42

А добър ден

преди 6 месеца

Наскоро, от "известна верига супермаркети", купих пилешки бутчета на промоция, които смърдяха и не ставаха за ядене. Мой познат от бранша ми разказа, че по принцип месото е старо, и го "изпират"по някакъв начин, но този път явно са забравили) Предупреди ме, да не ям кренвирши, защото, като почнели да лепнат, ги карали да ги "мият на чешмата".ХЕИ явно спи. Откак сме в ЕС, в БГ се вкарват тонове стари храни, преетикират се и се пускат на пазара от търгаши. А народа *** и мъмчи...

41

Анонимен

преди 7 месеца

Кервана си вървиииии, кучетата си лаят.......Е, и..............

40

Ужас

преди 7 месеца

Институциите не работят,навсякъде е бардак за който плаща народа.

39

Кирчо

преди 7 месеца

Това е навсякъде, не само в България. Да не би примерно САЩ да се хвалят с гетата си или местата , където царува беззаконието? А да не говорим за градовете, където да си с бяла кожа те поставя най-малко в неловка ситуация. И все пак опираме до въпроса. Трябва ли да е така? Не, не трябва, но докато пиявици ни представят и се наливат от нас, до никъде няма да се стигне! Нека първо да оправим нас и тогава да гледаме другите. Един народ сме, а не сто различни породи котки...

38

Еврогейец

преди 7 месеца

Е нали искаме евроатлантически ценности, какво толкова станало?

37

Men

преди 7 месеца

Това все едно Индия

36

Анонимен

преди 7 месеца

Само ще допълня, че последните години има истински бум на гастро заболявания. Случайност!, не мисля.

35

То това е най-малкия

преди 7 месеца

Проблем,от 20Г ЯДЕМ УКРАИНСКИ ФУРАЖ ВОДЕЩ ДО РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!! ТОВА БАБХ ЗАЩО НЕ ВИ ГО КАЗА???ХРАНИТЕ КОИТО СЕ ПРИГОТВЯТ ВЪВ ГОЛЕМИ ФАБРИКИ С НЕЗНАМ СИ КВИ ИЗИСКВАНИЯ ПО ЕВРОСТАНДАРТ СЪЩО СЛАГАТ МНОГО ВРЕДЕН *** КОЙТО ХОРАТА И ДЕЦАТА ИМ ГО ЯДЪТ!!! ПОЛОЖИНИТЕ С ХРАНИТЕ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ! ЕС ЗА 20Г Е ЗАТРИЛ 200 ХИЛ СТОПАНСТВА В ЕВРОПА ИМА ГО ДОКАЗАНО! УСЕЩАМ,ЧЕ ЦЕЛТА ИМ ЕДНА ДА ЯДЕМ БУБИ СЛЕД 10Г ЩОТО НЯМА ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ИСТИНСКО МЕСО ВЕЧЕ!

34

Д@КастрирамеПаситто

преди 7 месеца

Наскачахте ли се вече?Нали за това скачахте и пеехте:"Четиридесет и пет години стигат."Яжте отпадъците на западняците и фъшкиите на краварите,от които същите правят пари за сметка на вашето здраве.И спрете да скачате.Бай Тошо отдавна е в Рая и ви гледа сеира от там.

33

Последни навсякъде

преди 7 месеца

Нищо! Поне сме народ с високо вирнат нос и за нас всички други са .всичко най-лошо.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Цялата държава е в подобно клинично състояние, все пак продължаваме да бъдем задунайска губерния по манталитет, нищо че ни има в ЕС! И на всичко отгоре, хората които се възмущават от нередностите и подават сигнали, биват заклеймявани като доносници и търсачи на внимание, вместо адмирирани...

31

Анонимен

преди 7 месеца

ЕМИ ДЕМОКРАТИЧНО Е

30

Инспектор

преди 7 месеца

Ако това "заведение" има регистрация в БАБХ ,инспектора който го е регистрирал да бъде уволнен веднага.И да каже колко пари е взел.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Отивайте при кмета, докато не са минали изборите! :)

28

:)

преди 7 месеца

Ум царува, ум робува, ум яде храна с изтекъл срок, от хладилни чанти, приготвена в бараки без вода и ток....

27

туззеленски

преди 7 месеца

Браво обърнете се към евро комисара той ще помогне ха ха ха

26

Анонимен

преди 7 месеца

Където има капитализъм,пазарът изхвърля некоректните като хората не купуват от тях.У нас трябва някой да доносничи на някоя измислена служба,а те обикновено са поне 3 и никоя не носи отговорност,а само взимат заплати.Тук капитализъм няма!Сам търговецът не се ли контролира,значи не става!Не чакайте на назначени комунисти с връзки да ви оправят.Корупчии са или действат Сталински:''Има обект има проблем.Няма обект няма проблем!''

25

нафърфорий

преди 7 месеца

Абе за ***/ьо е по-важно е да рече, че е "столичанин", демек "Софианец"! Останалото са подробности на бита му още от времето кога дойде от село - с външната му WC и селската баня! -)))) Е, па нема по грозен и неблагоустроен град от Софето, ще от време оно ама карай да върви нъл си има Метро! -)))))

24

Анонимен

преди 7 месеца

Така така клюкарете,доносничете,унищожете всеки който иска да прави дребен бизнес.После обаче да не пискате,че няма един сандвич къде да си купите?!Ще се откажат хората да инвестират тук и ще се изнесат с парите си,където могат да изкарат пари без да ги наквасват разни скучаещи ''умняри''!

23

В най-реномираните

преди 7 месеца

магазини и ресторанти продават и предлагат скапаните водки Белуга и Сирок! Като изпия литър и после ми става лошо.БАБХ, вземете мерки!