13

Логично

преди 7 месеца

Искам да тестват на входа на народно събрание.

12

Кат

преди 7 месеца

Когато ви спрат за тестване, ПИШЕТЕ В ПРОТОКОЛА че според вас полицая не се е държал адекватно. Така и той ще трябва да дойде с вас за кръвна проба.

11

ФлякФ

преди 7 месеца

В село ще заловят повече от тези смешни бройки...

10

Най-креизи

преди 7 месеца

Са убиващи на пътя под влияние. Да се спрат , обаче проверяват други, а те също има да са под влияние. Камьонджията от фирмата и други не ги проверили и убили на пътя. Другия от с. Пещера не видял и убил. В Европа ФРГ, Гърция, Румъния няма дрогирани и пияни.

9

Знаещ

преди 7 месеца

До 8Мухаха. Толкова тестове имат. Като свършат тестовете и край на статистиката. Затова са еднакви бройки. Аз лично искам да знам колко полицаи са тествани и каква е тяхната статистика. Всеки ден.

8

Мухаха

преди 7 месеца

И вчера бяха толкова..... всеки ден една и съща бройка "хванати" .... Да не би да са едни и същи. Хванати... пуснати. Хванати.... пуснати. Хванати... пуснати. Сууууупер е за статистиката.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Дооооооооооообре ще. Му кажа.

6

Банкеръ

преди 7 месеца

Така,както е тръгнало КАТ и съда ще конфискуват доста автомобили.Интересно какво ще ги прави държавата.Ако ги дава за скрап няма да спечели много.Да ги притежава и да ги поддържа също е неразумно.Глоба в размер стойността на колата е най приемливо и на скраб,никакво връщане.Само така поне собствениците на скъпи автомобили няма да пият.*** с 20г.бангия ще си фирка няма ядове.

5

Анонимен

преди 7 месеца

От стъкмистиката излиза, че наркотиците са по-евтини от алкохола.По-тревожното е, че явно са вече толкова достъпни, че сигурно и в магазините скоро ще го видим

4

Без условни

преди 7 месеца

свалени номера и в тухларните поне за 1 година, книжката поне 3 години, шофиране без книжка или с отнета 3 години ефективна

3

Химик

преди 7 месеца

Тестовете за дрога са изключително не Надежда амфетамин се показва след пиене дори на енергийна напитка хора всичко е амфетамин ,марихуана се засича 72 часа след последно употреба марихуаната в САЩ е извадена от така наречения списък.,който да се води шофиране под влияние.Няма такава държава .Няма такава държава промивка от сутрин до вечер.И според статистика на КАТ от 2022 само 0,8% от катастрофите са причинени от алкохол и дрога. Единствената дупка в Европа виновен доказване на противното

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ай стига сте писали глупости за тези с алкохола е ясно, но за тези с дрогата ще повярвам след като им излезе кръвната проба да не се окаже, че са на лекарства.

1

Неразбрал

преди 7 месеца

Къде ги спипаха....по макарите ли?