39

Възглищата са минало

преди 7 месеца

С тези 20-30 заплати накуп, които ще получат могат да се преквалифицират и да завършат висше образование. Но изглежда причината да станат миньори - да копаят дупки и да ринат въглища - е интелектуален дефицит и мързел. Кой е казал, че имаме планова икономика като в тоталитарен режим и всеки се пенсионира на работата, която е започнал на 20г? От 30 години живеем в пазарна икономика и всеки работи това, което пазарът търси. Който не се адаптира в света, ще изчезне. Важи за хора и държави.

38

ПРИМИТИВИТЕ...

преди 7 месеца

ОТ УЛИЦИТЕ И ШОСЕТАТА---НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАТ МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ!!!АЙДЕ, СТИГА ВЕЧЕ РУСКИ И РУНДЮВСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ----ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА РУСКИ ЕКСКРЕМИНТИ!

37

ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ТЕЦ..

преди 7 месеца

....НЕ ДАВАМ, ЩОТО НЯМА СМИСЪЛ ДА НАЛИВАМЕ НАШИТЕ ПАРИ , В ТАЯ СТАРА ИДОПОТОПНА ТЕХНИКА, КОЯТО НИ ТРОВИ И ДУШИ!!!!ИСТИНАТА Е----СОЛАРНА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!!!!!!!!

36

WinWin

преди 7 месеца

Win-Win ситуация - оставк ана кабинета и затваряне на тецовете!

35

456

преди 7 месеца

Ама да се разпръсне тази озверяла тълпа,която не знае какво иска!Сипят само закани и тропат с крак!Аз пък не искам тецове на дотация от моите пари,нито оставка на кабинета!

34

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Да да... познай как ще ги оставят в Брюксел да се правят на онеправдани миньори че да затварят пътища... такива палки ще изядат, че няма да могат да се върнат потрошени в България после..

33

Някой

преди 7 месеца

До Непукист Имаш панели. Имаш бира пред кварталния магазин на тротоара. И утре с лопата на пътя.

32

ППДБЛГБТ

преди 7 месеца

Ние се храним само с юнашко мляко и куркурма!

31

Анонимен

преди 7 месеца

България е най накрая на прав път. Затваряйте. Неуките да не знаят много, оп, то няма и, как да знаят. Денка, не им се давай. До край, бате. Или успешен или окончателен.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Хапат ми, ти как мислиш?

29

Анонимен

преди 7 месеца

Елате пред партииният дом разглобете го и изкарайте сеяндурите на кючеци от там.С това блокиране на пътища затруднявате обикновените хора да се придвижват а на сеяндурите им е през оная работа.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Да блокират всички пътища и без това тая държава хич я няма

27

Анонимен

преди 7 месеца

Пука им на кирците, че сте блокирали някакъв черен път между нивите.

26

Токмаков

преди 7 месеца

Боеко каза че има работа за Пастири. Навсякъде търсят пастири. По новому им викат преводачи - щото превеждат стадото от един баир на друг.

25

Blacksmitski-ски

преди 7 месеца

Измислил съм им работа на въглищарските плебеи и то такава работа от която ще забогагеят!Нали Зърнарите ни казват като искате са карате майбах станете и. Вие зърнари.Това е!могат да станат зърнари.

24

Анонимен

преди 7 месеца

България като затвори въглищните централи, въздуха едва ли ще стане по-чист. Турция, Сърбия и Македония все още си ги ползват. ЕС няма как да забрани въздушните течения да влизат на Европейска територия. Това е все едно да разделиш басеин на пикаещи и непикащи във водата

23

Патриций

преди 7 месеца

Който не се адаптира на село да се прибира

22

Итън Хънт

преди 7 месеца

Защо джендърмерияга не ги е посъветвала още с палките да спрът са изнудват правителството на премиера Денков който ви е като баща.

21

До Вихо

преди 7 месеца

Кяаква преквалификация там, където живеят? Или трябва и те да се преселят в София?

20

Blacksmith-ски

преди 7 месеца

Стига сте ни замърсявали въздуха екологични терористи и плебеи!