128

Българин

преди 7 месеца

Предател, украински шпион и изменник ! Трябва да бъде съден ! Даваме работещи ракети с изтекъл ресурс ! Манипулативни лъжи ! Всички тея са за затвора, вършат всичко под заповед от посолството на Фащ ! Тагаренко-бъдещ затворник !

127

Eee

преди 7 месеца

На гол тумбак чифте стратегии. Така е *** чертае стратегиите в това размирно време, т***шък

126

ТАГАРЕВ Е ЛЕГЕНДА..

преди 7 месеца

НАРЕДИ СЕ РЕДОМ ДО РАКОВСКИ, ЛЕВСКИ И СТАМБОЛОВ, КОИТО СПАСИХА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СТАНЕ РУСКА ГУБЕРНИЯ.... КОЙ ПРЕДАДЕ РАКОВСКИ, ЛЕВСКИ И СТАМБОЛОВ..??...ПОДЛИТЕ РУСКИ ЕНИЧАРИ...

125

Анонимен

преди 7 месеца

Стратегически важно е да напуснете този пост!!

124

Анонимен

преди 7 месеца

По-голяма помощ от тази да се изпрати професора по кибернетика и информатика, бивш съветник 6 години на МО на Украйна сега, в този критичен за ВСУ момент не се вижда. Командировайте го с 'дефектните' от 30-годишното съхранение в силозите ракети С-300, Каквото можа, мин.Тагарев почисти от военните складове, накрая им даде и 100-те полицейски БТР-а.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Не се съмнявам, че е стратегически важно. Господин Тагарев, обаче, не каза за кого. Само не казвайте, че ако Русия победи Украйна, ще нападне и нас.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Видя се че българската армия е поредната хранилка на държавата Когато има нужда от тях Те са изпокриват

121

Анонимен

преди 7 месеца

Абе на този дерта му е Украйна ,защо не съден за държавна измяна.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Тагарев да помага колкото си иска помощ и да не набърква българския народ в неговите болни мечти. На хората им омръзна от тоя украинец .

119

туз

преди 7 месеца

На тебе кавал кой ще ти окажи помощ

118

Анонимен

преди 7 месеца

127 запушиха им устите с 20 милиона лева, гласуваха ги наскоро, щом армията няма мнение по този въпрос, ние нямаме нужда от тази армия.

117

Гай Баньо

преди 7 месеца

Стратегически важно е да не си играем с огъня и да стоим на страна. Капиш , дивако?

116

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

КЪДЕ СТЕ ВИЕ ХРАБРИ И ДОСТОИНИ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕРИ? ГРЪМНЕТЕ ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ,ТОИ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ Я ВКАРА ВЪВ ВОИНА С РУСИЯ.ИМА ЛИ ИЗОБЩО СМЕЛИ И ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ В АРМИЯТА?

115

Анонимен

преди 7 месеца

Хора, работили по 15 и повече години при тия ракети, казват, че са абсолютно годни. Само при използване можело да се установи, ако случайно има някакъв дефект, а те не са изваждани. То затова един генерал казваше, че са дефектни, друг, че са с изтекъл срок като салама, трети, че са повредени и за поправка. Май нищо няма да им има на ракетите и украинците хи не е сигурно, че само за отбрана ще ги използват, щот за друго не ставали.

114

Да му верваме ли?

преди 7 месеца

Може ли да се вярва на министър Тагарев? Полезно е да си припомним, че той е служил в украинската армия като нещатен сътрудник. Никой няма да бъде учуден, ако след време се окаже, че той е изпратил на Украйна здравите ракети, а е оставил за българската армия дефектните.

113

Малко за политика

преди 7 месеца

Тагарев - Тагаренко е най-голямата заплаха за националната сигурност на България. Още когато се чу, че ще става министър на отбраната съм го писал. И още тогава писах, че той и продажниците от ПП-ДБ ще дадат на Украйна и нашите зенитно-ракетни комплекси С300. След като това стане (тихомълком, без да се чуе изобщо) нашата противовъздушна отбрана е отписана изцяло. Един заблуден дрон няма да могат да свалят. А имаме АЕЦ, която задължително трябва да има защита. И сетне милиарди за Пейтриът от САЩ.

112

Ха ха,

преди 7 месеца

Минал им срокът,и той ще ги изпраща срещу тия, които са отказали да ги ремонтират! А защо Фигурантът Радев не ги е заменил с подобни от съюзниците, всеки може да се сети!

111

Тагарев ли!

преди 7 месеца

На Тагарев още не му е станало ясно, че победата в Украинската война ще бъде постигната не с помощи, а чрез атаката на Пентагона.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Кога ще бъдеш при Навални да те видим в Сибирски затвор.?????????????

109

Анонимен

преди 7 месеца

Мошеник, оставка! Предал! Не случайно беше заплашван. Хората искат да го ликвидират, той излиза на микрофона да ги дразни.