13

До Денди

преди 7 месеца

Аз пък ще те опонирам, че УизЕър винаги е проблемна при мен - постоянно някакви закъснения, защото са шматки и се туткат - даже и да няма никакъв проблем със самолета. С райънер винаги всичко е било окей даже предварително са пристигали. В момента Райънер е доста по-експедитивната от двете. Бързо свалят и качват пътниците. Затова има пожарен камион зад самолета - да може да слизат/качват пътници и да зарежда с гориво едновременно. Уизеър в София и навсякъде са тотал щета. Мотаят се винаги.

12

aaa

преди 7 месеца

повечето са комунисти и русофили

11

Анонимен

преди 7 месеца

Е тва българина в голям процент е много тъпо животно. Има и хубави българи ама са малко. Повечето сте ...........

10

Денди

преди 7 месеца

До Направо невероятноГлупости :)

9

Денди

преди 7 месеца

До ...Не ми се изказвай високомерно, отворко. Райън еър третират хората като *** и само за тоалетната не са почнали да иска пари. Мизерно и мръсно - всеки самолет. Айде да летиш с Лауда и да ми говориш пак . Освен това ВЕЧЕ НЯМА разлика от 400 евро с нормалните линии, ти да не живееш в 80-те? Като си букнеш седалка и багаж и нещата са аха на кантар.

8

педро

преди 7 месеца

С Българска компания-никога.

7

Направо невероятно

преди 7 месеца

До ДендиТова при авиокомпаниите, че даже и при хотелите е стандартна практика, нарича се overbooking. По-евтино им е да компенсират, ако дойдат повече хора на летището, отколкото да продават точен брой седалки и да летят празни. И между другото го правят не само нискотарифните компании.

6

Анонимен

преди 7 месеца

До Алекс. Я се поспри с тия заучени фрази и коментари. Кой имал пари, кой нямал. Ти наясно ли си, че има летища които са по-близко и там летят само райън и уиз, а за да летя със скъпа АК както ни пишеш трябва да карам 200 км с кола? Без значение колко пари имаш, често райън и уиз са практичти в сравнение със скъпите АК както ги наричаш ти.

5

нафърфорий

преди 7 месеца

Не ги ща тия с Боингъ, аз предпучитам Еър Лингус със Еърбусите!

4

Алекс

преди 7 месеца

Ако не харесваш нискотарифни АК,си купуваш билет за т.нар. нормални АК.Ако не можеш да си го позволиш,летиш с RYANAIR и не се оплакваш.Такива са ти възможностите.

3

Гошо

преди 7 месеца

То само черноглави в тея самолети. Трябва да ги търпиш през целия полет тея неандерталци!

2

...

преди 7 месеца

До Денди, промяна в полета може да настъпи при всяка авиокомпания. Част от нещата е. За това не тръгвате без пари и добре проучена дестинация. Ако не ви харесват нискотарифните си плащате по 300-400 евро отгоре и летите с редовни линии. Не че и там няма да ви застигне нещо :) Както казах, част от летенето е. С Райънеър никога не съм имал проблем :) Получавам винаги това, за което си платя. Виж с Бългериа еър си имах проблеми. Миниатюрни, но все пак проблеми.

1

Денди

преди 7 месеца

Ryan Air са много боклучава авиокомпания, винаги има проблем с нещо. Последно имаше повече (!!) хора в самолета от местата за сядане !