150

Христо Христов

преди 8 месеца

До А ЗАПЛАТИТЕ?/144 "КОГА?" - грамотните и кадърни хора имат добри заплати и не ревът. Само неграмотните и некадърни про'с'таци гласуват за ЕС и чакат някой да им ДАДЕ "европейска МРЗ".

149

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/150 "Инфлацията пада ( на 7-8%) но вие се оптивате да ни убедите, че цените поскъпвали." - което означава поскъпване 7-8%. Но е нормално за неграмотен европеиден про'с'так да не може да мисли, даже елементарно, но да се пъчи с това и арогантно обвинява другите в невежество. Аман от такива про'с'таци!

148

хм

преди 8 месеца

Добре де! Това ли ви задават сега? Да подготвяте почвата за поскъпване, като слагате нелепи заглавия. По-надолу в статията, с малки букви е записано, че този месец индекса отчита спад от 0,23%, но заглавието с големи букви: ЦЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОСКЪПВАТ!Що за журналисти сте?Хора, няма никакви условия за поскъпване - на всички суровини им се сринаха цените - пшеница, слънчоглед, царевица, ел.енергия, природен газ. Дори петролът, за който реват, че е скочил, всъщност е 92 долара, а беше 115.

147

НЕ СПИРА

преди 8 месеца

Лакомията и простотията на поне 50% от един народ, съставен от нищоправещи управници и чаламбите им, които се занимават единствено в правене на милиони без да допринасят никакъв принос, а единствено лежат, плямпат по полит и рекламни студия, лежат, плячкосват и трупат да има до десето поколение след тях. Да се разхождат и веселят по всички атрактивни дестинации по света. Единственият им девиз е: Избори, бюлетини, власт, плячкосване и грабеж.Единствено по темата е развито сивото им вещество.

146

урсулафонБляд

преди 8 месеца

поздравления другари. вървете по правилния път.Това е само началото.скоро ще имате нова радост това Евро-парички

145

Анонимен

преди 8 месеца

Инфлацията пада ( на 7-8%) но вие се оптивате да ни убедите, че цените поскъпвали... е правите ли корелацията или ви е трудна?

144

Таня

преди 8 месеца

Олиото ще удари 10лв за литър, след като скотоумния български народ реши да подкрепи зърнарите и да се самообрече на монопол при слънчогледа.

143

нафърфорий

преди 8 месеца

Ай, на Революциятъ..., долу диктатуртъ на мутро-буржуазиятъ, власта на селянти и работниците..., вайй.., щяхми да забрайм пенсиунерити и другарките пенсиунерки!!! Та, кво беше, чекай, съ отнесух до го е..., а, да, не на капиталъ, да живей крипту паратъ - бич за Корумпираноту политик и банкери!!! Кът победим - на всякъ мома по два чифтъ килоти, а на всеки юнак по калпак и ц/вули (пу/тури следващъ петилеткъ)! Дъ живей революциятъ!!!!

142

Анонимен

преди 8 месеца

Когато отидете и гласувате против сегашната управляваща коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ, а не си стоите вкъщи или да сте за гъби, тогава може и България да започне да се възстановява. Ако не гласувате цените ще хвърчат нагоре

141

Елка Василева

преди 8 месеца

Е и каква я свършиха сглобката цените на горива ток вода храни и лекарства скочиха а тези умници търсят вината в Путин Русия а не в това че са абсолютни некадърници .Сега миньорите протестират но медиите услужливо за властта насъскват *** срещу тях .А тези *** не им вдява че сглобката убива енергетиката и че миньорите защитават хляба си и поминъка на района в който живеят 32 заплати но какво става в този район в тази страна .Мислете и подкрепете миньорите те стачкуват и за Вас

140

Хектор

преди 8 месеца

Картаген/ хАмерика трябва да хвърли топа .

139

А ЗАПЛАТИТЕ?

преди 8 месеца

КОГА?

138

до 144

преди 8 месеца

До Иван Проданов,как да не са мръднали,онзи ден тук се хвалиха българите с космически заплати,каквито никой по света не може и да сънува,твоята ако не е мръднала,значи живееш в друга страна,ко искаш може да си отвориш и Евростат да видиш,че българия е на първо място по ръст на заплати

137

гост

преди 8 месеца

ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ППДБ ,ГЕРБ И ДПС . ТОВА Е ЗЛОТО НА БЪЛГАРИЯ . УМИШЛЕНА ИНФЛАЦИЯ НА ВСИЧКИ НИВА И УСМЪРТЯВАТ ХОРАТА , КАТО ГИ ОСТАВЯТ БЕЗ ХЛЯБ . ГАДОСТИТЕ С ПРОМЕНИТЕ ЗА РУСКИЯ ПЕТРОЛ , ХРАНИТЕ ЕНЕРГЕТИКАТА СА БРУТАЛНИ И УБИВАТ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА . ЗАЩО ПОДОПЕЧНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НЕ ГОВОРЯТ ЗА ХЪРВАТИЯ , КОЯТО УВЕЛИЧИ ИНФЛАЦИЯТА НА РЕКОРДНИ НИВА И ВСИЧКО Е ВЕЧЕ ДВОЙНО ОТПРЕДИ ТЯХНАТА ВАЛУТА . ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И С БЪЛГАРИЯ АКО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО .

136

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не виждам постоянни всенародни протести да си вземе народа властта обратно! Отделни сектори стачкуват за един ден и ги купуват с малко помощи и компенсации и те млъкнат пак!

135

морски

преди 8 месеца

Нали ви върнаха земите, нивите ?! Сейте на воля !

134

Форекс

преди 8 месеца

Как след като суровините поевтиняват стоките в магазина се вдигат ? Изкупната цена на млякото от фермерите ни е на цени от 2010г. - от 58 ст до 70 ст. Газта е на цени от преди войната вече, кой ограбва народа ? Чрез инфлацията плащаме чужди дългове това вече е ясно и на децата. Официално България изплаща солидарно част от дълга на Гърция ,която прахоса 500 милярда евро за 10 тина години, но другитр дългове на кои сас поне да знаеме кои са ,не че нема да ги изплащаме...

133

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 122Ти вчера се върна от Москва и Русия... ХаахахахахахахахаТи по-наизток от Константин Величков и по-назапад от Западен парк не си ходил ве, ц..рвул. З***ври си твърденията знаеш къде...

132

Анонимен

преди 8 месеца

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям. Боко и сие повеке да ядат...

131

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

На власт са Промените с 36 депутата управляват а от 3 год ГЕРБ изобщо не управлява Асене къде са онези 8 милиарда течове нали така заблуждаваше по телевизиите Падение