49

АнониM

преди 7 месеца

До МирославСакън, че тогава и тях ще трябва да ги преимаме, като бежанци. По-скъпо излиза :))

48

Анонимен

преди 7 месеца

Ще му спретнат набързо една цветна демократична революция...

47

Анонимен

преди 7 месеца

Чакам реакцията на Медведев!

46

Мирослав

преди 7 месеца

Изобщо не разбирам страните от западна Европа.Изградили са спокойни,подредени и богати държави.Защо,са им индианци,като нас,които още милеят за пропадналата Русия.Замрази им членството на тези тарикати,които до онзи ден ревеха да ги вземат в ЕС,че бяха пред умиране с мизерен стандарт.Спри им финансирането,затвори еврооейските пазари,изтегли няколко големи завода и да ходят да търсят Путин да им оправя стандарта,разни Орбановци,Радефци,Словаци и т.н. много бързо народаите им ще се сетят от къде

45

Българин

преди 7 месеца

Вече към спокоен! Не само ние, с Фелдфебелът с размаханият юмрук, сме срам за Европа! Тепърва ще му гледаме на Тоя сеира!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Въобще тябва да се върнат граничните проверки, защото като влязат в Унгария престъпници се разхождат из всички европейски държави безконтролно!!

43

Анонимен

преди 7 месеца

В предизборна кампания може всичко да се каже. На практика се оказва, че има и икономически последствия. До сега не съм чул за някой, който да си изпълни обещанията след изборите.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Фицо много рано слага тигана. Вероятно изобщо няма да състави правителство с неговите 23 процента.

41

rambaldievskievich

преди 7 месеца

Забелязва се отчетливо, че най-голяма съпротива срещу предоставянето на военна помощ на Украйна във войната с руския комболшевишки/сталинистки/нацистки/путинистки тероризъм се проявява сред бившите соцдържави - членки на ЕС. Дългата ръка на Кремъ е достигнала до тях. За сега.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Няколко коментара тук съдържат мнението, че Словакия била съвсем мъничка и незначителна държавица. Погледнато по същество, тя е по-скоро по средата сред държавите в ЕС. По-малки от нея са:Литва, Латвия Естония, Малта, Кипър, Словения Хърватска. Черна гора, Люксембург, (Ирландия).

39

Аншлус

преди 7 месеца

Е нищо няма да върне, само вдига шум . Празната тенекия най -силно дрънка!

38

Обективен

преди 7 месеца

На запад набират популярност партии , които не подкрепят доставка на въоръжение за Украйна а наш Магарев бърза да подари де що е останало въоръжение на бандеровците.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Словакия като е толкова малка защо украинските *** сте толкова изплашени в 6 часа сутринта?

36

Българин

преди 7 месеца

Чудя се тоя или Орбан е по-голям приятел на кремълските военнопрестъпници?

35

Анонимен

преди 7 месеца

"За чии дедов ми е шенгена като те затварят границите" --- Номерът на китайката е да ти отнемат и последните трохи останал суверенитет - Левът -, а не да ти дадат.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Веднага, след като "Смер - Социална демокрация" спечели парламентарните избори, замЕК по въпросите на европейските ценности и транспарентността Вера Юрова заяви, че парламентарните избори в Словакия са се провели в условията на "безпрецедентна дезинформация".

33

Анонимен

преди 7 месеца

През 90-те г. имаха един подобен в Словакия - Владимир Мечиар! Никой народ не е имунизиран спрямо популистите. Дори в Англия Фараж и Джонсън докараха Брекзита, от който сега се жалват повечето англичани. В САЩ Тръмп е чиста проба популист. У нас почти всички партийни водачи се съревновават кой да е по-голям популист - Бойко, Корнела, Копейката, Слафчу и т.н. Онзи ден Бойко обещава 36 заплати на миньорите, а Асен Василев каза,че това няма как да се случи. Но протестиращите занаят, че Бойко дава.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Те си имат Фицо, ние пък и имаме Бацо!

31

преди 7 месеца

Влизане и излизане от Сърбия - проверки, Словакия - проверки, Австрия- проверки, Германия - проверки. За какъв шенген говорят като всички връщат границите по някаква причина. За чии дедов ми е шенгена като те затварят границите когато ние се каним да ги отваряме. Всичко е прах в очите, ние не сме желани на запад. На изток също.

30

Black Sea

преди 7 месеца

Бай Фицо, а първо напръй правителство, па после ходи да плещиш какви са ти мокрите сънища, пардон идеи. Да не се окаже че пак отивате на избори, щото сглобка нема.