255

Анонимен

преди 7 месеца

Според Магаренко модернизацията се състои да даде и горните дрехи на укрите,за да остави всички по потници.Ще плащаме милиарди заради магариитв му.

254

Анонимен

преди 7 месеца

Руски кораби страшно шетат. А храните и горивата си вървят нагоре. А бедните стават повече и вървят надолу и назад . А олигарсите ни дружно кротко методично законно вече си крадат.

253

------+

преди 7 месеца

Никаква мобилизация на български момчета Миш.ко.Колкото искаш уКропитеци има в България по черноморието с какви коли са тамън за пушечно мясо стават.

252

----

преди 7 месеца

Стига си измисля какви са тия предпоставки ?Кой та информира пък тебе . Американеца иска Черно море това и децата го разбраха ,никакви оправдания и заплахи няма да изплашат българина.Колкото искаш дронове с тиксо да слагат .

251

Анонимен

преди 7 месеца

Затова ли почна скрита мобилизация в България??? Сума призовки летят от няколко дни! Ще горите в ада!!!!

250

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв го вадим на Русия???? Ще ни омаат за един следобед.

249

Байдрън

преди 7 месеца

Кога война с Русия за ко те турих там а????

248

Инциденти

преди 7 месеца

Ше има когато един Божи ден слезе Царя на Царете! Е там вече няма къде да мърдате!

247

Бай онзи

преди 7 месеца

До Анонимен 272Единственото вярно което си написале, че през 1944 г. НЕ червената армия е избила интелигенцията на България, а безпросветните и изключително *** овчари и козари, които са им завиждали. Хем мързеливи и ***, хем пък злобни и завистливи. Най големите душмани на българския народ винаги са били нискообразованите мързеливи индивиди. Българин предаде и Левски и Ботев. Така, че не ви е виновна червената армия.

246

Анонимен

преди 7 месеца

Копейка, СССР 2.0 като се разпадне, ти на кой от всичките ще си фен? Щото нали знаеш - ще има много СССР-и, ще можеш да избираш. Яко а?

245

Анонимен

преди 7 месеца

Копейка, научи ли се да пишеш правилно "копейка"? Хубаво. ама рублата е новата копейка - можеш ли да напишеш "рубла", копейка?

244

Анонимен

преди 7 месеца

Местната копейка, от злоба не смогва да напише една дума правилно. Копейка, нищо не ти се разбира, да не се опитваш да пишеш на украински?

243

Владо

преди 7 месеца

Ако Магарев си попдаде оставката вероятноста от инцидент в Черно море юще намалее. Той но води към конфронтация и разединение.

242

Анонимен

преди 7 месеца

Интересен факт - копейката не може да напише правилно "копейка". Копейка, марш, да напишеш сто пъти "копейка", което - нали знаеш - ще се равнява на една стотинка. Не друго - официален курс.

241

Тагадъков

преди 7 месеца

Дано да го споходи един такъв инцидент като един дето наскоро беше тръгнал към Москва и скоропостижно се приземи.

240

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 272Сега отрочетата на същите комунисти-русофили се пишат демократи и се кланят на новия Голям брат. Щом Хр. ИВанов и Терзиев са най-големите прозападни демократи, пиши го бегало. Пременил се Илия, погледнал се, пак в тия. Навеждането е същото, независимо към кой Голям брат е ориентирано.

239

Руските кораби

преди 7 месеца

Пазят турски поток от терористически актТе не "шетат" просто така. Поредната простотия на Таг.

238

Анонимен 11

преди 7 месеца

270 он е при оленка,защото зелевски,е на световно турне.

237

Анонимен

преди 7 месеца

През 1944 г. червената армия окупира България и избива интелигенцията и. Българските комунисти-русофили им вдигат паметник за благодарност.

236

Анонимен

преди 7 месеца

Тия, дето все копийки им се привиждат, като се виждате на Козяк с господарите, кажете им, че българите не са толкова гладкомозъчни, да ви измислят повече опорки, че сте голяма досада с едни и същи, дето ги карате на страница по 2-3 пъти копи/пейст. Ако тук наистина пишат "копейки", евала им, поне не повтарят един и същи рефрен.