33

Истината

преди 8 месеца

Кармата не прощава !Питам аз , преди 30 години никой не крещеше?

32

Талибан ерджолан

преди 8 месеца

Няма мир под сянката на алахата!

31

Анонимен

преди 8 месеца

За неуките ГайБанювци само ще го кажа... Арменците помагат на Василий 2-ри във войната му срещу България. Василий едва се спасява от български плен, именно спасен от арменци които в този момент са плячкосвали и опожарявали българските земи. Малко по-късно Василий пленява българските войници на Самуил, ослепява ги и получава прозвището "Българоyбиец". След което България пада под 200 години византийско робство. Благодарение на арменците. Учете история ако искате да сте пълноценни патриоти!

30

Анонимен

преди 8 месеца

"Цар Самуил е доволен, аз също" Няма да те разберат. Българите не учат история. Не знаят защо Самуил би бил доволен.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Цар Самуил е доволен, аз също

28

Анонимен

преди 8 месеца

Да, точно така, Карабах е азербайджанска територия, населена предимно с арменци, но защото арменските терористи преди години накараха азерите да се изселят като бежанци. Имаше етнически прочиствания над азери.

27

Гай Баньо

преди 8 месеца

Барон Мюнхаузен явно изобщо не е в час! Карабах е населен с арменци , но е азербайджанска територия международно призната от всички , дори от Армения!! И Пашинян го заяви официално , че няма да помага!!; Като не си осведомен не пиши глупости да не ти се смеят!

26

Кой крив кой прав

преди 8 месеца

До За Витков: Пак ли по русофобската опорна точка? Русия е искала, и сега иска мир в Кавказ. Затова има руски миротворци в Нагорни Карабах. Нито е подтиквала Армения да воюва, нито има намерение да го прави в бъдеще. Ясно беше, че Армения не може да спечели сама война с по-силният Азербайджан, но когото помага Турция. А на Русия втори фронт в Кавказ не и трябва.

25

Малко за политика

преди 8 месеца

Aрменския премиер Никол Пашинян в Прага на среща със западни политици е подписал споразумение, че Нагорни Карабах принадлежи на Азербайджан. Така че (независимо дали им харесва на арменците) въпросът е решен, арменското население там е оставено на милостта на азербайджанците, и то точно от правителството на Армения. Най-вероятно всички ще се изселят.

24

За Витков

преди 8 месеца

Как помага големия брат не е истина! "Православие", "християнство", "вечна дружба", празните приказки кънтящи в главите на милеещите за матура. На практика един среден пръст!

23

Безимен.

преди 8 месеца

ОНН където е пристигнало да помага винаги е ставало олелеле ! 20 г във Косово помагат!На колко още територий помагаха и сега са разруха?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Браво и руските "миротворци" там. Тва е русия да ти е "приятел", чакай помощ.

21

Алекс

преди 8 месеца

100 000 арменски бежанци.През 1992 арменците победиха в Първата Карабахска война,завладяха Нагорни Карабах и изгониха всички азери от домовете им.Направиха ги бежанци.Колелото на историята се върти и раздава справедливост.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Редовните тъпoтии на арменците и техните поддръжници е да кажат "Ама то през 4-ти век е било арменско!". Чакай, през 4-ти век Крим е бил населен с пра-българи. Отците на Кубрат са били вече там. И в Панония са били. Да вземем да ги обявим за български освен, а? Какво ще кажете? Хахахахах!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Да си ходят от където са дошли. Кво ме интересува?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Това не са техни земи.Държавата Армения да им осигури покрив и работа на тяхна територия.Никой не им е длъжен.

17

Анонимен

преди 8 месеца

да се оплакват на арменският поп

16

Още

преди 8 месеца

20000 остават.

15

Бароне,

преди 8 месеца

Пробвай да се изтеглиш сам за косите от лъжите, в които яко си затънал.

14

Анонимен 11

преди 8 месеца

Другари/камаради/ от оон,даже и по-голяма бройка имаше,през 1991г.гогато Армения почна първа военните действия в горни карабах,но тогава не уточнихме никаква бройка.