9

Гошо

преди 7 месеца

До АнонименГлупости, ще спечелим 1 милард и безграничното евала на ЕС придружено с похвала за отстояването на демократичните евроатлантически ценности А ток може да си докараме от Украйна, за без пари ,Зеленски ни обеща ,като и жито Ние само трябва да му дадем някакви си ракети, дефектни при това и с изтекъл срок на годност

8

Анонимен

преди 7 месеца

Енергетиците нали се споразумяха като бяха в София. :))

7

Обективен

преди 7 месеца

Енергетиците да се запасят със студена вода за пиене - ПП-ДБ трябва да си приберат в "оная" фирма трите милиарда лева от еврофондовете.

6

Анонимен

преди 7 месеца

B пак гласувайте за Пп-та, Герб, Дпс-та, тяхната си върви на гърба на народа

5

Анонимен

преди 7 месеца

Защо избиват народа и го оставят в мизерия без препитание и без ток? Това е ужасно грубо и неевропейско нацистко поведение. Предприемете необходимите отбранителни действия и застреляйте тези нацистки главорези. Защо седите да ви убиват Гьобелс Денков и Хайнрих Химлер Тагаренко?

4

Анонимен

преди 7 месеца

честито от износител стваме вностел на ток, тока ще ни е нсай скъпия за пторебители в ЕС, дано най накрая им светне на българите ,че трябва да грабват сопите

3

СТИГА ЛИГАВЩИНИ....

преди 7 месеца

....ЕВРОПА ИСКА СЕРИОЗНА РАБОТА И РЕФОРМИ!!!!ЗАРАДИ ТАЯ ЧЕВЕНА ***, ВЕЧНО СМЕ НА ОПАШКАТА В ЕС И ВЕЧНО СЕ ВЛАЧИМЕ ПО КОРЕМ С ПРОСТОТИЙТЕ СИ!АМАН ОТ СОЦ-ВЪШКАРИТЕ НА БСП И КОПЕЙКАДЖЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Отсрочката е направена от Радев миналата година. В резултат на това сме загубили вече 100 милиона евро. Дайте сега да загубим всичките пари.

1

Пепедебе

преди 7 месеца

Не може,посолството не дава,а и нашите фирми чакат пари!