13

456

преди 7 месеца

Уважавам този министър,но той къде спа,защо не комуникира?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Комуникация няма, единствено има изказване от премиера което е налагане на неговите решения, тоест не просто тероризъм, това си е диктатура както в Русия и Китай!

11

българина

преди 7 месеца

не комуникация а заради лъжите на герб ппдб и дпс и политиката на ес

10

За Витков

преди 7 месеца

Факт! Ако този човек и екипът му беше оставен да работи нещата щяха да се оправят, но не трябва е Батак, също като при Бойко, това ни завеща служебния гълабарник!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Е тоя на-големия възможен смeшниk дето може да съществува това момче щеше да налага ембарго н Русия и да ни остави без готови как може да му давате думата на това недоразумение Сашко Кеша

8

Анонимен

преди 7 месеца

Пътя затворен,тока променлив, кимюр нема,никва комуни фикация, а седи грей са...... дела трябват,не думи.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Лошото е че ПП-ДБ поемат всички негатиеи на тиквената политика, и печелившите от всичко това ще са ГЕРБ и Копейкин, заради наши нискоинтелигентен народ.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Протестите са заради едни разпасани стари комунистчета които по партийна линия са ги направили "енергетици" и които никаква работа не вършат. Взимат си по няколко хилки и им е през оная работа за народа.. и тези хора блокират улици в искане за по-голямо парче от държавата.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Тези милиционерски бyнацu , завзели властта с преврат през 44 година,избили интелигенцията на страната, продължаващо и до днес,за сто години доказаха,че са абсолютно некадърни. Бива ги само в краденето,колибарите им неуки.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Протестите са заради липса на комуникация с народа. Преди дни български министър комуникира по въпроси, отнасящи се до изменения в българската конституция не с ПосолствТо, а директно с Началника. И Началникът не протестира, а народът спи. Народът не се интересува, защо промените в българската конституция е задължително да се утвърждават зад океана.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Протестите са,че тиквата нищо ,абсолютно нищо не реформира за 12 години.За това има протести срещу войната по пътищата ,има протести срещу домашното насилие.Това са неща ,които можеха да бъдат променени от тиквата но не бяха променени.1% от Зърнарите вземат 70% от субсидията,Тиквата пак не е знаел.За енергетиците и там нищо не е знаел.Просто тиквена трагедия .Нищо не пипна тоя ,нищо.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Загубите ще се плащат от заплати на дупетати и министри.

1

Ха

преди 7 месеца

А ти защо не говори бе празна опаковко от ккккапут....и ти мега некккадърнико се нареди да сочиш пръст и даваш акъл отстрани...всички каро излезете от власта изведнъж от пробити дупки ставате мега кдърни експрти....