285

Анонимен

преди 7 месеца

Омразата самоубива ! Насочете енергията си в нещо градивно, преди да се самоунищожите ! Образовайте се, съмнявайте се и проверявайте многократно всичко, което четете или чувате ! Няма абсолютна истина, има интереси и личен избор, който винаги се заплаща скъпо ! Чистата съвест е най скъпото нещо, затова светът е пълен с банкрутирали милиардери...

284

Анонимен

преди 7 месеца

Путин ако беше посетил Третяковската Галерия и се беше замислил над картината на Иля Репин ЗАПОРОЖЦИ ПИШАТ ПИСМО До СУЛТАНА, може би нямаше да нападне Крим, Донецк и Донбас през 2014 и Украйна през 2022. В писмото до султана запорожците написали: Ще ни покориш, когато седнеш с ГОЛгъзВЪРХУтаралеж !!!

283

Истина

преди 7 месеца

всъщност Китай се готвят да си върнат Тайван, сега гледат какви мерки вземат ЕВропа и САЩ срещу Русия, когато си имат собствени процесори, чипиве, системи за трансфер и обмен на пари и т.н. ще нападнат, тогава запада и сащ ще трябва да избира на кой фронт да се борят.. Въпрос на време, около 3-4 години макс.

282

ислямизацияРоссии

преди 7 месеца

может помочь справится с альгохолизма

281

Анонимен

преди 7 месеца

После да не питат защо цял свят е против тях.

280

Фитьо

преди 7 месеца

Минусите не променят факта,че НАТО и да нямаше в света ядрени оръжия няма да влезе в Русия,което е като да попаднеш в блато,в което отвсякъде дебне смърт Наполеон го е разбрал влизайки в Москва получавайки отговор на предложението си за мир,казано на Лористон -Войната едва сега започва и скоро Бонапарт ще се убеди в това Три месеца по-късно напуска Вилно с десет хиляди от 600000 и е ноември,генерал студ е за френското самочувствие.

279

ало ало

преди 7 месеца

казах го отдавна - РУСИЯ Е ГОТОВА ЗА 50 г. ВОЙНА! - те просто ще си вземат Крайната земя, защото е тяхна!

278

Анонимен

преди 7 месеца

До Фитьо да колкото 1500 бр армати за 2021 по думите на зануления гном руски въшлювци

277

Фитьо

преди 7 месеца

Ха-ха,Русия може да поддържа десет такива конфликта десетилетия.Мобилизационен план за 30 милиона,нови танков на склад 13500,стотици оръжейни заводи и не зависят от чипове от перални след като са в Космоса,а изцяло от собствени ресурси,които се търгуват със 75 на сто от страните в света.Без мир н не те,а Западът трябва да избира между помощта за Украйна без икономката им да мине на военни релси и зацикляне Тяхната си е на военни релси от три века,защото два процента владеят двадесет от ресурсите

276

кратко и ясно

преди 7 месеца

путин по добре да се готви за бърза и болезнена смърт ала кадафи към края на 2025 всу ще го извадят и от бункера

275

Боби

преди 7 месеца

До Зозо ОТ ВОЕННИЯ БЮДЖЕТ КОЙТО СЕ УВЕЛИЧВАВА ДО 6% ОТ Целия Бюджет на РФ. ЦИТИРАЙ ТОЧНО И НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ

274

Зозо

преди 7 месеца

.... Кремъл планира да отдели за войната една трета от общите разходи на държавния бюджет..... Хахааааа, само така. Да отделят 50-60 процента даже :)))))))) То и СССР го направи същото и умряха от глад :))))))))))))))))))))))))

273

Анонимен

преди 7 месеца

Нали бяха казали, че руснаците се бият с лопати. Сега сигурно ще кажат, че ги преоборудват с кирки с чипове от откраднати перални. Украйна от друга страна получи помощи от над 200 милиарда, модерни оръжия и успя да превземе 6 селца на цената от над 500 000 загинали украинеца.

272

Анонимен

преди 7 месеца

Само Лондон ли не разбра ме Русия не воюва срещу украйна , ако Русия обяви война на украйна, цялата нация ще бъде изпепелена

271

Анонимен

преди 7 месеца

Местата по военни разходи за 2022г. са както следва 1Сащ -870млрд.д., 2Китай -290, 3Русия-85, в десетката са страни от НАТО-Великобритания, Германия, Франция-170 общо, 10. Украйна-45. Според тази статистика всеки може да си направи извода кой може да приключи войната в кратки срокове и кой може само да лае като бито куче, а накрая може и да не стане никога след здравия пердах.

270

Анонимен

преди 7 месеца

Начетохме се и се наслушахме на глупостите на Лондон. То не беше че руските ракети свършили, то не беше че Путин бил болен, в пансион и подобни. Ингилизите да се готвят за дълга война с ядрената държава Бхарат и да не ни занимават с глупости.

269

Факт

преди 7 месеца

Войната на САЩ срещу Русия в Украйна може да продължи максимум до 2030г.Тогава Китай става недосегаем за Америка и войната губи смисъл, защото основната и цел беше разчистване на пътя към подчиняването на Китай. Естествено, американците няма да чакат крайния срок, което ще ги постави в голям риск, а ще се помъчат да приключат всичко до 2 години. Тоест кулминацията на войната ще е догодина, най-вероятно.

268

Гадолиний

преди 7 месеца

До гост не 6% а ОЩЕ 6% драгойко разбиращи )))

267

гост

преди 7 месеца

САЩ - 3,5% от БВП за отбранаРусия - 6% от БВП за отбранаКойто разбрал, разбрал

266

Анонимен

преди 7 месеца

Залужни къде е ?