.Ручей? Нещо да последва? А пошлия театър с пернишкия юнак е ПОДИГРАВКА с обществото!!!!

21

К.П.

преди 7 месеца

Честита Промяна!

20

Стига убийства

преди 7 месеца

Залко за младежа отиде си млад, но каква е тази тенденция постоянно да има по едно убийство в заглавните страници на медиите със седмици.В миналото ставаха повече убийства в европейските държави също има убийства,но не стоят на заглавните страници освен ако не са на някой публична личност. Тук в България постоянно за убийства се пише .То верно се упрвляват масите със страх и стрес ,но стига сте писали за убийства.Пишете за съдебната система пишете за превенцията на психопатите щом сте загрижени

19

Анонимен

преди 7 месеца

Не само няма живот за вас, окаяно българско семейство на убития младеж. За вас няма да има и правораздаване никога. Скоро ще трябва да наблюдавате и продължителното съдебно шоу, на което ще ви подложат и да видите как не могат да докажат и накажат ефективно и спарведливо убиеца на вашето дете. Българският съд и прокуратура не са способни да въздадат справедливост, която би била последно упование за загубата ви, клето българско семейство!!!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Яд ме е на българския съд и прокуратура, които са опасно недосегаеми и безкрайно неефективни до степен на абсурдност. Не ги ловят стачки, защото стачките завършват само с политически последици и никога не касаят съда. А съда е за дране и цялата ярост на народа трябва да бъде насочена към днешните съд и прокуратура в България, там трябва да удрят стачките и неподчинението на народа. Хората трябва да поискат тяхното сриване и строене изначало. Защото в момента те са храмове на престъпността.

17

Евроатлантик

преди 7 месеца

Абе важното е да защитаваме правата на жените бе!

16

:

преди 7 месеца

Както днес стана ясно , дори сниман как риташ полицай в главата на клип , цял Перник е пропищял от тебе , дори тогава можеш просто да се "споразумееш" с колегите на тате и да ти дадат условна присъда за всичките нападения , убийствата и престъпленията в България са ненакзани от самозабравилия се , ограден от привилегии и недостижим български съд , у нас царува беззаконието , този също ще се измъкне с малка/условна или никаква присъда.

15

Еххх

преди 7 месеца

Скоро да чакаме ли новини от сорта :масови стрелби ,.Америка унищожи държавата .а сега я разграбва .Индианци не българи сме вече .

14

САЩ 6.8убити на 100к

преди 7 месеца

В България е 1.2 на 100 хиляди а в Китай 0.5 на 100 хиляди. Сега Кирчо-Кокорчовците като досъсипят армия, полиция, образователна, съдебна и здравеопазна система. И в същото време като легализират разни субстанции докато набълбукват държавата с още и още дълг, така че хората съвсем да им падне стандарта и да достигнат до пълно отчаяние в таква една ситуация според вас до САЩ ли ще се приближим или до Китай по тази статистика. Реторичен въпрос.

13

Анализ

преди 7 месеца

Население изначално склонно към омраза и агресия. С ниско ниво на образование и нисък морал. Наркотизация на населението. Безнаказаност в държавата и неработещи държавни структури. И резултатът рано или късно идва. И ангели да населяваха такава държава и те щяха да се мушкат с ножове накрая.

12

Аз

преди 7 месеца

Аз пък предлагам такива не да гният в затвора и ние да ги издържам ами веднага да стават донори на всички видове органи и после да си го предадат на родителите да си го закопаят, мислейки защо синът им е станал такъв *** но поне ще дари животи на други нормални хора.

11

malgiorno a tutti

преди 7 месеца

Могат да го понакажат, малко тегаво, но все пак не задължително смъртоносно. Експлантират единия бъбрек и половината черен дроб, хавестинг на двете корнеи, кости, сухожилия, каквото е необходимо към момента на наказанието (ръцекраци не му трябват особено много), после всеки месец по 1.5 юнита кръв докато е жив (да не вземе да изпука при 2-3 юнита в една сесия). Може и аблация тук-таме по гръбначната колона, да не шава много :).

10

Анонимен

преди 7 месеца

Той е на такава възраст, че всяка присъда може да издържи.Не го мислите него. Жалко за убитото момче.

9

Няма

преди 7 месеца

много подробности за случая. Но убития е по-голям от убиеца с 3 г. Ако го е превъзхождал на височина и килограми всеки адвокат с опит ще завърти нещата около сбиване и отбрана. Ако няма свидетели трудно ще се докаже,че ножа е негов. Имаше няколко такива случая. А, и в България има неписано правило, че лице ненавършило 20 г. не се осъжда над 10 години. Като се приложи и регламента 2 за 3, плюс мярката за неотклонение тоя ще е вън след няколко години.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Бог да го прости момчето. Лошото за обществото е, че убиецът е на 18, ще излежи 10г и ще излезе на 28 г., с изключително много "приятели" от тези кръгове и ще върши отново всякакви поразии...