251

Анонимен

преди 7 месеца

Омразата самоубива ! Насочете енергията си в нещо градивно, преди да се самоунищожите ! Образовайте се, съмнявайте се и проверявайте многократно всичко, което четете или чувате ! Няма абсолютна истина, има интереси и личен избор, който винаги се заплаща скъпо ! Чистата съвест е най скъпото нещо, затова светът е пълен с банкрутирали милиардери...

250

ислямизацияРоссии

преди 7 месеца

может помочь справится с альгохолизма

249

Мечо Мозъка каза

преди 7 месеца

на 1ви октомври дронове камиказе поразиха Смоленския авиозавод за ракети Х 59

248

...

преди 7 месеца

Та значи за путинофилията тука! Тоя вашия медвед твърди, че САЩ някак си са успели да промият мозъка на вашата путин! При положение, че същата путин на дата 2022.02.21 каза, че рашистан няма да напада Украйна! По националната ви телевизия го каза това! И след това на дата 2022.02.24 рашистан нападна Украйна! Значи някак си сащ за 3 дни са успели да промият мозъка на вашата путин! Точно това твърди вашето медвед тука!

247

huq

преди 7 месеца

ква световна война ве гащтник , за 1 час и ви няма

246

Гадолиний

преди 7 месеца

жалка африканска държава като русия няма капацитет за световна война това го могат само Сащ и Китай русия е джудже икономи4еско и воено спрямо тях

245

реалист

преди 7 месеца

каква трета световна бе ,,спи..ртник тя една Украйна ви размазва )))жалки сте за такава блатари

244

Анонимен

преди 7 месеца

Кажи на Путин да си изтегли гнидите от Украйна и свърши войната.

243

toti

преди 7 месеца

МНОГО ТЕ Е ШУБЕ БЕ ДРЕБОСЪК !!! МАЙ СЕГА ЩЕ ВИ СЛОЖАТ ,,ЗНАМЕТО НА ПОБЕДАТА ''НА КУПОЛО НА КРЕМАЛ !! ..ВСИЧКО В ТОЯ ЖИВОТ СЕ ВРЪЩА И НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО !!!!

242

Бай Дрън

преди 7 месеца

Така както ги плещите едни небивалици, така ще ви затирят на немския фронт да превземате Берлин.

241

Бай Дрън

преди 7 месеца

Ако Русия тръгне към Германия, българският народ има опит :)

240

Бай Дрън

преди 7 месеца

Абе време е Русия да се насочи към Германия. Това е. Германия ми се струва много голяма на картата, трябва да се посмали.

239

Анонимен

преди 7 месеца

Лили...от лилипут, пак е прекарал с алкохола.

238

Молитва

преди 7 месеца

Ако има трета световна война, се надявам копейкин да е последния оцелял и докато му се стичат месата от радиацията,очите му възторжено да светят,щастлив от победата на путин.

237

Мечкаря

преди 7 месеца

Мечо на синджир и по панаирите в Европа. Експонат за забавление на народа. Ще го хранят със развалени зеле и гнили ябълки, с каквото успеят да го нацелят.

236

РАШКО НАТИФИЦИРАНЕ

преди 7 месеца

И ДА ЗНАЕТЕ В РУСИЯ НЯМА ДЖЕНДАРИЗЪМ, ДАНИЯ И НОРВЕГИЯ ЧАКАЛИ НА БГ ГРАНИЦА ДА НИ ОТВЛЕКАТ ДЕЦАТА- А СЕ ОКАЗА ЧЕ ПУТИН ИМА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ЗАЩОТО ОТВЛИЧА УКРАИНСКИ ДЕЦА А ЗА 2022Г РФ Е ОСЪДЕНА ОТ СЪДА В ХАГА ЗА 150 УБИТИ УКРАИНСКИ ДЕЦА- НЯМА ТАКИВА КАТО РАШКИТЕ УБИЙЦИ. ХАЙДЕ ПАК ДА ПОВТОРИМ РУСИЯ УБИВА СТАРЦИ И ДЕЦА И РУШИ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ, ОБАЧЕ ЕВРОПА ГИ ПРИНУДИЛА...

235

Анонимен

преди 7 месеца

М*мка му и Запад! Как си позволява да съществува още и да дразни магучая!

234

Анонимен

преди 7 месеца

До тук резултата от сблъсука Нато и ЕвроДжендерЛГБТотрепки срещу Русия е ...Русия взе 5 нови територии-държави ..а Европа-та от лидер се превърна в парцалива и разорена територия завладяна от Афро-Европейски ***! А местната соросоидНОнасрана ДжендероТретополова общност *** и се задавя с бели слюнки от безсилие!

233

Анонимен

преди 7 месеца

Може да не е световна, а само НАТО срещу Русия.

232

Анонимен

преди 7 месеца

защо смята че ще е световна