130

Към 152

преди 7 месеца

Ние този филм сме го играли отдавна с руското приятелство. Видяхме го с Македония с Добруджа с Румелия та чак до поморавието дадено на Сърбия можем да върнем.Та играли сме го този филм с "руското приятелство" не веднъж. Но и тук,като и в Армения си ги има предателите,които искат още "руско приятелство".

129

Мирослав

преди 7 месеца

Защо търсят помощ от Европа не разбирам?До онзи ден бяха от най-верните на Русия,бяха братя. Руснаците им го забиха и сега аман- заман,*** ЕС *** САЩ. Нито ЕС нито САЩ имат ангажимет към Армения.Армения има подписани различни договори и участва в съюзи единствено с Русия,тя е държавата,която има ангажимент към тях.Затова има и миротворци в Карабах,които нищо не направиха,а само гледаха,защото така им е наредено от Кремъл.Арменците разбраха по трудния начин за приятелството с руснаци.

128

Анонимен

преди 7 месеца

Винаги трябва да се оказва съпричастие и помощ на нашите братя християни, особено когато е с/у ислямска турска пааплаач

127

Анонимен

преди 7 месеца

Търсят помощ от България??? Яко са се сбъркали! Ние на нас си не помагаме бе ей! Айде чупка! Има НАТО, ЕС, ООН, ЧВК... Ние пращаме само дефектно оръжие на украина, да не могат да пуцат по Русията. Ама се праим на хироус, че им даваме вери импортант хелп и уепън! Найс, а? Така че - трай коньо за зелена ъревица! Както са казали древните американци!

126

Анонимен

преди 7 месеца

Само разяденият български мозък, може да иска модел на руско управление. Нема да стане, времената вече са други

125

Анонимен

преди 7 месеца

Украинци и Арменци са много по народ от българите.

124

Км

преди 7 месеца

Русия е агресор и техния петрол не е демократичен,но Азербайджан не е ,,агресор,, и техния петрол е демократичен и отива в ,,райската градина,, на Борел.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Защо сащ и ЕС и солидарните от ПП не помагат на арменците ,а помагат на украинските фашисти,явно да водят война с Русия ,днес байдан каза че щял да помага доръжие и пари ,само че народа на сащ и репробликанците иска да спрат парите за Украйна ,така че байдан ако загуби изборите и спечели Тръмп ,украинците че видят оръжие пари през крив макарон ,гадове махални

122

Горчива усмивка

преди 7 месеца

Когато през 80-те години в тази част на света пак имаше подобни събития, тук казвахме "НаНагорни Карабах", имайки предвид затрудненията на социализма като цяло и на държавата, която го натрапи на източноевропейските страни след Втората световна война.

121

Различен аршин

преди 7 месеца

Когато Милошевич покани косовските албанци да се измитат от Сърбия, САЩ бомбардираха Белград, а сега, когато спрямо един друг народ се извършва същото, не им се чува гласът. Защо ли?

120

АН

преди 7 месеца

За украинците всичко,а за арменците? Що правителството на Денков мълчи?

119

Анонимен

преди 7 месеца

А ЛЕВОН ХЪМ ПЪР ЦУНЯН КО РЕЧИ

118

Ееее

преди 7 месеца

Бегайте на фронта да се биете за родината ве, не да ми каканижете тука в безопасност, аре чупката

117

Анонимен

преди 7 месеца

Ами Русия досега ви уреждаше въпроса, но другаря Пешимян заложи на НАТО. Сега не ни ривете. Искате в НАТО-на ви НАТО да ви пази.

116

Дядката

преди 7 месеца

Не е нашето мълчание ,а вашата голяма уста ви убива!

115

Е нали Русия

преди 7 месеца

Щеше да ви пази бре. Къде са сеа ?

114

Анонимен

преди 7 месеца

Азербайджан е наш съюзник. Той ни дава евтин газ. Армения е съюзник на Русия. Те са християни.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Умират млади хора, защото Николчо ги предаде. Николчо предаде Арцах на Алиев, а протестиращите ме призовават /"Спрете Алиев"/ аз да им свърша работата. На 5 октомври предстои среща в Гранада, Испания, на която както преди година ще разговарят предателят Николчо, Алиев, Микрон, Шарлю Мишел ...

112

Анонимен

преди 7 месеца

A къде бяха арменците когато Русия нападна Чечения, Грузия., Украйна? Гледаха руска телевизия и проповядваха опорки. Днес камбана почна да бие за тях.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Кеворк Кеворкян, Левон Хампарцумян и Магърдич Халваджиян да запасват автоматите и да заминават за Арменския фронт.