119

Анонимен

преди 8 месеца

По 150 000 лева на миньор? Може ли на всички да ни затворите работните места . Безработен срещу 150 000 лева в джоба не е зле.

118

Анонимен

преди 8 месеца

До БягайСтой си. Затворът е компромисно решение. Сигурно народът има и план Б.

117

Прост Превод

преди 8 месеца

ПП -Партия на продажниците

116

питащ

преди 8 месеца

А бе некадърник, български продажник, слуга на Козяк, прочети какво пишат хората за теб. Бъди сигурен един ден идва !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

115

Анонимен

преди 8 месеца

Защо искат още 40% намаляване на емисиите, след като преди години вече сме изпълнили поставените изисквания. Значи, кохто предсрочно си справи, го товарят наново, за до го смачкат. Кой е подписал съгласие за ново съкращаване? Погледнато като цяло в Европа, България е много, много по-чиста. Има карти, публикуваха ги по време на ковид, първото тотално затваряне. Ясно се вижда. Унизително е да ни третират като идиоттти! Денков няма ли достойнство? Или е зомби?

114

Анонимен

преди 8 месеца

Мариците трябва да останат това е нац богатство което искат да харижат за да приберат едни пари

113

Бягай

преди 8 месеца

Молец, ще се молите за затвора скоро....зимата идва, хората ще освирепеят още повече към вас, предателска *** без изключения!!!

112

Милионер

преди 8 месеца

Информацията само във физикохимияат не е изопачена. А пък, в журналистическите им факултети не са я изучавали тази наука. Дори и понятие си нямат от дисперсни системи и повърхностно активни вещества. Честита 2023 г. на всичките академици като този. Те са много, а пък премиерът е само един.

111

Анонимен

преди 8 месеца

Аре бегайте брат в Брюксел,а американската ще я затворите ли?Неее нали.Съсипахте държавата.

110

Q

преди 8 месеца

Мушенггиите ще гепят парите...хората ще останат с пръст в гъст...затова толкова са се загрижили да не ги изгубят...инак лъжат мажат *** са толкова неккадърни че и лъжите им не хващат декиш...

109

Анонимен

преди 8 месеца

Предатели!

108

Анонимен

преди 8 месеца

Когато и да ти строшат мишото вратленце няма да е рано! Mpъcна, дoлнa, изопачена твap.

107

Анонимен

преди 8 месеца

Само информацията с която ни замъглявате главите вие, са верни. Само на вас да вярваме, защото просто не можете да лъжете. Просто не сте способни да лъжете по природа.

106

Мунчо

преди 8 месеца

Молец, исканията са да си ходите , не , а да се запътите към затвора ! Там ви е мястото ! Съсипвате държавата България ! Национални предатели !

105

Денко Мършата каза:

преди 8 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония,

104

Денка Шопарова

преди 8 месеца

Всеки втори американец е ш0пар, а всеки първи дължи на банките толкова пари, че и внуците му не могат да ги изплатят. Цялата кравария живее на версия!

103

Денчо усатото мече

преди 8 месеца

каза: Натовсите джендери оцапаха гащите кагато разбраха, че Северна Корея може да изпрати оръжие на Русия и 300 хил супер обучени боици. Хахахахаха!!!

102

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя няма даде и една Заплата ако не е за депутат Вижте там комисии подкомисии и тн и всеки взема заплата от хиляди левове и е е във ваканция Направете си изводите сами

101

Денко Продажников

преди 8 месеца

Главното е, че денацификацията си върви. Укронацягите масово пътуват към бандера, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв.

100

Анонимен

преди 8 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.