215

The Drill

преди 7 месеца

Украйна скоро ще получи самолети и Томахоук, тогава ще има Game over!

214

Анонимен

преди 7 месеца

Ха ха името Е лк а се цензурира, както, впрочем и на онази другата, как беше... Не ли Христова, явно някои т.нар. журналисти в тази медия се радват на доста "поздрави" по форумите под т.нар. им статии.

213

Бай Дрън

преди 7 месеца

Много сте плоски, коментаторите на Зеленски. Щели да съборят един мост и Русия да падне. Я пак. По-скоро Русия събаря вече мостове и вкарва в пъкъла украинските изплашени до смъррт наборници.

212

Бай Дрън

преди 7 месеца

Пак казвам. Запомнете тая статия, и по-точно, какво е казал пророкът експерт. Преди година съм ви писал подобни неща, ама не помните. Ще се върнем пролетта и ще коментираме тоя ЕКСПЕРТ. Зе щеше да си пече задникка в Крим това лято. Не знам къде го пече, може би в Канада, но на хората взе да им писва от тия нацисти, както се доказа. Останаха само немските нацисти да пропагандират, прикрити под неолиберализма.

211

Анонимен

преди 7 месеца

До Кремъл на *** Хубаво си правите сметките,но не вземате ли предвид, че Русия може да вземе мерки за намаляване на човешкия ресурс на Украйна за попълване загубите в жива сила на ВСУ? А нито ЕС,нито НАТО ще се втурнат да попълват тези загуби.Спомням си за един генерал с прозвище Агамемнон.

210

ЕКСПЕРТ:

преди 7 месеца

Със ударите срещу Ким, войната може да свърши по-бързо, отколкото някои са очаквали - с напълното изравняване на Украйна.

209

Анонимен

преди 7 месеца

Ще настъпи обрат ,когато се върнат евреите от нивата,когато цъфнат налъмите в банята,когато слънцето изгрее от запад и т.н .

208

Кремъл на боклука

преди 7 месеца

Часовникът за Кремъл тиктакаКрим е не само логистичен център за руснаците, той е от ключово военно значение за тях. Затова ако Украйна успее да увреди дългосрочно мостовете или железопътните линии там, както и да нанася по летищата удари с обещаните от САЩ крилати ракети ATACMS, Крим ще бъде логистично изолиран. От този момент нататък Русия вече няма да е в състояние да продължи войната и краят ѝ може да настъпи по-бързо, отколкото някои са очаквали.

207

Така де

преди 7 месеца

Обрат в СВО няма да има. Целта на Запада е да умрат повече хора и да се съсипе инфраструктурата на украинска територия. Да се нанесат максимални щети на Русия. Колко ще са жертвите им е все едно.

206

Анонимен

преди 7 месеца

Под "трева" разбирайте,че става въпрос за марихуана.

205

Анонимен

преди 7 месеца

Зелето официално заяви,че иска да унищожи хората в Крим,за да насади трева.Това нормално ли е според вас?

204

Анонимен

преди 7 месеца

Голем разбирач е писал тези изводи. Чета и се смея. Но и се замислих, кой насочи х ит лер към русия.Кой моделира хода на войната с цел изтощаване и на двете страни. Крим ли бе целта и тогава. И защо ст а лин депортира толкова много народ към симбир, към биробиджан. Това са огромни средства. Има някаква причина. Никъде не пише.

203

Ха-ха

преди 7 месеца

Много оптимистично изказване! Е, имаше и по-оптимистични-примерно, че Зеленко ще ваканцува в Крим. Сигурно не го направи, защото му продадоха апартамента.Пролетта нищо не донесе, а лятото съвсем разреди хохолската армия-взеха да мобилизират и над 50-годишни.Американците ще излязат прави-войната с Русия ще продължи до последния укровойник. Което май ще е по-скоро отколкото се очакваше. Аз се надявах войната да продължи 5-6 години(личен интерес), ама хохлите няма да издържат толкова,за съжаление.

202

Война можеше да няма

преди 7 месеца

До Ле ле,: Болни амбиции? Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

201

Ле ле,

преди 7 месеца

...руски таракани се загрижили за живота на "невинни" украинци? Няма такава перверзия! По-скоро се грижете за невинните русначета, които военнопрестъпникът изпраща за пушечно месо, заради болните си амбиции!

200

Ха ха ха,

преди 7 месеца

..чета колко "щастливо" си живеели в окупираните територии? И всички се вързахме на руските лъжи! Сега щедро ще им раздават руски паспорти, които вървят успоредно с ...повиквателна,и ще ги изпратят за " пушечно" месо срещу тия, с които до вчера са живеели нормално! Кремълският цинизъм не знае граници!

199

танас

преди 7 месеца

Заради измислени статии и статистики продължават да умират невинни украинци и донбасци.Какво настъпление,какъв Крим бленувате.ДВ са натовски мекерета и в писанията им няма грам обективност.От статията става ясно,че Крим е пред превземане и Русия се изтегля от Южна Украйна.Как въобще можете по такъв долен начин да се компрометирате като медия.Те германците се усещат вече и ще има един край.

198

Стига глупости

преди 7 месеца

До Анонимен 219: Цар си на п'ростотиите. Нямаш ли си друга работа?

197

европеец

преди 7 месеца

Аз може и да съм фантазьор но я погледни какво се случва с градовете които Русия анексира?Погледни в тубата.Погледни какво се случва в Мариопул-хората са изумени от строителството.Кримчани като ги попитат дали искат отново в украйна.Виж какво каза Залужни:като превземат Крим хората или ще ги изселят или на 2 метра под земята.Е добре де - тия кримчани цял живот живеят там - какво да изберат къде да отидат? Как мислиш защо не искат обратно в Украйна а?Как точно ще си върнат Крим?Като избиват хора?

196

Анонимен

преди 7 месеца

До европеец -фантазьор - Баба Меца е надупена и дава на всеки за шепа малини, а Жълтият Дакон си я работи безплатно .