290

Анонимен

преди 8 месеца

Най големите крадци сега са на път да продадат всичко останало във България с една единствена цел,да си опазят и да си харчат безнаказано окраденото,а гладните пеперудки шарлатани от ПП им съдействат!Гавраа,гавраа,пълна гавраа!

289

Марчето и Академика

преди 8 месеца

Върни откраднатото и тогава се изказвай. От нашата коалиция си и ние те подкрепяме да не връщаш откраднатото, а да го споделиш с нас.

288

Edin tam

преди 8 месеца

Може ли някой да ме осветели, ако знае скучайно, как така Шиши се изказва по всички въпроси без да е избиран за каквото и да било? Чак пък толкова ли е наведен Българският народ?!?!?!?!? Бесило трябва май май ....

287

Гласувайте

преди 8 месеца

Сериозен политик!

286

Мозъчно скопен или

преди 8 месеца

До 245 ИКПЗШНД Инициативен Комитет "Пеевски За Шеф на Данс". . . По пр ост от гъбено семе може да изтърси такава глупост!

285

Реалист

преди 8 месеца

Забелязахте ли как нашите евроатлантици се бяха умълчали, когато Пригожин тръгна към Москва, знаеха какво ги чака ако някой като него вземе властта. На следващият ден ще са най-големите русофили. Толкова за нашия политически "елит".

284

Анонимен

преди 8 месеца

То Украйна едва ли приела такава забрана,ако е приела тя направо първо за Шенген трябва да кандидатства след това за ЕС и накрая в НАТО,защото предложението е нещо еднакво на туй на Косово и Сърбия за забрана на номерата на колите за които се издават застрахователните пътни документи на собствениците на колите с пътуващите през границите между тях.За което никоя от нашите съседки особено Румъния не е заявила за забрана на коли с руски номера,а в тях пътуващи с украински паспорти без визи за ЕС.

283

Rr

преди 8 месеца

Този маи ще е слдващия

282

XXxxx

преди 8 месеца

Докъде се докарахме !?! Пеевски га гиктува политиката на НГ правитеството. А пропо , Денков е един мухъл !!!!

281

само да вметна

преди 8 месеца

Тииии,Русофоб,ли се пишеш Мамин Делянчо?-:) Верно че свали някое И друго "килограмче",ама си е твърде малко,та да те харесват българските моми!-:) Много "деен" си наблюдавам те,за разлика от предните НС! Представляваш "ДПС"! Карадая се скри ,и само на Теб дава думата!-:) Тези Руски граждани,копито Имат Собственост в БГ.Отдавна са си Тук! Не очаквай да дойдат и "други" руски граждани! С "политиката си" ги Отблъскваме!!!!Ще си закупят в други държави "имоти",няма да ги "спреш"!-:) Смешен си!!!-:)

280

Анонимен

преди 8 месеца

До Татко Петко Личи си още по външен вид: ще гази като слон в стъкларски магазин. Сега да го видим как ще се справят той, Академика, Киро, Кокорчо и деди Боце с миньорите и енергетиците. А съвсем скоро са и меСните избори. Затова ли управляващите се юрнаха към Дома на Конгресите на БКП? Въобразяват си,че ще управляват като БКП през 70-те години, а Пеевски ще бъде Бай Тошо... Втасала Мара за попара.

279

Анонимен

преди 8 месеца

Този ще бъде върхът на тортата. Турците са известни кято разсъдливи и умни хора. Къде си го намериха и защо го взеха този elephant в този напрегнат момент един Господ знае. Киро и Кокорчо стигаха на политиците, та дори Боце им беше в повече. Яко сбъркаха със сина на леля Ирина Кръстева. Защо не питахте как Станишев и Орешарски си изпатиха с него?

278

Татко Петко

преди 8 месеца

Истински министър председател господин Пеевски, достоен, загрижен за народа, умен и красив

277

Хаха ха

преди 8 месеца

Пеевски вече не е черен , а чисто нов и изпран от -петков и бойкиевНяма вече мутри вьн щом и - пп/дб са на софрата

276

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно как само преди по-малко от 10г. цяла България беше по улиците заради едно скандално назначение в ДАНС. А сега същото това назначение командори държавата, а българите си седят тихо и кротко. Забогатяха ли, оядоха ли се, опаричиха ли се ? Ами ако е така, какъв е проблемът да им направят горивата по 5лв. ? Или токът 2лв ?? Аз не виждам проблем!

275

волк

преди 8 месеца

Стига си пял пеевски Какво ти пречат руските коли Тука има българи който имат коли и какво да ти подарят

274

Гай Баньо

преди 8 месеца

А бе то хубаво Европа им забранява да влизат с автомобили, ама да не забравя че забраната не се отнася за танкове!! Хи!

273

Xaxaxa

преди 8 месеца

руснаците само Пешa или с колело да влизат от границата

272

Точно така

преди 8 месеца

Колкото ида имам съмнение към ДПС и Пеевски....браво за това искане.

271

Анонимен

преди 8 месеца

пеевски беше отслабнал, но явно пак го мъчи запек...