25

Анонимен

преди 7 месеца

Златната билка на България - Който я опита, все е доволен - За всичко става - Хемороиди топи, коремни мазнини, гинекологични инфекции... Народът я е нарекъл - Белият равнец!

24

Анонимен

преди 7 месеца

"Животът е источник на радостта: но у когото има думата разваленият стомах, бащата на скръбта, за него всички извори са отровени". - Тъй рече Заратустра!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Така си отгледах коси като на приказна принцеса за 1 месец: без да ходя по фризьорски салони, само с магията на шепа листа от къри дърво и косата ми стана така гъста, че мога да я продавам на тия дето нямат коса по темето си!

22

Анонимен

преди 7 месеца

И как си представя г-жата голямата европейска цел без дебат за миналото ,след като още не са излезли от македонизма.Проблема ни с РСМ е точно миналото,сърбизма ,сръбските титови методи и днес антибългаризма наложен принудително от сръбските служби.Кой бърза за евроинтеграция?И най нахално се допускат сръбски аватари да обикалят шопския край за да ги сърбизират ,че били сърби,малцинство де.Що не се намеси външно.Сърбите прекаляват ,че тя БГ е стигала до Белград,а не обратното

21

Анонимен

преди 7 месеца

Историците описват царица Клеопатра не само като талантлив политик, но и като жена красива и с необикновенно обаяние. В древни источници са открити тайни за красота, които помагат на кралицата през целия и живот. Кой знае, може би тези прости инструменти, базирани на ествествени продукти, са дали възможност на Клеопатра да остане пример за надменна красота, женствена, достойна за възхищение и завист, че никоя съвременна жена не може да бъде като нея!

20

Иван

преди 7 месеца

Никакви компромиси на Скопие,една година повтарят как България поставяла нови условия,а такива няма,Ще бъде отделена от Албания..За тия важи поговорката "Една *** мислила та се удавила "...

19

До 13

преди 7 месеца

БГ не поставя нови условия,но за маке политиците всяко напомняне е "ново"условие,много ги " мъчим, диктат"и пр.,а на практика те само тупат топката и нищо не мърда.Проглушиха света,перат сръбски пари за лобисти,че им" отнемаме" идентичността и културата особено последното.Лъжат Бундестага брутално и измамно ,представят за жертви,а на практика са фалшификатори и сръбски марионетки.Сърбия няма интерес от сближаване с БГ ,затова е така.Но минават границите на поносимост,а нашето НС не реагира

18

До 13

преди 7 месеца

Вярно, Бундестагът го гласува, без нови условия

17

Анонимен

преди 7 месеца

И така, в основата на нашия живот са въздухът, водата и храната. Разбира се, без тези фактори организмът не може да съществува, но ако гледаме по степента на значимост, то без въздух човек не може да живее повече от 3-5 минути (след което настъпват необратими процеси), бвз вода от 3 до 7 дни, без храна 30 и повече дни.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Тази посреща Гнида Зеленски преди седмица заедно с Урсула. Руснаците са чудеха в телеграма ква и таз жена.То и ние се чудим откъде ни я натресоха.

15

Бундестага

преди 7 месеца

Гласува тази резолюция ( без нови условия на България) преди няколко месеца!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Хемороиди е болестно разширение на вените около анyса (задния проход) Причини. Често хемороидите се получават при запек, при заседнал живот, слабост в стените на вените около анyса, чести възпаления на вените, както и бременност, тежка физическа работа, продължително седящо положение и други. Най-често хемороидите се срещят между 30, 40 години. Лечение. Чрез упражнения на дебелото черво!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв озъбен кон е това... и иска дан и управлява... мале мале.. чудо се невидяло.

12

Ама моля те жираф

преди 7 месеца

Господарите това го заявиха преди месеци!От Берлин и Вашингтон! Толкова бавно ли преработваш директните заповеди??

11

Е то Бундестага го

преди 7 месеца

Реши това преди 6 месеца! Моля ви се намерете статията с условието на Бундестага България да не поставя нови условия на РСМ..

10

шмatka

преди 7 месеца

А бе,отде ги копате тия фффитки?

9

Анонимен

преди 7 месеца

ОСТАВКА

8

Анонимен

преди 7 месеца

А трябва.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Не мога да разбера какво й е на тази жена, но като зарецитира ми се завива свят, сякаш изпадам в транс. Вече мисля, че е киборг.

6

Нане

преди 7 месеца

гаргамелата, бегай да нараниш кравите у аджидимово, че умреа от глад, от как си развяваш байрака по брюкселсо и мастит фанаа... ===)))