56

Любимец 13

преди 11 месеца

И този е специалист по всичко !

55

До вазюутен

преди 11 месеца

Щи сложа точка на живота!!!!

54

САТАНА

преди 11 месеца

Вече си изпя песента..,обирай си крушите...

53

Gogo

преди 11 месеца

Гешев видяхме те и тебе колко струваш, само бла-бла, на приказки всички сте силни и после се потапяте, дела никакви

52

Г557дт

преди 11 месеца

Мините са отживелица, време е да го разберете!

51

Възмутен

преди 11 месеца

Изтровихте хората с тези въглищни мини! Въглищарите да се преквалифицират докато е време и да се реализират в други професии. Стига са ревали и блокирали живота на останалите българи! Точка!

50

Благодарен съм

преди 11 месеца

Преди 3 години в имота ми нахлуха двама крадци, когато бяхме с приятели на маса. Защото не беле за първинпът, защото полицията не правеше нищо, ние ликвидирахме крадците. Започна разследване, но Гешев, като разбран човек, го спря. И затова съм му благодарен!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Cвaлиxa Гeшeв зa no-cиrypнo и nak ce kpият... Гyзнa cъвecт и cтpax...

48

Анонимен

преди 11 месеца

А защо не копАме газ? Щла сеотрови 500 декаа гора. Че то ако това е зора ...хахахйаха

47

Анонимен

преди 11 месеца

Човекът с нула спечелени дела заплашва как щял да оспорва законопроект в съда....Няма такъв смях.....

46

Анонимен

преди 11 месеца

В РПУ Бобов дол полицаите си водят пр*оститутки,прегръщат се

45

Анонимен

преди 11 месеца

евалата Гешев мачкай сглобките

44

Мата Хари

преди 11 месеца

Гешев защо не е в затвора?

43

Приватизацията

преди 11 месеца

Сарафов е "достоен" заместник на Татарчев и Филчев. Приватизацията продължава. Гешев беше неудобен, все нещо ще намери, колкото и да си мислеха, че е техен човек.

42

Хабибито

преди 11 месеца

Лоши били централите... Така ли шолц, да може ти да ни продаваш зелен чокър... Гнусна НеКоалиция....

41

Анонимен

преди 11 месеца

Кюмюрджиите останаха един от последните пристани на разбойниците от КНСБ и Подкрепа. Стотина души стоят на блокадите, все активисти на двата терористични синдиката. Повтаря се историята с Кремиковци. И там беше вой до небесата как 10 хил. души и семействата им оставали без работа. Мина и замина, всички си намериха работа, едни у нас, други в чужбина. Точно нерентабилната Марица 2 надува в момента цената в микса на тока. Без нея цената ще падне! Закриване, закриване и пак закриване!

40

Токмаков

преди 11 месеца

Мините ще бъдат закрити поетапно и най вероятно до 2028 г. След това ще останат единствено разни щетоводители и т.н до раздаване на баницата - почивни станции и т.н. Това правителство няма никаква вина а Бойковото което преди години е подписвало договорите с ЕС. Те трябва да бъдат закрити заради отровения старозагорски край. А онези които незаконно блокират пътища - милицията да си свърши работата.-глоби и арести.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Митът за енергийната независимост, дъвка за големи "разбирачи", сякаш сами си осигуряваме ядреното гориво. Въглищните мини ще стават все по-нерентабилни, а отделно са вредни за здравето на хората в региона на Стара Загора. Крайно време държавата да даде за приватизация Марица 2. Ако няма купувач просто да я закрие. И това ще сложи край на синдикалния терор и използването на въглищарите за политически цели. Сега именно това се случва, но Денков не е Тачър за реши кардинално проблема.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Индивид с умствен капацитет да бъде най-много следовател в Полски Тръмбеш или Гурково стана главен прокурор. И затова направи прокуратурата да изгледа още по-нелепа. Две еднакво противни голи глави се изказват за щяло и нещяло - Слафчу и Каскетя!

37

Магелан

преди 11 месеца

Шок и ужас.Мяма такава държава в ЕС която до такава колосална степен си унищожи и продължава да унищожава енергийната си независимост.Евродепутарката Пръмова затвори цели два блока на АЕЦ Козлодуй за да ни приемат в ЕС.Тази предателка трябваше да лежи за това си престъпление години в Сливенския затвор.Сега искат да унищожат и друга голяма енергийна мощност.И какво излиза че гледахме в ЕС са унищожавана такъв важен сектор от икономиката и са оставим без работа хиляди българи и глоби за емисии?