409

Анонимен

преди 7 месеца

Глупави селяни.

408

Дидо

преди 7 месеца

Протестите са хубаво нещо,но като нямаш идея за промяна,стоиш на асфалта като топографски знак и блееш ли блееш. Поне си напишете имената на тефтер,да Ви знаят деца и внуци,че ако разклатите държавата бай руснак само това и чака,ша ни удушат кат фъркато пиле,и хоп скочихме пак в москвича. И този път няма да е само за 45 години,ама всичко е до акъла, продължавайте то ша са чуй.......

407

.....

преди 7 месеца

Шуробаджанащина е там в Тецовете.Преди кандидатствах към 2008г. обявиха 50 места чаках от 3 ч. сутринта да подам документи въпреки че за по-ниско ниво /техник/ в три различни цеха;Сои,Автоматика,Електро и изобщо дори на интервю не ме поканиха.А имам три дипломи и за Ел.техник,Механо и др. Там се плаща тогава искаха по 10 хил . да започнеш! Така че знам ги там,да има и *** и тежка работа,но има много скатани длъжности и администрация!Повечето където работят там съм убеден че нямат нуж.дипломи.

406

Анонимен

преди 7 месеца

Програми за преквалификация, нещо?!? Едва ли всички ще се юрнат да стават учители, лекари, болногледачи, земеделци или програмисти, но все пак държавата трябва да мисли за тези хора и развитието на бизнеса в регионите.

405

Анонимен

преди 7 месеца

36 заплати са супер много. То защо за другите хора по кодекса на труда се полагат до 4 заплати макс, а тези с какво са по-специални, че за тях да има 36 заплати? Да бях станал един енергетик и да получа 36 заплати, че иначе цял живот да спестявам такива пари няма да видя никога. С 36 заплати всеки от тях е все едно спечелил джакпота от търкащите билетчета на лотарията.

404

Анонимен

преди 7 месеца

Хапат ми, ти кво мислиш?

403

Анонимен

преди 7 месеца

Като електроинженер им съчувствам.Това е животът им.До този момент това е било начин на живот но всичко се променя.Така както в края на 17 век работниците са чупили машините с надежда да спрат прогреса защото ги оставя без препитание.Тези мои колеги които сега протестират са изтеглили късата клечка.Това е световен проблем и навсякъде ТЕЦ ,ВЕЦ, АЕЦ са в режим на затихване.Декарбонизацията започва и това е все още прелюдията.Без декарбонизация няма живот и въпроса е след нас и потоп или разум.

402

Живот

преди 7 месеца

Но и каквото да направим да наем че ще платим с ДУШАТА! Карма.Алчността за власт пари идва от злите сили от дяволаБог.Любов. Вода. Въздух.Природа. Чиста мисъл и чиста храна. Какво повече искате ? !

401

Живот

преди 7 месеца

Протести!~.. Протести! ... Протести! И Много Прости хора, невежи , духовно неразвити.Кога ли човешкият индивид ще разбера че там е проблемът му ,а именно нв него. Когато не живеете в БОГ и Любов ,ще протестирате ще имате болести вируси и катастрофи и убийства . Ще си учите уроците във всеки живот прераждане. Кога ли ще спрете да имате ЕГО себе си на 1 во място,негативните ви емоции ще ви управляват и водят към грешните пътища.Бог ви е дал свобода да се изразявате както искате защото ви обича!

400

Иван

преди 7 месеца

До РеалностЗащото са овце , ти сам го каза........

399

Коджакафалията

преди 7 месеца

Преди построяването на два нови реактора в Козлудуй затварянето на ТЕЦ-овете е национално предателство !

398

Силен сезон

преди 7 месеца

На всички пенсионери да се отпуснат поне по 36 пенсии!

397

Анонимен

преди 7 месеца

Изловете ги с белезници и в кауша!! Няма да търпим разпасани мутри по улиците. Полиция!! ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА!

396

Анонимен

преди 7 месеца

До Мдаааа! на мен сега зимата ми е толкова сметката аз за после не ми се мисли , ще се топля на варела на жълтите павета

395

Анонимен

преди 7 месеца

Независимо от този въпрос трябва и да добиваме петрол и газ в Черно море и в България!

394

Радослав

преди 7 месеца

До 427: преди войната в Украйна внасяхме въглища от Донбас защото нашите са толкова качествени, че даже за барбекю не стават! Като са ни толкова хубави въглищата защо не изнасяме? Изкуствено се поддържат тези мини, същата работа като Кремиковци! Цялата държава да хрантути едни безполезници защото видиш ли ги мързи да се преместят или преклалифицират!

393

Александър Попов

преди 7 месеца

Когато цената на електроенергията е висока можем да намалим своите разходи чрез използване на Честотни регулатори. ПМ Електрикал водещ специалист по честотни инвертори може да бъде полезен.

392

Данъкоплатец

преди 7 месеца

Егати дъжавата,щом шепа миньори и изви ръцете.Откъде накъде ще им изплаща 36 заплати от нашите джобове,да не са богопозани.Спомням си когато трябваше да се затварят блоковете на Козлодуй,пак се надаваше същия вой,как тока щял да поскъпне драстично и други апокалиптични картини.Е,нищо такова не се случи,даже продължихме да изнасяме ток.Така че държавата да ги озапти тия хрантутници и да ги сложи на място.

391

Ръб!

преди 7 месеца

Тука много умни бре, ривът тея дето работят на "минимална заплата" и чакат точно тези хора да им плащат не заработените пенсии. Кви 36 заплати, да сте видели на някой да ги плащат? Тоя ТОЛУП колко пъти ви излъга за 15 години и ви настрои един срещу друг.

390

Мдаааа!

преди 7 месеца

УВажаеми сънародници, стойте на слънце и събирайте топлина , че се задава люта зима ! А като почне режима на тока и като получите сметките за по 300-400 лв. ток, тогава и да се самозапалите на площада , няма да стане по-светло ! Неокомунистите ни водят уверено към поредния фалит !!! Защо ли ? Ами, тока - ще поскъпне 10 пъти, бензина - ще е 2-3 пъти по-скъп, а останалите стоки - пропорционално по-скъпи !!!! А пари - НЯМА !