12

Анонимен

преди 7 месеца

Размисли и страсти на една дупнишка кифла

11

айдее..

преди 7 месеца

Сега пък ослепя.Ясно-отива на Телк.Абе,защо ни занимавате с този субект.Имате си селски кабеларки-нищете и проблемите там,при вас.То и един със сини венци беше сляп,но караше мерцедес.Друг без крака береше маслини в Гърция.

10

Анонимен

преди 7 месеца

И защо трябваше да стига до това?! Достатъчно е във всеки един момент да си даваш сметка къде грешиш и то - много!!! Бог НЕ наказва. Ние сами се наказваме.

9

Анонимен

преди 7 месеца

А така, който не си носи винаги библията в чантата, било то по купони и по маанета, пък в кревата да не говорим, винаги слагайте библия под матрака.

8

Старо време

преди 7 месеца

Почне ли някой да си говори с Бог, пиши го бегал! Е , все пак си поживя охолно по мутренските години .

7

до 1

преди 7 месеца

Е ще пее на Радев, да, та си каза.

6

malgiorno a tutti

преди 7 месеца

Сашка се ядоса, фръцна се, изпсува, раздруса млекарниците и побегна с крясъци накъдето ѝ видят очите :).

5

Анонимен

преди 7 месеца

Всички, които популяризираха чалгата и маанетата в България, вкл. сред младите, допринесоха за деградацията на манталитета, на хората, на държавата.

4

Анонимен

преди 7 месеца

винаги има някой, който се възмущава от това, че на известните и успелите се дава трибуна. Как можело след като и обикновените страдат? Това е разликата: ние сме обикновени, а те известни. Приемете го най-после...

3

жалко

преди 7 месеца

че за останалите хора по света,за който българския господ е забравил няма такъв късмет,естествено,че ще говори с бог,всеки,който живее като нея и както всички останали българи ще говори с него,останалите по света кучета ги яли, за тях остава да блъскат,да мизеруват за да хрантутят ненаялите се самозабравили се българи,те са тумора на света,кой ще ни освободи от тях,това е голямата мъка на човечеството,ще има ли край българското юго над планетата

2

Хах

преди 7 месеца

За това ли получи три награди на Пирин фолк? От съжаление, че и тя се числи към увредените хора, в случая незрящите.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Очакваме те пак да пееш..