19

До 18

преди 9 месеца

До До Яня и Ваня - Ами сигурно защото са родили по две деца от някой такъв хубостник. И най-вероятно и двете са с малки заплати, а плешагата с шкембето печели и носи заплатата си у дома, колкото и да е намусен, похотлив, грозноват и т.н. "Беден" според повечето жени означава такъв, която не кара автомобил за 300 000 лв, не им купува диаманти с повод и без повод, не ги води по два пъти месечно на шопинг в Париж и не може да им наеме поне две прислужници плюс бодигард и личен шофьор.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Хората не оценяват, че да нямаш връзка е едно от малкото неща, за които имаме избор. Тормоз, който е напълно по възможностите ни да си спестим. Ако си стоим сами, няма да имаме всичките тези ДОБРОВОЛНО преглъщани проблеми.

17

Анонимен

преди 9 месеца

С такива изисквания и вечни капризи се стига единствено до взаимни обвинения и обиди и често и до бой ако мъжът е по агресивен тип. По добре без никаква връзка. Хората и без това вече станаха ужасни и непоносими. Всичко е наопаки на нормалното. Връзките по принцип са компромис. Аз навремето като си спомня нашите баби и дядовци, те никога не са се караха. Аз дори нямам спомен да се е повишавал тон. Хората си имаха уважение и всеки приемаше кусурите на другия. А днешните ще се избият.

16

до Яня и Ваня

преди 9 месеца

Явно говорите за вашите мъже. А защо сте с тях?

15

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно, в статията са описани все неща, които една жена ВИНАГИ прави в една връзка. Но на жената винаги й е позволено всичко. И ако мъжът не се съгласи настава истинско бедствие.

14

Мохамед

преди 9 месеца

Наръчник как жената да е нетърпима ли е това ?

13

Анонимен

преди 9 месеца

Останете си там!

12

още нещо

преди 9 месеца

забравили са да впишат оща анална и орална любов

11

Да напомня:

преди 9 месеца

тези правила важат за мъжете в една връзка. Жените са свободни да ги нарушават когато и както им е угодно. Това в женските представи е "равноправие".

10

Анонимен

преди 9 месеца

И тази година доживяхме октомври. Ей, хора! Ще се порадваме още на топло време, но нощем захладя и се задава Хелоуин, след него и Коледа. После, няколко месеца студ. Живи и здрави, дано отново да дочакаме пролет и лято.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Това не можело, онова не можело, там да не съм искал, онова да не съм искал... Ай сектиp бе.... Я да взема да си ударя една чкя.

8

Четейки заглавието

преди 9 месеца

Така, както е формулирано, да не би да иска да каже, че е допустимо партньорКАТА да иска всички тези неща от партньора си, но той не бива да иска същото от нея?

7

Анонимен

преди 9 месеца

До 18. Това е само на филм. Има и хубави книги такива. За съжаление в живота не винаги става така.

6

30 годишен

преди 9 месеца

Жалко, че нещата не се случват като по филмите. А аз обичам да гледам такива романтични филми, където ги дават по Коледа и други празници. Където примерно млад мъж се прибира в родния край вижда момичето в което е бил влюбен като дете или тинейджър и отново си спомня всичко с носталгия, или момичето се прибира. Обичам такива романтични сюжети. Но за съжаление в реалния живот всичко е джаста праста...

5

Ами

преди 9 месеца

Точно първото изречение е абсурдно. Всяка връзка изисква и двамата партньори да направят компромиси и да се променят, ако искат да живеят заедно. Наистина, не е честно само единият да се променя, но това е дълга тема.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Кога ще заговорите за семества, в които съществува обич, взаимопомщ и топлина за всички!! Само за.г,н,у,со,т,и,и пишете!!!Разваленщини!!

3

Ваня

преди 9 месеца

Българският мъж за нищо не става. Беден, ербап само на думи, похотлив, грозноват, тлъст с шкембе и на всичкото отгоре и плешо:

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ви обича каквато сте!

1

Яна

преди 9 месеца

Българският мъж спазва вековни традиции. Той прави кекс само ако иска деца. Иска ли само 2 деца, значи през целият си живот ще правите кекс само 2 пъти. Българският мъж кекс за удоволствие не прави. Пък и е голям комплексар заради това, че е грозен, има корем и плешив.