67

Анонимен

преди 7 месеца

До63 Който не иска да се води по политиката на ЕС, може спокойно да излезе от съюза, да си направи собствена диктатура и да си я финансира сам.. .

66

тя

преди 7 месеца

Нашите мекерета посегнаха дори на Руската църква ,абе по-каролици са от Папата ,много са прости !

65

тя

преди 7 месеца

Ура !

64

Анонимен

преди 7 месеца

Словаците първи усетиха вятъра накъде духа... да видим ние кога ще се светнем и ще изметем тези мекерета...

63

Км

преди 7 месеца

Хората прогледнаха и се осъзнаха,а нашите мекерета на 8 септември фабрика ще купуват.

62

мак

преди 7 месеца

Понеже помощта за украйна е застрашена, според мен ес ще търси поводи да наложи санкции на Словакия. Истински или измислени, все ще намери. Нали в диктаторски съюз не можеш да имаш различно мнение по никакви въпроси, нито да решиш нещо самостоятелно.

61

Война можеше да няма

преди 7 месеца

До До 44: Да, така е. Меркел и Оланд са били само наблюдатели. Но даваха вид, че подкрепят Минските споразумения, а след това сами си признаха, че всъщност са давали време на Украйна да се готви за война с Русия. И Оланд, и особено Меркел би трябвало да си припомнят какво е казал Бисмарк: "Най-добрата политика е честната политика". Ако провеждаха честна политика (и те и САЩ) Минските споразумения щяха да се спазват и война в Украйна нямаше да има.

60

Супер!

преди 7 месеца

Най-после Европа започна да се събужда! Скоро и България ще измете интимната клика на посолството от партийния дом на партията слънце - БКП!

59

Ралица

преди 7 месеца

След изборите Борисов ще има още повече влияние България има нужда от държавник като Борисов сега в тези нелеки времена

58

Анонимен

преди 7 месеца

Успех на Фицо! Скоро и Австрия.

57

До 44

преди 7 месеца

До Малко за политика - Чети! - Оланд и Меркел не са подписвали никакви съглашения - те са наблюдатели - подписа е на Хайди Талявини- представител на ОССЕ. Миналата година и Меркел и Оланд и Порошенко казаха в прав текст каква е била целта на Минските съглашения (време за въоражаване)! Това го усещаха Захарченко и Плотницки и затова не бяха на срещите в Минск - за подписите им ги притисна Путин (вярваше на Меркел) и затова ги чакаха един ден!

56

Анонимен

преди 7 месеца

И при нас Бойко ще се върне. - От къде да се върне??? Той и сега е управляващ, заедно с ДПС и ППДБ. По цел ден говори с Деян, Кирчо и Христо. Вживява се като всемогъщ, а на практика е предател на собствените си избиратели (Никога с ДПС), страхливец (Заради магнитски сега цунка Киро където Кирчо иска) и жалък човечец продаващ българия и народа. Гордия евроатлантик Баце е пътник, до 2,3 години ще изчезне.

55

Колев

преди 7 месеца

И словаците се усетиха накъде духа вече вятъра!Само нашите евроатлантици начело с плъха Денков и Тагаренко още пеят старата си песен

54

Анонимен

преди 7 месеца

До 53 Ако говориш за годишен доход, такива пари вече и касиерките в Лидл ги вадят.

53

Анонимен

преди 7 месеца

в словакия прогледнаха през краваршингтонската мъгла - дали и у нас ще се случи

52

Даскал Кольо

преди 7 месеца

Робърт Фицо спечели изборите с фразата " Нито патрон повече за Украйна". За Полша и Унгария вече знаем. Само нашите гЪ-зо лизци продължават да съсипват държавата или каквото е останало от нея.

51

Факт

преди 7 месеца

До Анонимен Брутният вътрешен продукт е нещо различно от дохода на човек от населението. Примерно Ирландия има много висок БВП на глава, обаче това се дължи на регистрираните там технологични гиганти. Парите реално не остават в страната. Реалният доход е далеч надолу. Та и българският БВП на човек може да е 28 000$,ама средната брутна заплата е към 2000лв(24 000 годишно), наполовина на БВП.

50

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 - не знам защо лъжеш като дърта цуцуманка за Братислава, която се смята за най-уютната столица в Европа - един чист, спокоен и красив град, разположен живописно на Дунава. В тубата има много видеа за Братислава и всеки може да види за какво става въпрос, БВП на човек в Словакия е 34 000 долара, а у нас - 28 000 долара , така че те са по-добре от нас.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Успех на БСП, левицата, възраждане и нов кмет на ВАрна!

48

Анонимен

преди 7 месеца

До До Чичо Манчо Най-интересното е, че Бойко планира да се връща през задния вход със своята нескопосана гарга още февруари месец догодина..