41

Анонимен

преди 7 месеца

До ШопендарА защо не се рекламира от съответната община , туроператори , хотелиери? Защо държавата трябва да отваря частен бизнес? Или още си живуркаме в соца на принципа "моето си е мое, но и общото е мое"

40

Анонимен

преди 7 месеца

Чета статията и ми излиза реклама на резачка Still

39

Анонимен

преди 7 месеца

ТУРСКИТЕ ГЕРОЙСТВА КРАЙ НЯМАТ ЕЙ

38

Няма проблеми

преди 7 месеца

Ще си посадят друго. След 200 години ще стане също като това.

37

преди 7 месеца

Диви английски селяни!

36

Шопендар

преди 7 месеца

Едни си измислят Неси,и туризмът им носи пари,тия си измислили дървото на Робин Худ,и сума ти народ се извървял да го види,имат си и крал Артур,и какви ли не привлекателни неща за туристите,рекламата е голямо оръжия,дали някога у нашите управници ще проумеят рова

35

Иво

преди 7 месеца

Написали сте Ангрия в началото на текста? Що за работници?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Алах акбар. Маршала. Нгугу онбибу. Така така. Бели не трябва да има нали затова ги изтрепахме нацистите.:D

33

Анонимен

преди 7 месеца

Браво! Робин Худ е отрицателен герой - може ли да вземеш от клетият богаташ и да дадеш на алчният бедняк, който само иска, иска, иска....

32

Доносник

преди 7 месеца

Това е работа на Ранду от Факултето!

31

Културен паралел

преди 7 месеца

Вероятно сте чували, че в някои затънтени местности на днешните български земи са оцелели своеобразни паметници на култа към плодородието, от времето преди да възникне Аспаруховата, Дунавска България. Това са каменни изваяния, високи по няколко метра и оформени като мъжки полов орган. Преди време нашенски индийци-иманяри бяха взривили един такъв уникат, надявайки се да открият под него съкровища "от турско време", защото в кратуните им няма представи за други периоди от миналото на България.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Много е вероятно "британчето" да е дете или внуче на някой пришълец от бившите английски колонии. Остава да се разбере дали е отсякло дървото, за да го използва семейството му като дърва за огрев или е решило, че го дразни този символ на култура, която не счита за своя?

29

до 7

преди 7 месеца

важно е да знаеш къде е пилонЯ!хо хо хо

28

Анонимен

преди 7 месеца

В Англия хората от Южна Азия (Пакистан, Индия, Бангладеш) са вече над 50% от населението. Ето защо премиера им, половината министри и повечето от кметовете са си такива. Новият премиер на Шотландия също се очаква да е смугъл мюсюлманин. На бас че извършителя е цветнокож британец, който е решил да се изгаври с традициите на бялото малцинство.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Ходил съм в Нотингам. Няма гора. Има голям стадион. Средище на текстилната промишленост с много, установени от поколения работници - Индийци и Пакистанци!

26

Анонимен

преди 7 месеца

западни ценности... примитивни диваци

25

до 23

преди 7 месеца

По-скоро не. В Нотингам вече няма шерифи, а пакистанци. Шеруудската гора е изсечена.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Сериите не помня. Само комиксите. Нотингамският Шериф заграбил земите на Робин Худ, след като Крал Ричард Лъвското Сърце не се връща от поход!

23

всички сме гледали

преди 7 месеца

филма, песен на браян адамс, излиза кевин костнър и следва три часа екшън и приключения . Той Робин го изгонили от Локсли и през една река , след пердах с Монаха тък , го приутиха в гора с малко по тъмни дървета . Тоя пън на снимката е разлияен . Кевин се хвърляше с едни въжета и въжени мостове . Махнете пъна и да знаете че няма да порасне .

22

Моше

преди 7 месеца

Всички медии усърдно крият самоличността на извършителя. Обикновено така се процедира когато виновния е някой от малцинствата. Инду.... паки... или афроангличанин. Западна Толерастия . Накрая ще му простят на *** , че може и кмета лично да нареже и транспортира дървения материал до дома на младия дърввар. Студена зима се задава. Дърва ще трябват за печката.