131

Анонимен

преди 7 месеца

Веднъж боци боц - цял живот страх да не умрете внезапно хахах

130

Анонимен

преди 7 месеца

Тези родители са за съд, дето дупчат 12 годишно.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Това са безработни и безполезни лентяи, дето по цял ден гледат тв и се облъчват.Аз сега разбирам че имало пак ковид и ваксини.

128

Тон

преди 7 месеца

За ваксините едно е ясно, починал внезапно!

127

Анонимен

преди 7 месеца

Divide....скрий си промития мозък някъде и не му давай да разсъждава. Ваксините са чиста отрова и никога няма да си ги сложа а и много мои роднини също.Въобще не ми пука за твоите страхова.

126

Анонимен

преди 7 месеца

Дано да няма скръбна вест за 12 год. Внезапно починал по неясни причини

125

Анонимен

преди 7 месеца

До Divide et impera 138. А ако имаме адекватни доказателства? :)

124

Анонимен

преди 7 месеца

В публикуваните документи, които Пфайзер искаше да засекрети за 75 години има предостатъчно доказателства, че т. нар. ваксини нито са ефективни нито безопасни.Но всеки, който иска, може да си ги приложи. Това, което сам си направиш и цяло село да се събере, не може да ти направи.

123

Divide et impera

преди 7 месеца

Всички вие, които отказахте да се ваксинирате и критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че отказвайки доказани и клинично одобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота на много хора, като подкопахте стадния имунитет и позволихте на заразата да се разпространи.

122

Анонимен

преди 7 месеца

От къде идва думата Ковит? През 13 век п. н. ера сме имали инвазия от Етиопия по Балканите от Данайците.. Те са дошли с Каменен Гроб с десет Божи Заповеди как да се управлява. Този каменен гроб са го наричали Кивод! и те управялват света до ден днешен, чрез най - различни религии и цялата докторска система е подчинена на тях, за да се вливат парите в тях. Само сменете двете букви "И" и "О" и от Кивод се получава думата за боцкане Ковид!

121

Анонимна

преди 7 месеца

Още помня първата партида ваксини, дето Боче я навия в камиони с кренвирши. По-добро показно не можеше да направи. Е, има си хора, които обичат кренвирши, де. :)

120

Анонимен

преди 7 месеца

А защо не пиете срещу не добри бактерии и измислени вируси "Сребърна Вода"? Във вода слагаш една сребърна монета и на следващият ден я пиеш! Защо медиците = дофторите не продават "Сребърни Чаши" в които да си наливате чиста водица и да пиете "Чиста Сребърна Водица"? Защо едно време в Църквите Бог ни е давал за "Здраве", да си пиеме "Сребърна Водица" в Сребърна Чаша?

119

Анонимен

преди 7 месеца

Ми ...какво да Ви кажа... Ми... щом искате да (М)(р)(е)(т)(е) се Ваксинирайте!

118

Анонимен

преди 7 месеца

Ми... какво да Ви кажа.... Ми.... щом искате да "***" се Ваксинирайте!

117

Анонимен

преди 7 месеца

Напротив, и против "истинските" ваксини сме вече твърдо! Защото са произвеждани, рекламирани и пробутвани от същите, които сега произвеждат, рекламират и пробутват експерименталките. Вие имате ли още доверие на тези мизантропи? Защото аз не!

116

11

преди 7 месеца

До Беновска пипа ---- Слушай, ве тъпaн - на листовките на сегашните "ваксини" пише, че още са в клинични изпитания и се прилагат само на лица над 18 години. Горе пише, че бил ваксиниран 12-годишен. Значи ваксинират деца и се хвалят. Никой не е против истинските ваксини, ама кат нямаш акъл, няма как да разбереш, баси "интелигента".

115

Анонимен

преди 7 месеца

да,сложих си 5 бустер и противогрипна ваксина,чудесно се чувствам,а ти как си,ядеш ли чесън пиеш ли огнена вода...пий пий..ще ти помогне.

114

Муахаха

преди 7 месеца

Боцкате Ли Бустерчета?!

113

Анонимен

преди 7 месеца

От Възраждане всички депутати се бяха ваксинирали, но това не им попречи да водят антиваксърските протести и истерии! Който иска нека да си слага ваксина. Това е негово право. Който не иска ваксина също е в правото си. Няма нужда от истерии. И да напомним - Къстадин се вози на американска кола, на колата на Хенри Форд, който известно време е бил симпатизант на Хитлер!

112

Беновска пипа

преди 7 месеца

Все пак има интелигентни хора в тази държава. Нека антиваксърите да прочетат малко и ще разберат каква е ролята на ваксините в оцеляването на човешкия вид. Да прочетат малко за вариолата, за Едуард Дженър, за Дниел Бернули, ...