15

Гост

преди 7 месеца

За Хекимян още не съм се запознала, но всички документи, които излизат в медиите за Терзиев ме шокират как лъже. Всъщност парите му са от Кимкооп, където са препрани нашите, МОИТЕ откраднати пари от едни хора от ДС, 4 от съдружниците са зоказани, че са от там. Отвратена съм. Хората си броят стотинките, а неговите деца учат в Американския колеж, където само таксата е 10 евро на година, не защото са по-умни от моите. Окрадоха държавата и се правят на света вода ненапита.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е поставял?? та той е едно пр0сто журналистче. Нищо не е казвал по същество, просто че с Бойко си били говорили и той го е посочил... след като степния вожд го е посочил значи стадото роби ще гласува за него.

13

Хектор

преди 7 месеца

в основата на които бяха брой жители, площ на района, тоест обективни показатели........и като е така, а Люлин е най голям по всичко, защо все на изток давате ресурсите ***????Самоковски бетоновоз.

12

Стоян Стелий :

преди 7 месеца

Кикимян е поставял най-любимите си задни части широко разтворени в зайчарника...

11

A

преди 7 месеца

Хекимян беше безлична посредствена скучна мижиттурка като журналист...сега на всички стана ясно на какво се е дължала бързата му кариера...във всеки случай не и заради лични качества и кадърност на журналист...

10

Марионетка

преди 7 месеца

Тази са я пуснали по всички телевизии да върви и да вика като глашатай и да се моли да изберат Хекимян. Както винаги си смешна и жалка но важното, че курса ти приключва скоро. Приключи ти експеримента със София сега спокойно може да ходиш да садиш картофи. Създаде огромни проблеми в София за които ще трябват години за да се оправят.

9

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Аман от комунистки и комунистически лозунги .

8

Анонимен

преди 7 месеца

Кога ги е поставял тия теми по-точно, че вчера му измислиха кандидатурата, а той още се чуди какво да обяснява?

7

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки, който е ходил в дори банални градове като Кишинев ще разбере защо Фъндъка е за затвор.

6

Mr STARBUCKS

преди 7 месеца

Софиянци, доверете се на избора на Борисов, на исполина в политиката.Останалите са първолаци двойкаджии.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Поставял ли е въпроса как с общински служебни коли се разнасят кутии с пари до голямата община и белязани след това за да борят корупцията по висшите етажи общински и други накъде са поемали курс колите с парите.

4

ОФФ

преди 7 месеца

Пак ли ти? По бързо да идват изборите, че вече не мога да ти гледам кривата физиономия. Съсипа София и вече да си вдигнеш *** *** и да си ходиш.

3

Дино

преди 7 месеца

Какво да каже, милата, каквото и кажат това ще каже и направи. Който слуша, папка :)

2

Анонимен

преди 7 месеца

..и по какъв начин ги е поставял като явно е симпатизирал на извърващите безобразия г..ер..баджийски м..утрен..ски кръгове на бб в София..

1

Асан

преди 7 месеца

Фандъкян фали Хекимян по заповед на Тиквата :)))